Dodaj do ulubionych

Burberry - outlet

29.03.17, 11:22
Czy w Berlinie lub okolicy jest outlet burberry i czy jest szansa na upolowanie trencha niekoniecznie za 7 tys.?
Takiego klasycznego, bezowego z garbandyny. Bez udziwnień.
Pyta koleżanka. Nie ja.
Obserwuj wątek
    • pitahaya1 Re: Burberry - outlet 29.03.17, 11:57
      Trochę dalej:
      www.outletcity.com/pl/metzingen/sklepy-markowe/
      • nikki30 Re: Burberry - outlet 29.03.17, 13:56
        Hehe trochę dalejsmile Metzingen jest za Stuttgartem i z Berlina to jest jakieś 520 kmsmile
      • nikki30 Re: Burberry - outlet 29.03.17, 13:56
        Hehe trochę dalejsmile Metzingen jest za Stuttgartem i z Berlina to jest jakieś 520 kmsmile
      • nikki30 Re: Burberry - outlet 29.03.17, 14:00
        Hehe trochę dalejsmile Metzinger jest za Stuttgartem i z Berlina to jest jakieś 520 kmsmile
        • pitahaya1 Re: Burberry - outlet 29.03.17, 17:45
          Zakładając niemieckie autostrady, nie jest to na drugim końcu świata. Specjalnie po płaszczyk bym nie jechała, ale przy okazji czemu nie.
          • nikki30 Re: Burberry - outlet 29.03.17, 18:30
            W tamtych okolicach na tychże niemieckich autostradach jest sporo korków. To moja stała trasa ostatniosmile Pomijam fakt że nie jest to niedaleko Berlinasmile
            • pitahaya1 Re: Burberry - outlet 29.03.17, 18:35
              Nie mówiłam, że jest niedaleko, ale rozumiem swój błąd i następnym razem poradzę osobie pytającej, żeby się nieco wysiliła i sobie znalazła wink
              • nikki30 Re: Burberry - outlet 29.03.17, 18:59
                Spokosmile Przypomniało mi się jak bardzo chciałam zwiedzić outlet FoxTown w Lugano i też mi się wydawało że jest tak blisko naszego miejsca pobytu i śmigniemy spokojnie, a wyszło z korkami "raptem" 6 hsmile Jak na jednodniową podróż to jednak sporo i na zakupy zostało niewiele czasubig_grin
                • pitahaya1 Re: Burberry - outlet 29.03.17, 19:02
                  Ja po prostu takie miejsca sobie w głowie zachowuję. I tak jadąc nad Bałtyk zaglądałam do outletu Batyckiego. Jechać specjalnie nie było sensu, ale przejeżdżając obok, czemu nie skorzystać. I tak mam kilka takich punktów.
                  • nikki30 Re: Burberry - outlet 29.03.17, 19:09
                    >Ja po prostu takie miejsca sobie w głowie zachowuję.
                    Ja też. Po co mam przepłacać w końcu.
                    A gdzie ten outlet Batyckiego?smile
                    Wiem gdzie jest Gino Rossi i GEox w drodze nad może byłaś?
                    • pitahaya1 Re: Burberry - outlet 29.03.17, 19:20
                      A nie byłam. Dawaj namiar big_grin
                      Batycki kiedyś był w Nowym Dworze Gdańskim.
                      www.misterwhat.pl/company/130409-batycki-sa-nowy-dwor-gdanski
                      Nie wiem, czy jest jeszcze outlet, ale swego czasu był i zawsze z czymś wracałam wink
                      Na miejscu trzeba trochę poszukać, bo budynek dość niepozorny. Chyba, ze go przemalowali i oznakowali wink Za to w środku torebek jak ulęgałek.
                      • nikki30 Re: Burberry - outlet 29.03.17, 20:04
                        Matko morze napisałam z błędembig_grin Niech żyje podpowiadanie w smartfoniebig_grin
                        Outlet i sklep firmowy GR i Geoxa jest na ul Owocowej 24 w Słupsku. Z tego co się orientuję tam jest też fabryka smile Budynek też bardzo niepozorny i trudno tam było kilka lat temu trafić. Nie wiem jak jest teraz?
                        Jak ktoś jedzie np. do Rowów będzie jak znalazłsmile
                        • pitahaya1 Re: Burberry - outlet 29.03.17, 20:31
                          big_grin Dziękować.
                          • nikki30 Re: Burberry - outlet 29.03.17, 20:46
                            Nie ma za cosmile Jednak i tak ceny w Polskich outletach w porównaniu do tych np. w Austrii czy Niemczech są zdecydowania za wysokiesad
                            No nie kupisz dziecku butów geoxa za 80 zł nawet w outlecie przy sklepie fabrycznymsad A tu kupisz ( www.mcarthurglen.com/en ) więc może podczas jakiegoś zagranicznego wyjezdu wakacyjnym uda Ci się tam dotrzeć.
                            BTW kiedyś usłyszałam od mojego partnera, że "kobiecy punkt G znajduje się na końcu słowa - shoppinG" smile
                            Kurka coś w tym jestbig_grin
                  • best_bej Re: Burberry - outlet 29.03.17, 19:16
                    Coś ciekawego tam.jest? Mijam często ale nigdy nie zajrzalam
                    • pitahaya1 Re: Burberry - outlet 29.03.17, 19:23
                      Nie wiem co teraz tam mają (Wittchena też przenosili), ale swego czasu było wszystko.
    • ms.piggy Re: Burberry - outlet 29.03.17, 12:07
      znaleźć tani lot do londynu i w Bicester Village kupić - ja za swoj zapłaciłam 430 f (ale mam tę krótszą wersję)
      ...a tkanina to garbardyna sie nazywa smile
      • gama2003 Re: Burberry - outlet 29.03.17, 12:11
        Gabardyna wink
        • ms.piggy Re: Burberry - outlet 29.03.17, 14:51
          haha....nie ma to jak pouczac i samemu napisac z błedem smile
          • nikki30 Re: Burberry - outlet 29.03.17, 17:32
            No pouczaj dalejsmile Gabardynę wymyślił Thomas Burberry i taką nazwę materiału używa ta marka! Nazwa zapożyczona z ulubionego przez założyciela marki Burberry, dzieła Szekspira pt. Burzasmile
            • ms.piggy Re: Burberry - outlet 29.03.17, 18:50
              ależ ja sie smieje sama z siebie smile
              • nikki30 Re: Burberry - outlet 29.03.17, 18:53
                No takbig_grin Teraz ja się śmieję z siebiebig_grin
    • mayaalex Re: Burberry - outlet 29.03.17, 15:45
      Nie w okolicy Berlina ale w Roermond w Holandii sie da. Trencze tez maja ale wiadomo, ze w outlecie nie zawsze sa wszystkie modele i wszystkie rozmiary. Najdluzsze modele, takie ktore normalnie kosztuja ok. 1700 euro, tam widzialam za 800-900. Tak, jak ktos radzil - Bicester Village jest dobra opcja, z Berlina poleci tanimi liniami wiec cena biletu bedzie w sumie malo znaczaca w porownaniu do ceny calego plaszcza.
      • nikki30 Re: Burberry - outlet 29.03.17, 17:24
        Widzę że mój ostatni post jakimś cudem się trzy razy na forum pojawiłsmile
        W okolicy Berlina jest McArthur Glenn Designer Outlet. Mieli tam otworzyć Burberry, więc najlepiej niech twoja koleżanka napisze do nich. Odpisują bardzo szybko.
        Dużo bliżej niż do Londynu jest do outletu Burberry w Parndorfie pod Wiedniem (też McArthur Glenn Designer Outlet). Ten sam asortyment co pod Londynem.Można tam trench kupić za 500 - 600 euro, bo w tej cenie kupowałam swój płaszcz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka