kfugktru23 06.05.17, 16:34 Dla projektantów mody musi być osobny krąg piekieł chyba. Czy wszystko co obecnie jest szyte musi być slim względnie ultraslim? Co następne? Pokazywanie kostek w garniturze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kfugktru23 Re: Piekło slim 06.05.17, 16:48 Mam piękne ciało. Boskie. Lepsze niż w photoshopie. Sęk w tym że nie pozuję tylko do zdjęć ale także w nim siadam za biurkiem. I nie tylko. A wtedy slim jest niewygodny bo uciska i odbiera tlen tkankom. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Piekło slim 06.05.17, 16:52 Jak uciska, to nie jest slim, tylko rozmiar lub dwa za małe. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Piekło slim 06.05.17, 16:54 Jeśli siądziesz to to co jest slim wpija się jak stringi. A nie da się zrobić garnituru z laicry... Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Piekło slim 06.05.17, 17:00 Widocznie kupujesz garnitury złej jakości/źle uszyte. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Piekło slim 06.05.17, 17:03 Bytom, Próchnik, Wólczanka kiepsko szyją? Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Piekło slim 06.05.17, 19:25 Jak już koniecznie musisz korzystać akurat z tych, to Bytom ma usługę szycia na miarę. Może po prostu masz inne proporcje niż ich masowe szablony. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Piekło slim 06.05.17, 19:43 Bytom nie szyje na miarę. Oni szyją z gotowych szablonów. Czyli uszyją ci taki garnitur jak w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Piekło slim 06.05.17, 20:27 Z gotowych to szycie na zamówienie. A szyją też na miarę w wybranych salonach. Ta informacja jest na ich stronie, linka nie wkleje, bo mi na telefonie wychodzi z błędem. Odpowiedz Link Zgłoś
c2h6 Re: Piekło slim 08.05.17, 09:44 cosmetic.wipes napisała: > Z gotowych to szycie na zamówienie. A szyją też na miarę w wybranych salonach. > Ta informacja jest na ich stronie, linka nie wkleje, bo mi na telefonie wychodz > i z błędem. Ale wiesz, że szycie codziennych ubrań na miarę to od kilkudziesięciu lat, dzięki postępowi technicznemu, rozrywka głównie dla snobów? Że normalny człowiek po prostu szedł do sklepu i kupował ubranie, w które się wygodnie mieścił i miał to załatwione w pół godziny? Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Piekło slim 06.05.17, 20:21 kfugktru23 napisał: > Bytom, Próchnik, Wólczanka kiepsko szyją? Ostatnio zaprzyjaźniona krawcowa stwierdziła, że niestety, ael wymienione przez ciebie firmy jakością szycia niczym nie róźnią się od sieciówek Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Piekło slim 06.05.17, 18:32 To sa garnitury dla mlokosow,w zla rozmiarowke celuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Piekło slim 06.05.17, 18:33 Tylko że powoli moda przełazi na resztę. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Piekło slim 06.05.17, 16:53 Chodzi ci o takie modele np bluzek z nierozciągliwego materiału lub marynarek w których wszystko jest ok gdy się stoi prosto i nie rusza ale już zgięcie rak w łokciach staje się niewygodne? Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Piekło slim 06.05.17, 16:55 oooo!!! W Top Model nie było na ten temat ani słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Piekło slim 06.05.17, 17:23 No to jeśli o takie slim Ci chodzi to też to zauważyłam. Wszystko super fajnie dobrze lezy dopóki w doskonale skrojonej marynarce nie zegnę rąk... Rozmiar za duży jest... za duży. Okazuje się, żem za gruba w łokciach Tak się już naciełam raz i mam teraz marynarkę do tego aby wisiala i zdobiła szafę, teraz tego bardzo pilnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
issa-a Re: Piekło slim 06.05.17, 17:42 >Mam piękne ciało. Boskie. Lepsze niż w photoshopie. hłe hłe hłe...spadlam z krzesła... w rozmiarze slim, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Piekło slim 06.05.17, 17:47 Przymnie nawet Dawid Michała Anioła wymięka. Odpowiedz Link Zgłoś
stacie_o Re: Piekło slim 03.06.17, 12:59 Dawid ma malego penisa, nietrudno go prześcignąć. Odpowiedz Link Zgłoś
aj_riszka Re: Piekło slim 06.05.17, 17:16 Mam zle wiesci : teraz bedzie skinny a potem superskinny. I co teraz ? Czy masz jakis plan awaryjny ? Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Piekło slim 06.05.17, 17:19 Zacznę chodzić nago tylko posypany brokatem. Odpowiedz Link Zgłoś
aj_riszka Re: Piekło slim 06.05.17, 17:46 (p.s ...i po co ja pytam? nic sie nie ucze na bledach) Odpowiedz Link Zgłoś
ada1214 Re: Piekło slim 08.05.17, 09:38 aj_riszka napisała: > Mam zle wiesci : teraz bedzie skinny a potem superskinny. I co teraz ? Czy masz > jakis plan awaryjny ? Ja mam. Bede chodzic w dresach zreszta i tak juz pora, jestem pare lat po 40stce. Odpowiedz Link Zgłoś
wisniowy_sad Re: Piekło slim 06.05.17, 17:24 Gdzie Ty widzisz te ciuchy slim? Ja wszędzie, nawet w Zarze (która z zasady szyje na naprawdę chude dupy) widzę wielkie kimonowe wory i koszule oversize. A jeśli nawet w to się nie mieścisz, to polecam sklepy plus size. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Piekło slim 06.05.17, 17:30 A choćby w Bytomiu. Ostatnio zobaczyłem garnitur, pytam się sprzedawcy czy mogę przymierzyć a on odradza... bo to ultra slim. Kolekcja specjalna na matury... Odpowiedz Link Zgłoś
issa-a Re: Piekło slim 06.05.17, 17:58 mam patykowatych synów. Czyli wysocy i chudzi. Ostatnie garnitury, jakie kupowali, to był Bytom. No fakt, trochę spodnie zwęzilam ale one sa do tego przystosowane, bez problemu można zwęzic. Jestes za gruby, po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate-cakes Re: Piekło slim 06.05.17, 18:08 Ja mam jednego bardzo chudego syna. Maturę zdawał rok temu. Dzięki Bogu są teraz garnitury slim Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Piekło slim 06.05.17, 18:09 Trudno,by dorosly facet mial figure 18latka.Owszem firmy Olymp,Bytom maja kolekcje slim.Moj sie w barach nie miesci. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Piekło slim 06.05.17, 18:16 A jak weźmie rozmiar większe to wisi i źle się układa i rękaw jest za długi. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate-cakes Re: Piekło slim 06.05.17, 19:01 Jak syn kupował, chyba w Wolczance, to były garnitury dla młodych, wysokich i chudych chłopaków ale też dla dorosłych mężczyzn, normalne, nie slim. Z tym że fakt, ostatnio te normalne są innego kroju, jakby szczuplejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Piekło slim 06.05.17, 19:05 No wlasnie ostatnio kroj jest co raz to szczuplejszy Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate-cakes Re: Piekło slim 06.05.17, 19:29 To prawda, od jakiegoś czasu. Mój mąż kupował garnitur ze dwa lata temu i już modele były w większości takie bardziej slim, no ale nie takie jak te prawdziwe slim dla 18 latka. Mąż się przyzwyczaił Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Piekło slim 06.05.17, 19:40 No właśnie nie do końca. Dwurzędówki ze świecą szukać, króluje garnitur włoski, bliższy ciału. No właśnie, ciału. Ciało mężczyzny to nie to samo co patyki i żebra chłopaczka. A garnitur szyje się wąski, bez ramion, rękawy i nogawki jak rurki. A gdzie miejsce na biceps i łydkę? To tak jakby szyć sukienki bez biustu. Po prostu poszerzają garnitur studniówkowy zamiast szyć od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Piekło slim 06.05.17, 20:28 Mój syn, maturzysta, ma garnitur z Próchnika. Uparł się na niego, bo "wszyscy" takie mają (w jego wieku oczywiście) i za każdym razem gdy go nakłada, zastanawiam się kiedy mu szwy pękną Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Piekło slim 06.05.17, 20:31 Z kolei, gdy chcieliśmy kupić w Próchniku garnitur dla męża, zaznaczam nie jest grubasem, waży 80kg i ma prawie 180cm, w slimy się nie zmieścił a w te, które mu zaproponowano zmieściłoby się dwóch takich jak on. Leżały koszmarnie. Nie wiem jak można coś takiego sprzedawać. Ostatecznie kupiliśmy w sieciówce. Leży idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Piekło slim 06.05.17, 21:56 A co innego? na serio moda meska ostatnio tenduje do kanonow mody damskiej czyli absolutnego ignorowania cech plci stosownych do wieku Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Piekło slim 06.05.17, 22:02 Bo uszycie ubrania z wypukłościami przekracza możliwości chińskich szwaczek... Odpowiedz Link Zgłoś
c2h6 Re: Piekło slim 08.05.17, 09:20 kfugktru23 napisał: > Bo uszycie ubrania z wypukłościami przekracza możliwości chińskich szwaczek... Nie. Przekracza możliwości zachodniego kierdziała rozliczanego z obniżania kosztów. Szwaczka uszyje wszystko, co jej skroją, jaki problem. Odpowiedz Link Zgłoś
issa-a Re: Piekło slim 06.05.17, 19:36 >Trudno,by dorosly facet mial figure 18latka.Owszem firmy Olymp,Bytom maja kolekcje slim.Moj sie w barach nie miesci. dorosly, nie dorosly... moi synowie aktywni sportowo. Jeden sporty wschodnie, drugi głównie piłe ale "mułami" co rusz się chwali. Czyli, w barach jest co trzeba. A porządne firmy, w tym Bytom, mają w ofercie sklepowej drobne poprawki typu skrocenie, drobne zweżenie. Sami korzystalismy. Jesli poprawka nie mieści się w ramach usługi to znaczy, że to nie jest "drobne" dopasowanie ale rozmiar w ogóle się rozmija. Czyli, jestes za gruby, powtórzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Piekło slim 06.05.17, 19:41 I co mam zrobić? Chodzić owinięty w prześcieradło? To nie Rzym... Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Piekło slim 06.05.17, 20:04 Wysportowany 18latek to mimo wszystko co innego niz wysportowany 30latek Odpowiedz Link Zgłoś
mamolka1 Re: Piekło slim 06.05.17, 20:12 Pływacy to wogóle inna kategoria 😉.. Mój Duży od 10 roku życia trenuje wyczynowo pływanie - bary, klata pięknie rozrośnięte, dupka umięśniona ale wąska. W zeszłym roku też trudno było dopasować garniak na maturę Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Piekło slim 06.05.17, 20:15 wyzej d sie nie podskoczy - 18letni chopiec jest u progu swoich fizycznych mozliwosci - tak przyjemnie patrzec jak meznieja... Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Piekło slim 06.05.17, 20:08 Tak przy okazji wiesz jaka jest roznica w zawartosci tluszczu u faceta 18 i 30?pomijam kulturystow Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Piekło slim 06.05.17, 18:10 Chyba między uszami. 180 cm wzrostu/75 kg wagi. Z czego mam schudnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Piekło slim 06.05.17, 18:28 Nie wiem dlaczego porownuja budowe 18latka z doroslym facetem. Same sie tez do 13latek porownuja? Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Piekło slim 06.05.17, 18:31 To nie wiesz że każda kobieta wejdzie w rozmiar 34? Nawet tonowa. Tylko masła trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Piekło slim 06.05.17, 18:19 I nie było innej kolekcji niż ta dla maturzystów? Kurcze, mam kolegów o zupełnie różnorodnych budowach, żaden nie jest jakiś ultra chudy i jakoś kupują te garnitury i leżą na nich normalnie. Cuda panie. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Piekło slim 06.05.17, 18:33 Zgroza. Problemy pierwszego świata. Szyj na wymiar. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Piekło slim 06.05.17, 18:35 Tylko że ja pracuję w garniturze. Czyli dwa garnitury w roku to minimum. Najlepiej cztery. Uszycie to 5 tysięcy. Czyli ze 20 tysięcy rocznie. Zdzebko drogo. Ale jak mus to mus. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Piekło slim 06.05.17, 18:47 A ty w tych garniturach przy piecu hutniczym pracujesz, że tak ci się szybko zużywają? Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Piekło slim 06.05.17, 19:30 A ty cały rok w jednej sukience do pracy chodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Piekło slim 06.05.17, 19:41 Nie, mam mnóstwo Jednak problem twój jest dla mnie niezmiernie nieprawdopodobny, tym bardziej, że Polacy do szczupłych nie należą, a jakoś na uroczyste okazje większość ma garnitury, do pracy też. Nie wydaje mi się, że żaden z nich nie może sobie nic znaleźć, bo wszystko jest slim. No chyba że ten wątek jest o tym, jakim jesteś muskularnym Adonisem, ale nie byłoby to spójne z twoim obrazem, stworzonym na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Piekło slim 06.05.17, 19:55 Kojarzysz mi się z tym, co go żadna nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
c2h6 Re: Piekło slim 08.05.17, 09:17 sundry napisała: > Zgroza. Problemy pierwszego świata. Szyj na wymiar. Owszem, problem pierwszego świata. Tym niemniej żyjemy w pierwszym świecie, więc to nasze problemy. Niemożność pójścia do sklepu i kupienia pasujących koszuli i spodni jest realnym problemem życiowym. Może nie tej klasy, co brak pieniędzy na jedzenie, ale jest. Odpowiedz Link Zgłoś
c2h6 Re: Piekło slim 08.05.17, 09:15 sundry napisała: > To idź do innego sklepu. Bądźmy poważni. We wszystkich sklepach jest dokładnie to samo, metki się różnią. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Piekło slim 06.05.17, 21:38 Bo współcześni szczupli młodzieńcy są piękni jak starożytny bóg - Suchoklates. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Piekło slim 06.05.17, 19:32 Jedna sprawa to to, że nie każdy wejdzie w taki rozmiar. A druga to ta, że nie każdemu się musi podobać. Ja jestem za gruba, więc nie ma dyskusji. Ale mój syn jest szczupły, ma idealną figurę, a w tych ciuchach slim wygląda jak debil. Po co się oszpecać? Akurat teraz są matury, można popatrzeć, bo czesto chłopcy mają dobre figury. I w normalnie szytych garniturach wyglądają ładnie, a w tych slim niedbale, głupawo i pajacowato Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Piekło slim 06.05.17, 19:41 A ja chyba rozumiem ból. Nieodmiennie, kiedy patrzę na "Milionerów" i stojącego Huberta Urbańskiego, zwłaszcza ubranego w jasną marynarkę, mam wrażenie, że pożyczył ją od dużo młodszego brata. Wygląda jakiś taki pokurczony. A przecież Hubert jest szczupły. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Piekło slim 06.05.17, 19:56 Bo slim podkreśla jeszcze tą chudość. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Piekło slim 07.05.17, 00:43 Ale w takim wydaniu marynarka wcale nie podkreśla chudości, (zresztą Hubert jest szczupły, nie chudy), tylko sprawia wrażenie za małej. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate-cakes Re: Piekło slim 06.05.17, 21:48 Dokładnie takie samo miałam wrażenie gdy zobaczyłam Urbańskiego po raz pierwszy w nowej edycji Milionerów. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Piekło slim 06.05.17, 20:00 Hmm, ja ostatnio nie dałam rady wsadzić cyckow w bluzkę w Orsay - dowcip polega na tym, że ja w zasadzie nie mam cyckow, więc nie wiem, na kogo to było szyte. Na kobiety z wkleslymi cyckami...? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Piekło slim 06.05.17, 23:13 ja nigdy nie moge wsadzic cyckow w nic. A jak wezme na tyle wielki rozmiar ze cycki sie mieszcza to ramiona mi wisza i w pasie nadmiar. Cale moje zycie kupuje albo rozciagajace sie cichy z elastanem albo za wielkie kupuje rozmiar 46 i laze do krawcowej by przerabiala w ramionach na mniejsze i w pasie zwezala. Los cycatek Nie pomne ze zabotow nie mozna nosic, golfow ani flufrow z przodu chcialoby sie czasami... Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: Piekło slim 06.05.17, 20:38 Jest wiele rzeczy w rozmiarach większych niż 40, masz problem w ich znalezieniu? I nikt nie karze Ci pokazywać kostek w garniturze, ja kupiłam swojemu synowi spodnie normalnej długości. A właściwie to z czym masz problem bo nie zrozumiałam??? Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Piekło slim 06.05.17, 21:32 Mam rozmiar 52. Rozmiary są i co z tego gdy są szyte... slim. Czyli na kołki. Tylko takie szersze. Odpowiedz Link Zgłoś
c2h6 Re: Piekło slim 08.05.17, 09:14 lidek0 napisała: > Jest wiele rzeczy w rozmiarach większych niż 40, masz problem w ich znalezieniu > ? I nikt nie karze Ci pokazywać kostek w garniturze, ja kupiłam swojemu synowi > spodnie normalnej długości. A właściwie to z czym masz problem bo nie zrozumiał > am??? Tak, jest problem w znalezieniu normalnej, męskiej koszuli. Chłopaczki - szczypiory znad tabletów mieszczą się w slimfity, ale normalnie umięśniony mężczyzna już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Piekło slim 06.05.17, 23:10 ja uwazam ze faceci dziwacznie wygladaja w tych obcislych marynarkach typu slim. Najgorzej jak wsadzaja rece w kieszenie i im sie rozciecie tej marynarki z tylu rozlazi... zreszta taki typ ciuchow nie pasuj nawet szczuplym dziewczynom czasem. kwestia budowy a nie tuszy Odpowiedz Link Zgłoś
c2h6 Re: Piekło slim 08.05.17, 09:12 kfugktru23 napisał: > Dla projektantów mody musi być osobny krąg piekieł chyba. Czy wszystko co obecn > ie jest szyte musi być slim względnie ultraslim? Co następne? Pokazywanie koste > k w garniturze? Najprawdopodobniej lepiej nie będzie. Biodrówki, OISNM, wyparły normalne spodnie, slimfit wypiera normalne koszule, hipsterskie gołe kostki stają się klasyką, bardzo możliwe że i z tymi garniturami tak będzie. Wytłumaczenie jest bardzo proste: wolny rynek i godziwa, liberalna maksymalizacja zysku. Każde 5cm wysokości spodni, każde 3cm obwodu koszuli, każde dwie skarpetki zrobione z tego, co dawniej wystarczało na jedną to oszczędność materiału. Zamiast 20 dżinsów zrobisz 21, jesteś za te same (jak nie większe, no bo to supermodne) pieniądze o 5% do przodu. Wrócisz do szycia normalnych rozmiarów? Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Piekło slim 08.05.17, 09:19 Tylko że jeśli żadnej koszuli slim nie sprzedasz to na nic te oszczędności. A nie sprzedasz bo po co mi koszula w którą się nie mieszczę? Odpowiedz Link Zgłoś
c2h6 Re: Piekło slim 08.05.17, 09:41 kfugktru23 napisał: > Tylko że jeśli żadnej koszuli slim nie sprzedasz to na nic te oszczędności. A n > ie sprzedasz bo po co mi koszula w którą się nie mieszczę? Sprzedasz, bo najpierw będą modne - więc szczawiki dwudziestopięcioletnie kupią, a potem sprzedasz, bo już nie będzie innych i ludzie będą musieli cokolwiek na siebie naciągnąć. Gotowanie żaby, te sprawy. Jak raz - już wiem, gdzie szukać krawcowej, bo koszul w sklepach nie ma. I nawet nie ma jak narzekać na złą komunę co powoduje "braki w zaopatrzeniu", bo to wszystko czysty Balcerowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Piekło slim 10.05.17, 19:05 Po odwiedzeniu ponad 20 sklepów poddaje się. Od jutra idę do biura w spodniach dresowych. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Piekło slim 10.05.17, 19:30 Patrzyłeś w Royal Collection firma Digel? Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Piekło slim 10.05.17, 19:33 Tak. I tak są zwężane. Firmy Meyer także. A jak siądę to spodnie się opinają... Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Piekło slim 10.05.17, 19:42 kurcze, mąz niedawo kupował wlaśnie tam normalny garnitur. przez dwa miesiące az tak się zmieniło? Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Piekło slim 10.05.17, 19:43 aha - zeby sie nie było.... też miał pianę na ustach, gdy szukał... Odpowiedz Link Zgłoś
beverly1985 Re: Piekło slim 10.05.17, 19:45 Moj maz nosi koszule i tshirty "slim" i wcale nie sa wszedzie dostepne. Raczej wszedzie widze takie z duzym zapasem na brzuszek z przodu i na jakies faldy na plecach. Garniturow nie nosi, to nie wiem, czy ma problem. Wydumany problem. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Piekło slim 10.05.17, 19:55 Niech zgadnę? Mąż to patyk bez śladu mięśni? I pewnie nosi koczek? I oczywiście jeśli twój mąż jest chudy to reszta 39 milionowego kraju też jest chuda? Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: Piekło slim 10.05.17, 20:41 koszul szukaliśmy dla mojego mężczyzny przez ostatnie kilka lat. albo "klasyczny" bardzo luźny krój, albo rozłazi się na klacie. sa: walbusch slim fit oczko większe niż jego właściwy rozmiar kołnierzyka, albo moderate slim fit ubrania np. digel. robi tak: wybiera wygodne, a potem za dopłatą "firmowy" krawiec dopasowuje. ja dość często też tak muszę, jak mi biust w rozmiarówkę nie włazi Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Piekło slim 10.05.17, 22:27 wiecejruchu.pl/moda-na-waskie-niezdrowe-jeansy-wole-byc-niemodna/ w dodatku okazuje się to niezdrowe... Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Piekło slim 03.06.17, 12:51 kobieta.gazeta.pl/follow/7,153349,21890160,poszla-do-h-m-po-sukienke-i-nie-wytrzymala-ogarnijcie-wreszcie.html#Czolka3Img coś jest na rzeczy. Pytanie jednak po co firmy to robią? Odpowiedz Link Zgłoś