kkalipso 28.01.17, 22:12 całować, i nie mowa tu o zwykłych buziakach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aquella Re: Lubicie się 29.01.17, 05:30 czyli lubisz dalej, ja też , tylko nie każdy potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Lubicie się 29.01.17, 14:02 To prawda. Może tylko 1-2 całowało jak należy. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Lubicie się 29.01.17, 20:47 Ale kobiet, czy mężczyzn? Bo nie wiem jaką teraz masz płeć... Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Lubicie się 30.01.17, 00:22 Kocham to forum😍 Takie akcje tylko tutaj 😘 Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Lubicie się 28.01.17, 22:55 Andaba masz 100 lat? Kiedyś lubiłam...A teraz to co nie wypada bo nie po bożemu? Tylko zamknąć oczy i pomyśleć o Anglii? Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Lubicie się 29.01.17, 13:17 Chyba nie, nie wiem, bo z 25 lat tego nie robiłam. Ale jakoś nie wydaje mi się, żeby mnie to teraz bawiło. Człowiek był młody i głupi, to mu się głupot chciało... Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Lubicie się 29.01.17, 14:22 A muszę być samotna? Mój mąż jakoś się do całowania nigdy nie rwał, nawet przed ślubem, więc trudno, żeby mu się po ślubie chciało. Zresztą mnie też nie zależało, to było dobre w podstawówce, jak nic innego nie było można. A jak wszystko można, to się szybko nudzi. Przynajmniej mnie się znudziło. Wolę psa całować, oczywiście nie w pysk, tylko w łepek i w uszka. Mąż jak to widzi, to mówi, żebym go nie całowała przypadkiem. Tak jakbym to co najmniej robiła kiedykolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
fragile_f Re: Lubicie się 29.01.17, 14:51 No cóż. Mam nadzieję, że maż chociaz od seksu oralnego nie stroni... Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: Lubicie się 29.01.17, 15:09 oj chyba andaby nie znasz ..... forum.gazeta.pl/forum/w,567,149821700,149821700,A_propos_watku_z_murzynkeim_nie_lajtowo.html Odpowiedz Link Zgłoś
fragile_f Re: Lubicie się 29.01.17, 15:19 "Bez zachwytu, ale jestem sobie w stanie wyobrazić to pierwsze, natomiast na myśl o drugim zbiera mi się na wymioty. Swoją drogą co za chory umysł wpadł na pomysł seksu oralnego w ogóle? To trochę tak, jak wylizywać kibel, niby umyty, ale jednak kibel, służy do siadania, nie do lizania." O mamuśku... o_0 Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Lubicie się 29.01.17, 22:31 noooooo...właśnie. Andaba i jej odjechany peron, ja niezmiennie nie ogarniam tej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Lubicie się 30.01.17, 10:24 andaba napisała: > Chyba nie, nie wiem, bo z 25 lat tego nie robiłam. > Ale jakoś nie wydaje mi się, żeby mnie to teraz bawiło. > Człowiek był młody i głupi, to mu się głupot chciało... Całowanie to głupota??? No fakt takie rzeczy ,to tylko na tym forum sie dowiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Lubicie się 29.01.17, 13:50 staremu się zęby popsuły (szczoteczka, nowoczesny szatański wymysł), to i nie lubi, nic dziwnego... Odpowiedz Link Zgłoś
wolveryana Re: Lubicie się 28.01.17, 22:20 Lubimy (i nie mówię o zwykłych buziakach ) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.a.m Re: Lubicie się 28.01.17, 22:36 Szczerze to nie. No strasznie mnie to irytuje w sensie usta. I nie, nie mam 98 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Lubicie się 28.01.17, 22:53 O tak lubimy i to wszędzie oral wymiata Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: Lubicie się 29.01.17, 11:50 Zboczona by była jakby napisała, że woli oral od buziaków.;D Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Lubicie się 29.01.17, 14:03 A ja tam nie lubię. Zawsze mnie to "tam" bardziej dziwnie łaskotało niż dawało jakieś fajne wrażenia. Ale w sumie też dawno nikt mi tego nie robił Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Lubicie się 29.01.17, 14:12 Tu się zgodzę, lepsze porządne rż....działanie niż jakieś tam mizianki jezykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Lubicie się 29.01.17, 15:47 Nie nazwalabym porzadnego orala "miziankami". Ale takiego naprawde mistrzowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Lubicie się 28.01.17, 23:08 To do mnie? No właśnie nie, z wiekiem mi to przyszło nawet nie wiem kiedy A wczoraj z telewizorze widziałam jak kobieta opowiada jak uwielbia i tak mnie naszło. Teraz nie wyobrażam sobie że tak brzydko powiem "wymiany śliny" z jakimś obcym nawet superduper! A kiedyś od tego zbereźne myśli się zaczynały. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Lubicie się 28.01.17, 23:30 Ale wracając do tematu z mężem też już nie całujemy się "godzinami" ... wolę od razu przejść do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Lubicie się 28.01.17, 23:35 Nie martw się, jeszcze zatęsknisz. Tylko nie musi być zaraz dosłownie godzinami. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Lubicie się 28.01.17, 23:14 Juz chcialam odpowiedziec, ze bardzo SIE lubie, a tu o calowaniu... PS tez lubie Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Lubicie się 28.01.17, 23:51 Bardzo. Najbardziej w pięknych okolicznościach przyrody. Bezludnych. Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: Lubicie się 29.01.17, 12:04 czekaj , zgubiłam się mówimy o oralu czy calowaniu w usta ? oral lubie Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: Lubicie się 29.01.17, 14:13 ale to nie tak ze w ogóle nie lubie lubie jak mnie ktoś caluje wszędzie poza ustami i lubie calowac faceta , ale w usta tylko jak mam pelna kontrole czyli facet lezy a ja się nad nim nachylam i najlepiej trzymam go za brode tak to mogę się calowac godzinami ( taka zamordystka ze mnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: Lubicie się 29.01.17, 16:39 ale tylko z calowaniem tak mam chyba się boje ze mnie wnętrzności przez usta facet wyssie albo bosik pamiętacie jak bond beznadziejnie calowal jakby jak chciał wciagnac ??? Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: Lubicie się 29.01.17, 17:37 próbować wysysać może będąc też pod Tobą nawet wtedy mu grawitacja pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: Lubicie się 29.01.17, 17:57 trzymam za pysk to się wyrwe Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: Lubicie się 29.01.17, 20:58 hehe, a ja lubię wysysanie i jeszcze inne wariacje w pocałunkach Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Lubicie się 29.01.17, 22:59 Bo całować się to trzeba umieć. Dla mnie facet który kiepsko całuje nie byłby rozoatrywany jako partner na dłużej. A u andaby to jak na wsi - po ciemku bez głupot w koszuli po kostki z otworkiem tylko na małżeński seks przepraszam współżycie czy zbliżenie co by nowe dzieciątka Boże na świat powołać. A całowanie i inne takie głupoty to młodym przystoja Współczuję Ci, masz poglądy jak zdewociala 80-latka. Przepraszam, moja babcia mając ponad 80 lat była otwarta i liberalna i nawet w połowie nie była tak pruderyjna i zacofana jak ty, andaba. Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: Lubicie się 29.01.17, 23:21 a czemu piszesz to do mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Lubicie się 29.01.17, 08:23 Wiadomo!! uwielbiam. Na sama myśl mam miękkie nogi chyba pójdę obudzic męża mmmm Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Lubicie się 29.01.17, 15:18 Zwykle buziaki bardzo lubie i maz tez, calujemy sie dziesiatki razy dziennie. Takich doglebnych erotycznych pocalunkow raczej nie za bardzo i od wielu lat prawie tego nie praktykujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
paknaopak Re: Lubicie się 29.01.17, 15:29 Oczywiście! Z milion lat się nie całowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
beverly1985 Re: Lubicie się 29.01.17, 16:16 Moj maz daje buziaki, nie umie inaczej, niestety. I tak go wycwiczylam bo na poczatku zwiazku pocalunek trwal pol sekundy, a teraz czasem i kilkanascie Uwielbiam sie calowac. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Lubicie się 30.01.17, 00:32 Pół sekundy pocałunek a potem od razu wsad do kosza? OMG jak z nim wytrzymujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Lubicie się 30.01.17, 08:42 Ja czasem mam ochotę na coś takiego. Oj.... Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Lubicie się 29.01.17, 18:24 Lubicie ale mąż nie lubi 😤 I co mi takim lubieniu? Nie każcie mi męża zamieniać na innego, bo gdzie ja takiego drugiego znajdę, co przełknie moje różne fanaberie i jeszcze pozwoli się dokocić. Odpowiedz Link Zgłoś