Dodaj do ulubionych

Podstawa trójkąta co raz szersza :)))

28.02.17, 11:40

O kocie będzie. Moim kocie. To moje futro nabrało trochę ciała.
Zdjęcie na dowód.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/lb/ia/fx07/CbFFUvq50VaJRB4PJB.jpg
Obserwuj wątek
    • iziula1 Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 11:42
      Tu Natasza pyta: dlaczego miska jest pusta?!!!

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/lb/ia/fx07/IxFn4hjMsAPdvtzBRB.jpg

A tu poluje na gołębia.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/lb/ia/fx07/QrhAjaDLTnuvWK70LB.jpg
      • livia.kalina Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 11:52
        naprawdę ślicznasmile
      • bistian Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 19:44
        Ładny kotek. Mojemu znajomemu bielikowi też by się spodobał. smile
    • nathasha Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 11:45
      nie bede wklejala to zdjecia kota rodzicow bo by straszyl otyloscia, ale tak to jest jak kot sobie znalazl dwoch niewolnikow od karmienia.
      • iziula1 Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 11:49
        nathasha napisała:

> nie bede wklejala to zdjecia kota rodzicow bo by straszyl otyloscia, ale tak to
        > jest jak kot sobie znalazl dwoch niewolnikow od karmienia.

Nasz Natasza ma taki żałosno płaczący miauk który działa na wszystkich. Szybko to wyczuła. Ona nie miauczy, ona płacze, dosłownie serce pęka jaki ten kot jest biedny wink Działa na nas wszystkich.
        Pilnuję godzin karmienia ale co z tego: wpadnie syn ze szkoły - Natasza płacze, starszy wróci ze spotkania Natasza płacze. Teściowa przyjdzie Natasza płacze, córka przyjdzie z przedszkola Natasza płacze....no nerw człowieka rusza i daje.
        • zlababa35 Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 11:50
          Natasza? To chyba Czarna Wdowa w takim razie big_grin big_grin big_grin.
          • iziula1 Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 11:54
            zlababa35 napisał(a):

> Natasza? To chyba Czarna Wdowa w takim razie big_grin big_grin big_grin.

Natasza od Nataszy Romanow jednej z bohaterek Avengersów. smile
            Jak najbardziej Czarna Wdowa.
            • zlababa35 Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 12:27
              O tym właśnie myślałam. Jak juz będę duża, to bardzo bym chciała być Nataszą Romanovą wink. Od biedy zadowolę się byciem Jemmą Simmons.
        • nathasha Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 18:08
          moj - nie moj, imienia nie wymienie bo wstyd wink, gryzie po pietach, wiec wiesz, do lodowki sie biegnie szybciej.
    • albertynaa Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 11:53
      Jeżeli uważasz, że OTYŁY kot to zdrowy i zadbany kot- cóż tu komentować...
      • iziula1 Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 16:47
        albertynaa napisała:

> Jeżeli uważasz, że OTYŁY kot to zdrowy i zadbany kot- cóż tu komentować...

Za każdym razem jak napiszesz coś złośliwego mam ochotę przytulić Cię tak mocno , aż ta cała złość z ciebie zejdzie i poczujesz się lepiej smile
        • albertynaa Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 17:06
          Też Ciem lubiem.
          Nie inaczej smile
          • iziula1 Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 17:18
            albertynaa napisała:

> Też Ciem lubiem.
            > Nie inaczej smile

To fajnie smile
            A ja umiem dobrze przytulać, i po plecach podrapie i po włosach pogłaszczę...dobra w tym jestem smile
            pozdrawiam.
            • zlababa35 Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 17:53
              Iza, pokaż lepiej kota, zanim się poszerzył, zobaczym, coś go faktycznie roztyła big_grin.
              • iziula1 Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 18:03
                Tu wyleguję się na podłodze w kuchni. Pogrzewana .... dlatego tak rozkosznie się wyciąga.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/lb/ia/fx07/JVlvFmYSawi58K2TlB.jpg
                • zlababa35 Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 18:37
                  Moja to niemal kompletny negatyw Twojej, kolorystycznie, a sylwetka tak samo obła, ale to nie ja przekarmiłam, kocina przygarnięta do DT odżerała swoje na potęgę po okresie bezdomności, nadal ulubiona rozrywka to żarcie niestety.
    • cauliflowerpl Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 18:39
      Ale piękna smile Ja na to mówię "kot udaje gruszkę".
    • magic.marker Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 19:10
      Iziula, czy Natasza ma gdziekolwiek białe włoski czy jest cała absolutnie czarna?
      • iziula1 Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 19:13
        magic.marker napisała:

