Dodaj do ulubionych

"odważna kreacja"

24.01.17, 23:08
Czy kogoś jeszcze trzęsie na dźwięk słowa "odważna" w kontekście tego, że jakaś pani desperacko świeci golizną?
Obserwuj wątek
    • rorzrzutny Re: "odważna kreacja" 24.01.17, 23:58
      Kiedyś trzeba było odchylić majtki, żeby zobaczyć dupę. Dzisiaj trzeba rozchylić dupę, żeby zobaczyć majtki.

Amen.
    • ina_nova Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 08:05
      Mnie trzęsie bardziej gdy słyszę o desperackim świeceniu zazwyczaj z ust zazdrośników. Jak ma piękne ciało, to czemu się nim nie chwalić?
      • princesswhitewolf Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 08:41
        bo niekoniecznie jest to smaczne i taktowne i najczesciej wydaje sie bardzo desperackie.
        Tak jakby krzyczala: Zooobaczcie, Zoooobaczcie jaka mam piekna pupe i cycki!! Olaboga nie widac? A to ja sie bardziej roznegluzje co byscie ten moj cycek mieli nos w nos
      • lady-z-gaga Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 08:41
        >Jak ma piękne ciało, to czemu się nim nie chwalić?

o, jeden z hitów tego forum wink
      • cosmetic.wipes Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 16:51
        A jak robi piękną kupę, to powinna ją nosić we włosach?
        • fornitta69 Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 17:01
          Porównie kobiecego ciala do kupy- bez komentarza surprised
          • cosmetic.wipes Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 17:16
            To nie jest porównanie ciała do kupy, tylko przykład zasady - jak piękne to koniecznie trzeba pokazać publicznie.

W naszej kulturze cycki i krocze należą do strefy intymnej. Kupa też. Choć oczywiście są to to inne rodzaje intymności.
            • lady-z-gaga Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 17:23
              Niejeden facet uważa, że ma pięknego wacka, a jakos na wierzchu ich nie noszą, żeby sie pochwalić. A jak noszą, to ludzie chcą na policje dzwonić big_grin
              • cosmetic.wipes Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 18:36
                Co za dyskryminacja podszyta feminazizmem big_grin
              • kaz_nodzieja Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 19:01
                Ale gołe torsy jak najbardziej noszą. I wcale nie tylko na plaży.
            • fornitta69 Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 19:17
              Brzmi to od czapy- kupa jest powszechnie uwazana za obrzydliwa a nie piekna,co to za przyklad OJP. Tak jak szastanie przykladem wydalania w dyskusjach o KP. Nonsens I tyle.
          • lady-z-gaga Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 17:18
            Porównanie ciała do trofeum tez takie sobie.
    • shell.erka Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 08:35
      No ja sie zsstanawiam, czy bede miała odwage zdjac kardigan, majsc na sobie ta kiecke:
      lp2.hm.com/hmprod?set=source[/environment/2016/7YZ_0139_017R.jpg],rotate[2.950000000000001],width[4075],height[4765],x[732],y[260],type[FASHION_FRONT]&hmver=0&call=url[file:/product/mobilefullscreen]
      • shell.erka Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 08:37
        I nie o golizne tu chodzi, bo i cycki i kolanko zakryte, a o ewidentne skojarzenie z sypialnia. Ale ostatnio bardzo podobaja mi sie takie kiecki.
        • princesswhitewolf Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 08:42
          aaa moda bielizniania. Ale to chyba odrebny temat od tego tu zalozonego przez palome.
        • saszanasza Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 08:42
          Shell.erka, rzeczywiście ta kreacja wygląda, jakby "nosicielka" wyskoczyła w niej z łóżka i zapomniała się ubraćuncertain
        • lady-z-gaga Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 08:42
          to naprawdę jest sukienka? żeby to chociaz ładne było.... uncertain
          • shell.erka Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 08:49
            Jest. I jest ładna. Wyobraz sobie ją w zestawie z dlugim beżowo szarym kardiganem i ciężkich workerach.
            Miodzio.
            • lady-z-gaga Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 08:59
              >Wyobraz sobie ją w zestawie z dlugim beżowo szarym kardiganem

Wyobrażam sobie. I nadal jest to dla mnie kreacja, w ktorej można drzwi otworzyc kurierowi, jesli akurat nas w łóżku przyłapał tongue_out
              • best_bej Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 09:04
                Scena jak z killera
            • princesswhitewolf Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 09:08
              > Wyobraz sobie ją w zestawie z dlugim beżowo szarym kardiganem i ciężkich workerach.

a ty shellerka masz dwadziesia pare lat czy cos kolo tego?
              • shell.erka Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 09:44
                big_grin nie, ale jestem ematką, wiec sila rzeczy na tyle wygladam.
                Rozumiem, ze po 30tce pozostaje mi już tylko golf i obuwie ortopedyczne? wink
                • panterarei Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 11:18
                  Garsonka i broszkasmile i krótkie włosy
                  • kaz_nodzieja Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 11:23
                    Broszka gładka czy z futerkiem?
                    • hallbera.jarlakappi Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 11:31
                      big_grin
                    • panterarei Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 16:33
                      smile
              • kaz_nodzieja Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 09:50
                Jej umysł ma dokładnie tyle co piszesz.
            • hallbera.jarlakappi Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 10:47
              >Jest. I jest ładna. Wyobraz sobie ją w zestawie z dlugim beżowo szarym kardiganem i ciężkich >workerach.

czyli look " wypuszczam szczeniaczka na siku o 5 rano "
            • milka_milka Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 11:15
              Wyobraziłam sobie. Straszne to było.
            • daisy Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 15:14
              Ta poliestrowa halka obszyta tandetną koronka z wielkim swetrem i buciorami? Kicz, banał i bezguście w jednym.
              Halka to halka i żadne zaklęcia nie pomogą. Ani kardigany.
            • cosmetic.wipes Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 16:57
              >Wyobraz sobie ją w zestawie z dlugim beżowo szarym kardiganem i ciężkich workerach.

Miodzio to by było ze szlafrokiem.
      • kaz_nodzieja Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 09:47
        Wygląda jak koszula nocna.
        • triss_merigold6 Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 09:51
          Brzytwa Ockhama. Najprawdopodobniej jest to koszula nocna.
          • lusitania2 Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 13:56
            Przypomniała mi się "Boża podszewka", jak do Maryśki w Wilnie, po 17 września, przychodziły żony radzieckich żołnierzy pochwalić się wieczorowymi kreacjami - że takie eleganckie, tyle falbanek i koronek mają... A to wszystko były właśnie koszule nocne.
      • hallbera.jarlakappi Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 10:42
        może po prostu zaloz sukienke do tej halki
    • lady-z-gaga Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 08:45
      Zapomniałaś dodac, że "odważna" musi mieć przy tym nienaganne ciało. Bo jak zaświeci, a nie wzbudzi zachwytu, to już inaczej się to określa. Taki paradoks smile
    • best_bej Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 08:56
      www.pudelek.pl/artykul/104160/bella_hadid_bez_stanika_na_balu_diora_zdjecia/

Mną zatrzęsło. Piękna jest.
      • princesswhitewolf Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 09:06
        taa ale te sutki moglaby chociaz przykryc. Piekna ale moim zdaniem to przesada. To tak jakby miala napisana na czole: desperacko naganiam facetow do spania ze mna.
        • lady-z-gaga Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 09:13
          bez przesady, to jest modelka -jej sutki na wybiegu oglądały juz miliony osob smile gdyby tak się ubrała idąc prywatnie na imprezę, źle by to o niej świadczyło, ale na publicznym balu? tu wciąż jej ciało jest narzędziem pracy i promocji, dlatego można stosować inne kryteria, niż wobec zwykłych kobiet
          • princesswhitewolf Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 09:16
            no ale ona nie jest na wybiegu.

Narzedziem promocji... organow rozrodczych? W zyciu prywatnym aktorki i modelki nie sa superludzmi. Serio. Kryteria takie same.
            • kaz_nodzieja Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 09:49
              Piersi to nie organ rozrodczy.
            • panterarei Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 11:20
              Oblesna kreacja. I wcale s tej sukience piersi dobrze nie wyglądają. Już lepiej wyglądała by nago
        • beataj1 Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 09:28
          Cóż. Ja to odbieram bardziej cynicznie.

