qwirkle 24.03.17, 16:08 Mam pytanie, znacie, jeździłyście? Polecacie? Poproszę o opinię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julita165 Re: Blablacar znacie ? 24.03.17, 16:18 Nazwa tylko obiła mi się o uszy. Nie korzystam. Kiedyś natomiast "wprosiła" się do mojego auta koleżanka z pracy i czas jakiś jeździłyśmy razem a to blabla to chyba na podobnej zasadzie. I powiem nigdy więcej ! Wiecznie miałam z tym kłopoty bo albo prosiła mnie żebym podjeżdżała 10 minut wcześniej bo cos tam ( a rano dla mnie każda minuta snu dłużej na wagę złota ) albo prosiła żeby po drodze odbierać jej syna ze szkoły ( rzeczywiście przejeżdżałyśmy dosłownie przed szkołą ale to było małe jeszcze dziecko, ona musiała wyjść z samochodu, wejść do szkoły, pomóc mu w czymś tam, no dobre 10 minut czekania, raz na jakiś czas to nie problem ale tak codziennie ? ) albo fochy że po pracy nie jadę do domu tylko w przeciwnym kierunku. Po jakimś pół roku udało mi się wykręcić. I tak uważam, że długo wytrzymałam. Odpowiedz Link Zgłoś
misoune Re: Blablacar znacie ? 24.03.17, 18:11 Ja też taką miałam Ciągle się wpakowywała z torbami, tłukła butami o drzwi, próg, głośnik w drzwiach. Kazała po drodze z pracy podwozic się ze starym krzeslem do biurka, pakując je do bagażnika jak na wóz drabiniasty. Ja mam czysto w samochodzie, spędzam w nim mnóstwo czasu, mam zawsze dobre, nowe auta. Doceniam to i szanuję je. A ona mi je niszczyla . Sama zawsze jeździła autobusami, nigdy nie rozumiała, że auto to coś, na co się zapracowuje i szanuje, nienawidziłam jej, robiłam alpejskie uniki, żeby jej nie wiezc . Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Blablacar znacie ? 24.03.17, 18:26 > Kiedyś natomiast "wprosiła" się do mojego auta koleżanka z pracy i czas jakiś jeździłyśmy razem a to blabla to chyba na podobnej zasadzie. Nie całkiem - na blabla kierowca sam zgłasza ofertę na swoich warunkach, a pasażerowie mu płacą Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Blablacar znacie ? 24.03.17, 18:28 Korzystałam raz i byłam zadowolona, wystawiłam kierowcy dobrą opinię w serwisie. Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Blablacar znacie ? 24.03.17, 18:31 Korzystałam. Super sprawa. W zasadzie rewelacja! Miło, dogodnie i tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
ira_08 Re: Blablacar znacie ? 24.03.17, 18:33 Ja nie, ale mój mąż ma tam konto, woził ludzi, kiedy pracował w delegacji, sam tez korzystal. Nigdy sie nie nacial. Sprawdzisz opinie kierowcy, samochód, cene i się umawiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_libusza Re: Blablacar znacie ? 24.03.17, 22:30 Nigdy nie korzystałam ale dwie koleżanki z pracy korzystają regularnie i chyba od ok roku tak razem jezdza - poznały się właśnie przez bablacar Odpowiedz Link Zgłoś