> Iziula, czy Natasza ma gdziekolwiek białe włoski czy jest cała absolutnie czarn
        > a?
        >

Jest absolutnie cała czarna. Obejrzałam ją nawet na brzuchu jak miała dobry humor. Czarnula.
        • magic.marker Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 19:20
          Szczęsciara smile
          Mam wrażenie że Natasza odkąd jest u Ciebie zrobiła się gładsza i błyszcząca.
          Jest absolutnie przepiękna <3
          • iziula1 Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 19:28
            magic.marker napisała:

> Szczęsciara smile
            > Mam wrażenie że Natasza odkąd jest u Ciebie zrobiła się gładsza i błyszcząca.
            > Jest absolutnie przepiękna <3
            >

To prawda,sierść zrobiła się gęsta i błyszcząca. Mniej lnieje. I uspokoiła się.
            Trochę bezdomność zostawiła na niej ślad. Trzeba traktować ją delikatnie,zdobywać zaufanie, pomału przyzwyczaja się do noszenia i brania na kolana.
            Nie lubi chalasu. Musi mieć swoje bezpieczne miejsca. I jest czysciutka - tylko kuweta.
            I najważniejsze ze zmian bo wcześniej jadła wszystko co wypadło za miskę. Teraz panienka "wypadło, fuj nie ruszam". I nie zje wszystkiego,czasem odwróci się ze wstretem w oczach jak jakaś karma jej nie posmakuje. Czyli o byciu głodną zapomniała.
            • magic.marker Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 19:40
              A to jest bardzo dobry znak, że wybrzydza. Zadomowiła się smile Cudnie! Porządny kot byle czego (w swoim mniemaniu, nie podającego żarcie) nie ruszy. Oczywista oczywistość jest to.
              Fajnie, że masz cierpliwość smile
              Drapki dla Czarnej Księżniczki wielkie!
    • redheadfreaq Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 19:17
      Ostatnio zaczęłam mówić do naszej kotki per "Parówo". Mój mąż się strasznie obudza, ale co zrobić, jak się koleżanka przyoblekła na zimę w dodatkowe warstwy izolacyjne?

Żeby była jasność, dwa pozostałe koty to takie "szczypiorki" - wszystkie dostają to samo i tyle samo, tyle, że bestia potem łazi i wylizuje miski z choćby śladów okruszków. I co zrobię, jak nic nie zrobię? Lada moment otworzymy balkon, to znów będzie miała przestrzeń do galopowania.
      • redheadfreaq Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 19:21
        Tu "Parówa" w wersji do góry kołami. Bo ją drapałam po brzuszku... 40 minut wcześniej.

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/17038874_10212452974424986_731652689504037670_o.jpg?oh=af9d62f09e99f1f3ca3660256a6db9e0&oe=593E0F24
        • magic.marker Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 19:25
          Przecież to jest ledwo kabanosik...
          • redheadfreaq Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 19:31
            Niech ja ją tylko zdybię, jak znowu będzie udawała gruszkę - gwarantuję, że "trójkąt" (trójkot?) z postu założycielskiego mógłby się za nią schować i nawet pół ucha by mu nie wystawało tongue_out
            • magic.marker Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 19:37
              Szkalujesz chudzinkę, jak nic. Lelija niewinna. Wystarczy popatrzeć jak śpi. Aż jej z głodu nóżki sterczą...
        • iziula1 Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 19:31
          redheadfreaq napisała:

> Tu "Parówa" w wersji do góry kołami. Bo ją drapałam po brzuszku... 40 minut wcz
          > eśniej.
          >

Kot zastygł z rozkoszy smile
          Śliczny rudzielec.
          • redheadfreaq Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 21:24
            A to tylko w tym świetle - w rzeczywistości ma dość specyficzny odcień burości, z białym "spodem" i ciemnymi końcówkami. Plus błękitne oczyska po jakimś zbłąkanym syjamie wink
    • regina-phalange Re: Podstawa trójkąta co raz szersza :))) 28.02.17, 19:43
      Piękne kocisko, nawet jeśli ma tzw. kobiece kształty. tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka