k873
25.05.17, 14:47
się w ogóle opłaca? praca w trybie zdalnym dotycząca obsługi zamówień - ich obsługi, potwierdzania danych teleadresowych,odbieranie połączeń przychodzących, informowanie o promocjach , no wszystko co się mieści w obsłudze sprzedażowej i po-sprzedażowej, czyli także wszelkie rezygnacje, awizacje, przypominanie o wpłatach i kontakt z firmami kurierskimi...Nawet przekazywanie klientom informacji o obowiązujących promocjach. Praca wykonywana w domu, wszystkie telefony oczywiście na koszt firmy. Jak na początku to przeczytałam to wydawało mi się nie najgorsze, dopiero wszelkie szczegóły nastręczyły mi sporo wątpliwości. Kwestię umowy może lepiej pominąć (umowa o dzieło), system pracy dwuzmianowy, tak jak na etacie lub na pół etaty, w grę wchodzą także soboty. Firma zarejestrowana na Gibraltarze...Jak facet mi przez telefon powiedział, że na umowie o dzieło ma się pracować tak jak na normalnym etacie, to zrobiło mi się słabo...Widywałam ogłoszenia o pracę przy obsłudze klienta i w większości przypadków było to zatrudnienie na umowę o pracę, czasem na umowę zlecenia. Do tego informacje odnośnie wynagrodzenia przesłane w formie tabeli w excelowskim pliku - wszystko niby pięknie rozpisane, jak to na 21 dni roboczych można zarobić 3 tysiące złotych? Co sądzicie o takich ofertach? Szukają jeleni, którzy za nic będą odwalać robotę jak na etacie?