kredka-szpila 03.10.04, 09:06 Podobno była promocja pampersów, zbierało się kody i wymieniało się je na zabawki fisher price.Czy ktoś może udzielić mi bliższych informacji?? Na stronie pieluszek nic nie znalazłam. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniadr70 Re: Pampersy 03.10.04, 14:38 ta promocja już dawno się skończyła (bodajże w marcu) Odpowiedz Link Zgłoś
anula30 Re: Pampersy 04.10.04, 08:55 Promocja trwała przez wakacje, jak wydałaś bodajże 160 zł przez dwa miesiące to dostawałąś troszkę gorszą zabawkę a jak dwa razy tyle to lepszą. Na stronie tez nic nie znalazłam. Anka Odpowiedz Link Zgłoś
gwx Re: A kto z Was dostał obiecaną nagrodę? 05.10.04, 12:28 Czy ktoś dostał już zabawkę? Bo termin nadsyłania nagród już dawno minął wg regulaminu, teraz można tylko reklamować. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynkaa Re: Pampersy 24.10.04, 14:48 Cześć Znów można zbierać punkciki na zabaweczki od 1października do końca marca 2005, tylko trezba mieć broszurkę.www.niemowle.onet.pl/regulamin1.html Odpowiedz Link Zgłoś