Dodaj do ulubionych

Gdynia z 4 letkiem

13.02.17, 11:41
Czy są w Gdyni jakieś fajne miejsca do spędzenia czasu z dzieckiem?
Nie chodzi mi o zadaszone place zabaw itp.
Chciałam iść do teatru, ale wszystkie bilety sprzedane.
Będę tam cały dzień, więc chciałam wykorzystać ten czas.
Włóczenie się po mieście raczej nie wchodziw grę, ze wzgledu na pogodę.
Obserwuj wątek
    • mallard Oceanarium n/t 13.02.17, 11:52

• niktmadry Re: Gdynia z 4 letkiem 13.02.17, 11:54
      Oceanarium na Skwerze Kościuszki? Powłóczyć się po Skwerze - ogrzewając się przy zwiedzaniu np. Daru Pomorza. Przy minusowej temp. wychodząc z Oceanarium możecie iść do Multikina w Gemini. Na bilety do teatru muzycznego - raczej nie macie co liczyć ale może uda się do teatru Gombrowicza?
      • fajny-zuzia Re: Gdynia z 4 letkiem 13.02.17, 11:56
        Akurat w Gombrowiczu tego dnia nie ma nic dla dzieci...
        • fajny-zuzia Re: Gdynia z 4 letkiem 13.02.17, 11:57
          ...bo centrum nauki Experyment to chyba za wcześie dla dziecka w tym wieku..?
          • niktmadry Re: Gdynia z 4 letkiem 13.02.17, 12:02
            Pewnie by się pobawił ale moim zdaniem trochę za wcześnie. Jest jeszcze jakiś teatr w Gdyni stoczni. Młodzieżowy i grają tam przedstawienia dla dzieci ale nie pamiętam jak się nazywa.
            • niktmadry Re: Gdynia z 4 letkiem 13.02.17, 12:04
              Albo sprawdzić w Centrum Kultury. Może tam coś będą grać.
          • mamma_2012 Re: Gdynia z 4 letkiem 13.02.17, 12:04
            Jeżeli Experyment to coś takiego jak CN Kopernik, to jak najbardziej nadaje się dla czterolatka.
            • fajny-zuzia Re: Gdynia z 4 letkiem 13.02.17, 12:31
              Tylko w Gdyni chyba nie ma specjalnej wystawy dostosowanej do wieku?
              Była któraś z dzieckiem w tym wieku?
          • ichi51e Re: Gdynia z 4 letkiem 13.02.17, 12:46
            Bez jaj - maja zajecia dla przedszkolakow przeciez big_grindd
    • mamma_2012 Re: Gdynia z 4 letkiem 13.02.17, 12:03
      Zwiedzanie Błyskawskawicy, oceanarium, spacer po plaży (o ile nie będzie padać), wycieczka do Sopotu i spacer po molo.
    • zla.m Re: Gdynia z 4 letkiem 13.02.17, 12:53
      Polecam w Gdańsku w Muzeum Morskim (wejście koło Żurawia) salę interaktywną. Jest mnóstwo różnych atrakcji, skakanie po nutkach w rytm szant, ubieranie kapelusza piratów/czapki kapitana/kapoków, statek piracki po którym można szaleć, skrzynie z "towarem" do załadowania, klocki do budowania portu, nawet mały "wózek widłowy". Byłam wczoraj z towarzystwem w wieku: 1,5r, 4 lata, 9 lat i 12. WSZYSCY znaleźli coś dla siebie (dla starszych jest sterowanie łodziami w basenie, pisanie alfabetem morsa, obserwowanie sonaru). Wejścia o pełnej godzinie, zabawa trwa godzinę, obsługa trochę tłumaczy/pomaga. Pod koniec zrobiła się ekipa dzieci wspólnie się bawiących.
    • wilan.an Re: Gdynia z 4 letkiem 13.02.17, 14:41
      Dziewczyny juz polecały, ja się dołączę. Experyment, byłam z 4latka i bawiła sie super. Ja też🙂

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka