paloma_blauwinder 24.01.17, 23:08 Czy kogoś jeszcze trzęsie na dźwięk słowa "odważna" w kontekście tego, że jakaś pani desperacko świeci golizną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rorzrzutny Re: "odważna kreacja" 24.01.17, 23:58 Kiedyś trzeba było odchylić majtki, żeby zobaczyć dupę. Dzisiaj trzeba rozchylić dupę, żeby zobaczyć majtki. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
ina_nova Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 08:05 Mnie trzęsie bardziej gdy słyszę o desperackim świeceniu zazwyczaj z ust zazdrośników. Jak ma piękne ciało, to czemu się nim nie chwalić? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 08:41 bo niekoniecznie jest to smaczne i taktowne i najczesciej wydaje sie bardzo desperackie. Tak jakby krzyczala: Zooobaczcie, Zoooobaczcie jaka mam piekna pupe i cycki!! Olaboga nie widac? A to ja sie bardziej roznegluzje co byscie ten moj cycek mieli nos w nos Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 08:41 >Jak ma piękne ciało, to czemu się nim nie chwalić? o, jeden z hitów tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 16:51 A jak robi piękną kupę, to powinna ją nosić we włosach? Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 17:01 Porównie kobiecego ciala do kupy- bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 17:16 To nie jest porównanie ciała do kupy, tylko przykład zasady - jak piękne to koniecznie trzeba pokazać publicznie. W naszej kulturze cycki i krocze należą do strefy intymnej. Kupa też. Choć oczywiście są to to inne rodzaje intymności. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 17:23 Niejeden facet uważa, że ma pięknego wacka, a jakos na wierzchu ich nie noszą, żeby sie pochwalić. A jak noszą, to ludzie chcą na policje dzwonić Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 18:36 Co za dyskryminacja podszyta feminazizmem Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 19:01 Ale gołe torsy jak najbardziej noszą. I wcale nie tylko na plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 19:17 Brzmi to od czapy- kupa jest powszechnie uwazana za obrzydliwa a nie piekna,co to za przyklad OJP. Tak jak szastanie przykladem wydalania w dyskusjach o KP. Nonsens I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 17:18 Porównanie ciała do trofeum tez takie sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
shell.erka Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 08:35 No ja sie zsstanawiam, czy bede miała odwage zdjac kardigan, majsc na sobie ta kiecke: lp2.hm.com/hmprod?set=source[/environment/2016/7YZ_0139_017R.jpg],rotate[2.950000000000001],width[4075],height[4765],x[732],y[260],type[FASHION_FRONT]&hmver=0&call=url[file:/product/mobilefullscreen] Odpowiedz Link Zgłoś
shell.erka Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 08:37 I nie o golizne tu chodzi, bo i cycki i kolanko zakryte, a o ewidentne skojarzenie z sypialnia. Ale ostatnio bardzo podobaja mi sie takie kiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 08:42 aaa moda bielizniania. Ale to chyba odrebny temat od tego tu zalozonego przez palome. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 08:42 Shell.erka, rzeczywiście ta kreacja wygląda, jakby "nosicielka" wyskoczyła w niej z łóżka i zapomniała się ubrać Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 08:42 to naprawdę jest sukienka? żeby to chociaz ładne było.... Odpowiedz Link Zgłoś
shell.erka Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 08:49 Jest. I jest ładna. Wyobraz sobie ją w zestawie z dlugim beżowo szarym kardiganem i ciężkich workerach. Miodzio. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 08:59 >Wyobraz sobie ją w zestawie z dlugim beżowo szarym kardiganem Wyobrażam sobie. I nadal jest to dla mnie kreacja, w ktorej można drzwi otworzyc kurierowi, jesli akurat nas w łóżku przyłapał Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 09:08 > Wyobraz sobie ją w zestawie z dlugim beżowo szarym kardiganem i ciężkich workerach. a ty shellerka masz dwadziesia pare lat czy cos kolo tego? Odpowiedz Link Zgłoś
shell.erka Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 09:44 nie, ale jestem ematką, wiec sila rzeczy na tyle wygladam. Rozumiem, ze po 30tce pozostaje mi już tylko golf i obuwie ortopedyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
panterarei Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 11:18 Garsonka i broszka i krótkie włosy Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 11:23 Broszka gładka czy z futerkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 09:50 Jej umysł ma dokładnie tyle co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 10:47 >Jest. I jest ładna. Wyobraz sobie ją w zestawie z dlugim beżowo szarym kardiganem i ciężkich >workerach. czyli look " wypuszczam szczeniaczka na siku o 5 rano " Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 11:15 Wyobraziłam sobie. Straszne to było. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 15:14 Ta poliestrowa halka obszyta tandetną koronka z wielkim swetrem i buciorami? Kicz, banał i bezguście w jednym. Halka to halka i żadne zaklęcia nie pomogą. Ani kardigany. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 16:57 >Wyobraz sobie ją w zestawie z dlugim beżowo szarym kardiganem i ciężkich workerach. Miodzio to by było ze szlafrokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 09:51 Brzytwa Ockhama. Najprawdopodobniej jest to koszula nocna. Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 13:56 Przypomniała mi się "Boża podszewka", jak do Maryśki w Wilnie, po 17 września, przychodziły żony radzieckich żołnierzy pochwalić się wieczorowymi kreacjami - że takie eleganckie, tyle falbanek i koronek mają... A to wszystko były właśnie koszule nocne. Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 10:42 może po prostu zaloz sukienke do tej halki Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 08:45 Zapomniałaś dodac, że "odważna" musi mieć przy tym nienaganne ciało. Bo jak zaświeci, a nie wzbudzi zachwytu, to już inaczej się to określa. Taki paradoks Odpowiedz Link Zgłoś