Moja siostra jest sławniejsza. Uznawana za ładniejszą. Ma lepsze kontrakty, zarabia więcej kasy.
          Desperacko próbuje udowodnić że też mogę. Ważne by pisali i imienia nie pomylili (bo nazwisko wyrobiła już siostra).
          • lady-z-gaga Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 09:54
            Możliwe. Ja jej nie kojarzę, po prostu przypomniała mi się Ania Rubik i jej kontrowersyjne kreacje.
            Ja też wolę patrzeć na ciuchy, niż na sutkismile nie bronię takiego rodzaju "odwagi', bo to w moim przypadku niemożliwe - przecież jestem z pokolenia, ktore może tylko się gorszyć wink
            Ciagłe przesuwanie granic wcale mi się nie podoba, ale za naprawdę idiotyczne i niesmaczne uważam próby kopiowania kreacji "z życia gwiazd" (albo ze sceny) przez zwykłe kobiety, dziewczyny. To jest dopiero porażka.
            • beataj1 Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 09:59
              A tu się zgadzam. Takie kopiowanie jest absolutnie bez sensu i tylko ośmiesza kopiującą.
              No chyba że kopiująca ma okazję na wyjście ze swoim chłopakiem (gwiazdą hiphopu) do słynnej restauracji w otoczeniu paparazzi. Jak tak spoko.
              Jak nie - założenie sukienki przypominającej koszulę nocną do macdonalda/ kebaba czy barku tesco - ma tyle sensu co chodzenie w butach narciarskich po plaży - zauważą, skomentują. Ale jednak chyba nie o to chodzi...
              * tak trochę się nabijam smile
      • niutaki "bez stanika" 25.01.17, 09:24
        no bo i na co jej ten stanik...
        • black_halo Re: "bez stanika" 25.01.17, 09:34
          Otoz to tongue_out
        • saszanasza Re: "bez stanika" 25.01.17, 09:45
          niutaki napisała:

> no bo i na co jej ten stanik...
          >

Wypisz, wymaluj to moje cycki! i potwierdzam, bez stanika w takich da się funkcjonować, bo nawet nie ma co oklapnąć, czy się merdać w podskokach, ale ja osobiście wolę jednak dorobić sobie małe co nieco w postaci stanika push-upbig_grin
          • princesswhitewolf Re: "bez stanika" 25.01.17, 13:13
            przynajmniej kregoslupa ci nic nie obciaza
    • beataj1 Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 09:39
      Ja rozumiem że niektóre panie (aktorki, modelki etc) pracują ciałem. I że w związku z tym mają to już tak przerobione i przesunięte granice intymności że pokazywanie się niemalże nago niestanowi dla nich problemu. Spoko. Taka robota, nawet zazdroszczę swobody.

Z drogiej strony. Jako odbiorca kultury popularnej i mody lubie patrzeć na ciuchy a nie na skrawki materiału dodane dla niepoznaki.
      Wolę jak kobiety są ubrane a nie sprytnie rozebrane.
      Z resztą. Sprawa przybiera wręcz karykaturalny obrót. Ostatnio czytałam o pewniej aktorce artykuł pisany właśnie w kategoriach - patrzcie jaka jest odważna.
      Tylko że tą aktorką była Maiym Bialik (dziewczyna grająca Amy w Teorii Wielkiego Podrywu) która jasno i głośno pisze o tym że nie chce pokazywać kolan, ramion i nagości ponieważ po pierwsze nie chce tego robić a po drugie religia jej tego zabrania (zdaje się że jest żydówką z dosyć tradycyjnej odmiany). I nagle się okazało - rany rany - jaka odwaga - nie chce świecić cyc...mi na czerwonych dywanach.
      I co ciekawe nie bardzo można jej przykleić łatkę religijnego świra bo kobieta jest doskonale wykształcona, osiągnęła sukces, dobrze funkcjonuje w holyłudzkiej rzeczywistości. Tylko jest - o szok - skromna smile
      • paloma_blauwinder Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 11:23
        > Jako odbiorca kultury popularnej i mody lubie patrzeć na ciuchy
        Właśnie, ja też lubię patrzeć na ciuchy. I lubię też ten efekt, jak nieciekawy pozornie ciuch nabiera blasku po wypełnieniu go ciałem - jeśli jest to wybitnie piękne ciało to oczywiście efekt jest zwielokrotniony. Te wszystkie "odważne kreacje" właśnie ten efekt zabijają.
    • lauren6 Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 14:02
      Lepsze określenie to: desperacka próba zaistnienia. Obserwuje to głównie u celebrytek po 30-tce, które najwyraźniej czują już na plecach oddech 10 lat młodszych koleżanek.
      • pani_libusza Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 17:13
        Wg pudełka bohaterka ma 20 lat, także bez przesady z wyrozniamiem 30-tek wink
        • pani_libusza Re: "odważna kreacja" 25.01.17, 17:13
          PudeLka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka