Dodaj do ulubionych

odkurzacz samochodowy

11.01.17, 11:47
Macie? Stosujecie? Sprawdza się? Możecie coś polecić albo na co zwrócić uwagę przy ewentualnym zakupie. Jak sobie radzicie z porządkiem w samochodzie?
Obserwuj wątek
    • laruara Re: odkurzacz samochodowy 11.01.17, 12:27
      Też się chętnie czegoś dowiem w tym temacie...
    • issa-a Re: odkurzacz samochodowy 11.01.17, 13:34
      miałam, nie stosuję bo słabo ciągnie, bardziej na okruszki ze stołu a nie do samochodu. I szybko rozładowuje.
      Lepiej raz na jakiś czas ściągnąć odkurzacz sieciowy do garażu jeśli blisko jest gniazdko.
      Albo pojechac na myjnię samoobsługową gdzie są takze odkurzacze i za 2 zł odkurzyć porządnie, lub za 4 zł jeszcze porządniej. Ja tak robię, raz -dwa razy w roku, przy okazji mycia samochodu, który myję częściej, za 10 zł na tejże (popularnej) myjni.
      Oczywiscie, sa myjnie wypas, gdzie zostawiasz samochód jadąc rano do pracy i odbierasz, całkowicie wysprzątany i wymyty, po zakończeniu pracy. Taką usługę ma mąż na swoim parkingu w pracy, koszt ok. 100 zł, i korzysta (raz w roku) bo nie chce mu się samemu myc samochodu.
      Ja wole, za tę kwotę, umyc sama za to częściej niz raz w roku.
    • danaide Re: odkurzacz samochodowy 01.07.19, 10:35
      Mam ręczny hoover, ale jest do de. Albo do okruszków ze stołu.
      Co jakiś czas na stacji przejadę samochód tamtejszym odkurzaczem. Wydatek rzędu czasem 2 zł, czasem 4 zł i cześć pieśni. A w samochodzie nie jemy tego, co się łatwo kruszy.
    • majenkir Re: odkurzacz samochodowy 01.07.19, 15:40
      Odkurzam tym samym co w dom.
      • majenkir Re: odkurzacz samochodowy 01.07.19, 15:40
        O sorry, to jakis stary watek uncertain
    • mrs.solis Re: odkurzacz samochodowy 01.07.19, 18:00
      Mialam i wyrzucilam. Szkoda kasy. Jezdze albo na myjnie gdzie sa odkurzacze na monety, albo poprostu odkurzam pod domem. Mam taki maly odkurzacz, ktory kupilam wlasnie dlatego, ze ma bardzo dobre ssanie i sprawdza sie doskonale do odkurzania samochodu , bo nie jest ani duzy ani ciezki. To eureka mighty mite, ale jak sprawdzilam na polskiej stronie to chyba komus tramwaj odjechal, ze chca za niego 500 zl.
    • boo-boo Re: odkurzacz samochodowy 01.07.19, 22:37
      Mam typowy Black&Decker samochodowy i mam tej samej firmy taki mały ręczny domowy. O dziwo ten domowy ma większą moc i raczej jego używam do odkurzania samochodu. Jak będziesz kupować to przede wszystkim zwróć uwagę na końcówkę do odkurzania - jaką ma długość i czy jest wąska (czy są jakieś dodatkowe w tym stylu)- żebyś mogła dostać w zakamarki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka