mysiulek08 Re: Która z was ma prawo jazdy i 26.05.17, 20:38 Volvo V40 Cross Country, tylko nie wiem czy w majtkowym kolorze bedzie dostepny. Bajery, poduszki, pierzyny, kurtyny, automat i co tam jeszcze dusza zapragnie. Pogorki pokona tez bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_uscisk Re: Która z was ma prawo jazdy i 26.05.17, 20:46 Szefowa jeździ czynnie, i swoim pyrtkiem bardziej wywija niż ja kolumbryną (ona się nie boi jeżdżąc ze mną, ja się boję jeżdżąc z nią ). Polecam Toyota Corolla 1.6 (2001-2004, 2004-2007) - pełno tego wokół, bezawaryjne a 1.6 w benzynie to tylko model niżej po sportowej 2.0, strasznie łatwo automata kupić po emerytach z symbolicznym przebiegiem. Ew. Hondę Civic, ale 2000-2005, też w 1.6 benzynie (żeby się zbierało fajniej). Diesla nowszego (po 2006) po mieście nie kupuj - nie ma sensu, DPF Cię zajedzie (chyba, że stare VW/Audi/Seat/Skoda w klasycznym 1.9TDi). Odpowiedz Link Zgłoś
klerjeser kolejne błaganie rozi u uwagę 26.05.17, 21:41 I wątek w stylu "jaki program do przycianania plików youtube" Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_uscisk Re: kolejne błaganie rozi u uwagę 26.05.17, 22:04 klerjeser napisał(a): > I wątek w stylu "jaki program do przycianania plików youtube" To oszczędź wszystkim zachodu i podsumuj jaki (samochód, program) - no nie bądź taki(-a) Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Która z was ma prawo jazdy i 26.05.17, 22:57 Toyota auris hybryda Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Która z was ma prawo jazdy i 26.05.17, 23:02 moja droga do pracy Bullitt Chase Scene HD~1 Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Która z was ma prawo jazdy i 27.05.17, 09:06 Moja droga do pracy jest znacznie spokojniejsza i łagodniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Która z was ma prawo jazdy i 26.05.17, 23:40 chyba zalezy jaka gotowka dysponujesz, ja sie przymierzam do SUV-a, tylko marka zalezu juz of zasobow www.google.ca/search?q=suv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjvrdyywo7UAhUp74MKHVu-BYgQ_AUIBigB&biw=1093&bih=521 Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Która z was ma prawo jazdy i 27.05.17, 09:09 No nie podam, ile mam kasy na auto. Na pewno nie na tym forum I akurat suv-y mnie nie interesują. Bardziej toczydła mnie interesują. Wyszłam już z wieku szaleństw na drodze Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Która z was ma prawo jazdy i 27.05.17, 09:16 SUVy nie są do szaleńsrw. Odpowiedz Link Zgłoś
undoo Re: Która z was ma prawo jazdy i 28.05.17, 19:15 Balkonik? Skoro chcesz toczydlo... Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Która z was ma prawo jazdy i 29.05.17, 06:22 Mam I balkonik, kule, laskę oraz wózek inwalidzki. Odpowiedz Link Zgłoś
kondolyza Re: Która z was ma prawo jazdy i 27.05.17, 09:15 mam prawo jazdy od 19 lat, jezdzę od wtedy,aktywnie,wszedzie. nie wiem czy chcesz auto nowe czy uzywane ale moze byc tak naprawde kazde wszystko zalezy od pieniedzy... fiesty robią w fajnych kolorach, moze byc nissan qashkai lub juke, moze byl male volvo, moze mini Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Która z was ma prawo jazdy i 27.05.17, 16:47 W tej chwili to auta szuka dla mnie mój mąż, ma nie lada problem, bo na każdą propozycję mówię stanowcze "nie!" Poczekam, co zaproponuje mój przyszły zięć Myślę o hondzie, oplu, volvo, toytocie i suzuki. Aa! Mąż mi pokazał jakieś clio, bardzo wypasione - ten model też biorę pod uwagę. Na pewno nie chcę niczego wielkości smarta czy fiata 500 - to nie są dla mnie auta. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_uk Re: Która z was ma prawo jazdy i 27.05.17, 12:56 Ja. Auto0 to musisz sama zdecydować w zależności od potrzeb i upodobań. Odpowiedz Link Zgłoś
ajriszka_2 Re: Która z was ma prawo jazdy i 27.05.17, 18:47 Ja. Lubie male, zgrabne autka. Marzy mi sie Toyota Yaris. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Która z was ma prawo jazdy i 28.05.17, 00:53 A peugeot 208? Dla mnie cudeńko, świetnie się jeździ. Nie potrzebuje samochodu ale taki bym chętnie przygarnęła. Ewentualnie opel corsa, ale ten już jest trochę wg mnie oklepany Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Która z was ma prawo jazdy i 28.05.17, 19:11 Muszę mu się przyjrzeć Podobno clio też jest fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
milamala Re: Która z was ma prawo jazdy i 29.05.17, 00:19 Ze co prosze? Kasujesz wasze samochody? Chwalisz sie czy zalisz. Twoja wypowiedz ma taki wydzwiek jakbys conajmniej miala rakiete kupowac. Wielkie halo robisz z czegos co nie zasluguje na takie traktowanie. Kup sobie kobieto nowy samochod, albo prawie nowy, to bedziesz miala duze prawdopodobienstwo, ze nic sie z nim dziac nie bedzie, nie wazne jakiej marki, one wszystkie jezdza tak samo dobrze jak sa nowe. Nie rozumie co ma podjezdzanie samochodu pod gorke do jego wielkosci (kobyla). Ja jezdzilam malym samochodem, teraz prowadze kombi, i wierz mi, one podjezdzaja pod gorke dokladnie tak samo. Jednym slowem kup co chcesz byle nowe, albo prawie nowe i bedziesz miala spokoj. Klimatyzacja to nie bajer to podstawa. Jak nie jestes biegla w sztuce prowadzenia to na pierwsze wlasne auto odradzam automata. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Która z was ma prawo jazdy i 29.05.17, 01:00 Jesoo. PMS-a masz? Wygaś mnie, nie czytaj moich wątków. Będziesz lepiej spała. Automat akurat nie będzie moim pierwszym samochodem. Poza tym przydałoby ci się czytanie ze zrozumieniem, a nie odpowiadanie z nastawieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
glowa_do_wycierania Re: Która z was ma prawo jazdy i 29.05.17, 09:22 Każda sroczka swój ogonek chwali Spróbuje być obiektywna i powiem tak: Nowy - Yariska, używany - Corsa. Odpowiedz Link Zgłoś
glowa_do_wycierania Re: Która z was ma prawo jazdy i 29.05.17, 10:06 A jeśli masz dziką ochotę na różowe auto, to tylko to: Odpowiedz Link Zgłoś
glowa_do_wycierania Re: Która z was ma prawo jazdy i 29.05.17, 10:07 www.google.pl/search?q=corvette+cabrio+pink&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi08put0ZTUAhXhNJoKHXgpA84Q_AUICigB&biw=1680&bih=913#imgrc=7KJOSRrUbXDUTM: Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Która z was ma prawo jazdy i 29.05.17, 10:51 Cudne! Brałabym bez zastanowienia! Tylko mąż by mnie pewnie zaciukał za koszty utrzymania Na razie jestem właśnie przed wyborem yariski albo właśnie corsy Odpowiedz Link Zgłoś
glowa_do_wycierania Re: Która z was ma prawo jazdy i 29.05.17, 11:09 Bardzo potrzebujesz 4/5 drzwiowego auta? A może taką "corsę" w sportowej budzie? Tanie to, małe, zwinne, a wygląda jak autko dziewczyny piłkarza www.google.pl/search?q=opel+tigra+2016&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjq75OM35TUAhXFjSwKHacCBJoQ_AUICigB&biw=1680&bih=913#imgrc=9XPAWNqyh6hpMM: Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: Która z was ma prawo jazdy i 29.05.17, 10:19 My mamy Skodę Fabię Combi, fajna jest i ma rozmaite bajery, w tym ustawianie głośników, żeby grały tylko z przodu albo tylko z tyłu (dzięki temu nie musimy słuchać Twinkle twinkle little star po raz 45). ale to pewnie dla ciebie za duże - nam zależało, żeby do bagażnika weszło coś jeszcze oprócz wózka, a na tylnym siedzeniu zmieścił się fotelik rwf. Odpowiedz Link Zgłoś