Dodaj do ulubionych

Tabex -stosowala ktoras?

29.04.17, 20:27
Mam, ale podobno daje dziwne sny i inne skutki uboczne.
Wyraziste sny mam i bez tego, ostatnio i nie lubię tego.
Ma sens to stosować?
Obserwuj wątek
    • capa_negra Re: Tabex -stosowala ktoras? 29.04.17, 21:05
      Rzuciłam na Tabexie palenie 9 lat temu, w pierwszym podejściu, w czasach gdy był jeszcze na receptę, ale za to kosztował 36 zł. Dziwnych snów nie pamiętam, czułam się dobrze
    • bazia8 Re: Tabex -stosowala ktoras? 29.04.17, 21:11
      mój partner rzucił -za pierwszym razem (też kilka lat temu), ze skutków ubocznych miał tylko ciągłe wrażenie suchości w ustach. Byłam zaskoczona, że tak sprawnie mu poszło.
    • nika1228 Re: Tabex -stosowala ktoras? 29.04.17, 21:39
      Desmoxan - bez snów polecam
      • capa_negra Re: Tabex -stosowala ktoras? 29.04.17, 21:45
        Proszę......... Desmoxan to inna handlowa na nazwa. I Tabex i Desmoxan zawierają po 150 mg cytyzyny i nic więcej.
        • jagodka_mare Re: Tabex -stosowala ktoras? 29.04.17, 21:50
          Po desmoxanie miałam okropne mdłości. Oczywiście rzuciłam po 3 dniach tabletki nie palenie.
    • dorek3 Re: Tabex -stosowala ktoras? 29.04.17, 23:14
      A Niqutin stosowałaś? Skuteczność co najmniej taka sama, a powinno obyć się bez takich atrakcji.
      • capa_negra Re: Tabex -stosowala ktoras? 30.04.17, 00:02
        Niquitin to jak leczenie dżumy cholerą bo substancją czynną jest ciągle nikotyna .
        Tabex zawiera tylko cytyzynę, która jest alkaloidem działającym na te same ośrodki mózgowe co nikotyna więc jej stosowanie łagodzi głód nikotynowy, ale w przeciwieństwie do nikotyny NIE UZALEŻNIA.
        Poza tym powiedzmy sobie szczerze - jeśli nie jesteśmy zdeterminowani żeby rzucić palenie, jeśli nie ułożymy sobie tego najpierw w głowie to żaden cudowny sodek nie pomoże
    • motyllica Re: Tabex -stosowala ktoras? 30.04.17, 12:34
      Dwoje bliskich stosowało, nie chciało się faktycznie palić. Z tymi snami to chyba coś było na rzeczy ale gra warta świeczki.
      • konsta-is-me Re: Tabex -stosowala ktoras? 30.04.17, 14:40
        Wzielam wczoraj pierwszą dawkę.
        Troche działa, ale nie powiem że już rzuciłam palenie.
        Śniło mi się ze sąsiad hoduje krowę na trawniku, a za krowa kroczy piękny srebrny koń , a za nim tanecznym krokiem podąża wielki bocianbig_grin
        Wszystko bardzo wyraziste i kolorowebig_grin
        Ale uciążliwe takie sny są.
    • szymon08092009 Re: Tabex -stosowala ktoras? 04.03.18, 10:44
      Dziwne sny utrzymywały się tylko tydzien u mnie.ale rzuciłam. Palilam paczkę dziennie od 10 lat.i popsrotu uwielbiałam palic.
      W sumie najgorsze pierwsze 3 dni myslalam ze szału dostane w panikę wpadłam.a później stopniowo głód mijał
      Naprawde jedyne tabletki które działają.sa malutkie super w użyciu .A zeby nie pominąć dawki nastawialam sobie budzik wink polecam bo jeśli taki nałóg jak ja rzucił to każdemu się uda
    • segregatorwpaski Re: Tabex -stosowala ktoras? 04.03.18, 12:10
      Stosowałam i palenie rzuciłam, nie palę do czerwca 2017. Paliłam codziennie co najmniej paczkę, czasami trochę więcej. Ze skutków ubocznych - bardziej płytki sen i suchość w ustach, sny - normalne. Czy były to jednak skutki uboczne tabexu, czy odstawienia nikotyny tego nie wiem. Generalnie tabex plus chęć rzucenia dla mnie był strzałem w dziesiątkę.
    • zakawski Re: Tabex -stosowala ktoras? 19.03.18, 12:15
      Nie polecam tego specyfiku. Osobiście nie miałem takich skutków ubocznych jak dziwne sny ale wystąpiła u mnie bezsenność co przełożyło się na późniejsze ogólne złe samopoczucie. Polecam spróbować tego sposoby blogzdrowegomezczyzny.wordpress.com u mnie podziałał i to bez niepożądanych efektów ubocznych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka