jak_matrioszka 16.01.17, 22:18 www.nportal.no/articles/3364-harry-hole-powraca Wiedzialyscie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: Harry Hole powraca 16.01.17, 22:31 Pożyjemy, poczytamy. Ostatnia mnie tak zniesmaczyła, że rzucać się nie będę, grzecznie poczekam aż biblioteka kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Harry Hole powraca 17.01.17, 14:27 dzieki matrioszka to pierwsza dobra wiadomosc od dawna, dawna Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Harry Hole powraca 17.01.17, 15:39 Udaję, że nie wiem. Dla mnie Harry skończył się na "Policji", nastąpiło zamknięcie całej historii i wystarczy. Po akcji z Beate boję się, że Nesbo ukatrupi Harry'emu rodzinę albo wymyśli coś jeszcze głupszego. Odpowiedz Link Zgłoś
malgog Re: Harry Hole powraca 17.01.17, 15:55 to samo pomyślałam, kiedy jesienią ub. roku usłyszałam, że wyjdzie kolejna ksiązka z Harrym Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Harry Hole powraca 17.01.17, 16:11 Mam bardzo mieszane uczucia. Dla zachowania resztek realizmu w kolejnej, OSTATNIEJ części, Harry powinien sobie strzelić w łeb, skoro jest centrum, na którego bliskich koncentruje się każdy jeden freak z okolicy, któremu wpadnie do głowy kogoś zamordować. Odpowiedz Link Zgłoś