best_bej Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 08:56 www.pudelek.pl/artykul/104160/bella_hadid_bez_stanika_na_balu_diora_zdjecia/ Mną zatrzęsło. Piękna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 09:06 taa ale te sutki moglaby chociaz przykryc. Piekna ale moim zdaniem to przesada. To tak jakby miala napisana na czole: desperacko naganiam facetow do spania ze mna. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 09:13 bez przesady, to jest modelka -jej sutki na wybiegu oglądały juz miliony osob gdyby tak się ubrała idąc prywatnie na imprezę, źle by to o niej świadczyło, ale na publicznym balu? tu wciąż jej ciało jest narzędziem pracy i promocji, dlatego można stosować inne kryteria, niż wobec zwykłych kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 09:16 no ale ona nie jest na wybiegu. Narzedziem promocji... organow rozrodczych? W zyciu prywatnym aktorki i modelki nie sa superludzmi. Serio. Kryteria takie same. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 09:49 Piersi to nie organ rozrodczy. Odpowiedz Link Zgłoś
panterarei Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 11:20 Oblesna kreacja. I wcale s tej sukience piersi dobrze nie wyglądają. Już lepiej wyglądała by nago Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 09:28 Cóż. Ja to odbieram bardziej cynicznie. Moja siostra jest sławniejsza. Uznawana za ładniejszą. Ma lepsze kontrakty, zarabia więcej kasy. Desperacko próbuje udowodnić że też mogę. Ważne by pisali i imienia nie pomylili (bo nazwisko wyrobiła już siostra). Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 09:54 Możliwe. Ja jej nie kojarzę, po prostu przypomniała mi się Ania Rubik i jej kontrowersyjne kreacje. Ja też wolę patrzeć na ciuchy, niż na sutki nie bronię takiego rodzaju "odwagi', bo to w moim przypadku niemożliwe - przecież jestem z pokolenia, ktore może tylko się gorszyć Ciagłe przesuwanie granic wcale mi się nie podoba, ale za naprawdę idiotyczne i niesmaczne uważam próby kopiowania kreacji "z życia gwiazd" (albo ze sceny) przez zwykłe kobiety, dziewczyny. To jest dopiero porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 09:59 A tu się zgadzam. Takie kopiowanie jest absolutnie bez sensu i tylko ośmiesza kopiującą. No chyba że kopiująca ma okazję na wyjście ze swoim chłopakiem (gwiazdą hiphopu) do słynnej restauracji w otoczeniu paparazzi. Jak tak spoko. Jak nie - założenie sukienki przypominającej koszulę nocną do macdonalda/ kebaba czy barku tesco - ma tyle sensu co chodzenie w butach narciarskich po plaży - zauważą, skomentują. Ale jednak chyba nie o to chodzi... * tak trochę się nabijam Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: "bez stanika" 25.01.17, 09:45 niutaki napisała: > no bo i na co jej ten stanik... > Wypisz, wymaluj to moje cycki! i potwierdzam, bez stanika w takich da się funkcjonować, bo nawet nie ma co oklapnąć, czy się merdać w podskokach, ale ja osobiście wolę jednak dorobić sobie małe co nieco w postaci stanika push-up Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: "bez stanika" 25.01.17, 13:13 przynajmniej kregoslupa ci nic nie obciaza Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 09:39 Ja rozumiem że niektóre panie (aktorki, modelki etc) pracują ciałem. I że w związku z tym mają to już tak przerobione i przesunięte granice intymności że pokazywanie się niemalże nago niestanowi dla nich problemu. Spoko. Taka robota, nawet zazdroszczę swobody. Z drogiej strony. Jako odbiorca kultury popularnej i mody lubie patrzeć na ciuchy a nie na skrawki materiału dodane dla niepoznaki. Wolę jak kobiety są ubrane a nie sprytnie rozebrane. Z resztą. Sprawa przybiera wręcz karykaturalny obrót. Ostatnio czytałam o pewniej aktorce artykuł pisany właśnie w kategoriach - patrzcie jaka jest odważna. Tylko że tą aktorką była Maiym Bialik (dziewczyna grająca Amy w Teorii Wielkiego Podrywu) która jasno i głośno pisze o tym że nie chce pokazywać kolan, ramion i nagości ponieważ po pierwsze nie chce tego robić a po drugie religia jej tego zabrania (zdaje się że jest żydówką z dosyć tradycyjnej odmiany). I nagle się okazało - rany rany - jaka odwaga - nie chce świecić cyc...mi na czerwonych dywanach. I co ciekawe nie bardzo można jej przykleić łatkę religijnego świra bo kobieta jest doskonale wykształcona, osiągnęła sukces, dobrze funkcjonuje w holyłudzkiej rzeczywistości. Tylko jest - o szok - skromna Odpowiedz Link Zgłoś
paloma_blauwinder Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 11:23 > Jako odbiorca kultury popularnej i mody lubie patrzeć na ciuchy Właśnie, ja też lubię patrzeć na ciuchy. I lubię też ten efekt, jak nieciekawy pozornie ciuch nabiera blasku po wypełnieniu go ciałem - jeśli jest to wybitnie piękne ciało to oczywiście efekt jest zwielokrotniony. Te wszystkie "odważne kreacje" właśnie ten efekt zabijają. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 14:02 Lepsze określenie to: desperacka próba zaistnienia. Obserwuje to głównie u celebrytek po 30-tce, które najwyraźniej czują już na plecach oddech 10 lat młodszych koleżanek. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_libusza Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 17:13 Wg pudełka bohaterka ma 20 lat, także bez przesady z wyrozniamiem 30-tek Odpowiedz Link Zgłoś