beata985 04.04.17, 14:15 bo dzisiaj w biedrze weszłam na coś takiego, bardzo wypasionego, chyba tylko seksu nie można z nim robić www.biedronka.pl/pl/press,id,810,title,Wszystko-co-potrzebne-na-swieta-cz-3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kk345 Re: co to za cudo w tym lidlu było?? 04.04.17, 15:42 Zalinkowałaś cały katalog Biedry Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: co to za cudo w tym lidlu było?? 04.04.17, 15:52 no widocznie inaczej się nie dało, na str. 2 wszystko co potrzebne na święta. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Take two... 04.04.17, 19:07 za 1100 mam Philipsa, a nie jakis no name.100zl tańszy. Odpowiedz Link Zgłoś
magic.marker Re: co to za cudo w tym lidlu było?? 04.04.17, 15:49 chyba cos w tym stylu ten hoffen no prawie jak thermomix tylko niesamodzielny i waga osobno Odpowiedz Link Zgłoś
magic.marker Re: co to za cudo w tym lidlu było?? 04.04.17, 16:01 zwracam honor waga zintegrowana wygląda na lepsze od lidlowego ale bez karty 1499PLN Odpowiedz Link Zgłoś
rorzrzutny Re: co to za cudo w tym lidlu było?? 04.04.17, 16:07 > ale bez karty 1499PLN Pic na wodę - ta karta to tylko identyfikator klienta w programie lojalnościowym, może ją dostać każdy w każdej chwili, bez żadnej warunków wstępnych. Wystarczy poprosić w kasie. Odpowiedz Link Zgłoś
magic.marker Re: co to za cudo w tym lidlu było?? 04.04.17, 16:18 W zamian za zestaw danych osobowych? Odpowiedz Link Zgłoś
rorzrzutny Zestaw raczej basic... 04.04.17, 16:50 Aż wziąłem, i się zainteresowałem norrrmalnie. I sprawdziłem - formularz online poprzestaje na żądaniu imienia i maila, przynajmniej w pierwszym kroku rejestracji (a dalej nie pójdę ). Z kolei regulamin karty stawia sprawę tak: 6.2. Podanie danych osobowych w zakresie imienia i numeru telefonu kontaktowego jest konieczne do zawarcia i realizacji Umowy. Wystawca nie przewiduje możliwości korzystania z usług objętych Regulaminem z wykorzystaniem pseudonimu lub anonimowo. Wyznaję, że nie wzbudza to mojej (czyli starego paranoika ) czujności. I pewnie nawet bym się zarejestrował, gdybym tylko potrzebował tego czegoś. Ale nie potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
magic.marker Re: Zestaw raczej basic... 04.04.17, 16:54 Hm. Imię i numer telefonu (nawet w świetle nowej ustawy) brzmią niewinnie. Dzięki, że zadałeś sobie trudu i sprawdziłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Rorzrzutny Kolego Mój 04.04.17, 22:30 Nie widzę pieska Ale Ciebie miło mi widzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
rorzrzutny Uileó, My Friend! :))))) 05.04.17, 22:43 Do pieska dawno nie zaglądałem, wygląda na to, że rzeczywiście się zmył. Jednak good news też jest: piesek odnalazł się u mnie w domu. Tyle że ja - jako stary paranoik - nie mam konta na YouTube, a jakieś konto by się przydało, żeby znów wypuścić pieska do ludzi. A co się tyczy widzenia, mnie nie mniej miło. I wcale mnie nie dziwi, że przywiało cię akurat do wąta o Lidlu. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_uk Re: co to za cudo w tym lidlu było?? 04.04.17, 17:50 Nie wiem czemu ale takie ustrojstwa jakoś nigdy nie wydawały mi się warte kupienia. Znajoma ma Thermomix- niby chwali ale jak mieszkałam u niej przez tydzień (wakacyjnie) to doszłam do wniosku, że to do czego ona go używała to ja bez problemu zastępuję blenderem i szybkowarem. Może gdybym zmieniła nawyki dotyczące gotowania i menu to bym pomyślała.... Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: co to za cudo w tym lidlu było?? 04.04.17, 19:09 myślalam,że sie dowiem o co ta walka była w lidlu.Też cos w ten deseń czy do sprzątania? Bo nadal nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: co to za cudo w tym lidlu było?? 04.04.17, 20:14 Kurcze, ostatnio gdy byłam w Factory widziałam takie cudo w cenie około 900zł w sklepie z agd. O dziwo nikt się o to nie bił, nie tarzał na podłodze, nie rozpaczał. Może te lidlowe są jakieś wyjątkowe? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: co to za cudo w tym lidlu było?? 04.04.17, 20:32 no są wyjątkowe...bo lidlowe Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: co to za cudo w tym lidlu było?? 04.04.17, 22:32 Lidlowe zazwyczaj mają bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Pod warunkiem, że się ktoś marek własnych nie boi. Odpowiedz Link Zgłoś
tola1990 Re: co to za cudo w tym lidlu było?? 05.04.17, 06:25 beata985 napisała: > bo dzisiaj w biedrze weszłam na coś takiego, bardzo wypasionego, chyba tylko se > ksu nie można z nim robić > www.biedronka.pl/pl/press,id,810,title,Wszystko-co-potrzebne-na-swieta-cz-3 Jakbyś się postarała , to pewnie i takie usługi by uświadczył Odpowiedz Link Zgłoś