anetapzn3
05.06.17, 09:44
No właśnie shakowano mi konto emailowe, tak mam programy antywirusowe, różne cuda wianki i nagle bęc 100% emailii na wp. zżarte, dostałam za to czuły list od złodziei:
Państwa maile zostały zabezpieczone w celu sprzedaży wszelkich informacji i danych osobowych oraz tajemnic firmowych, które posiadają Państwo na swoich skrzynkach mailowych.
Jesteśmy stalkermi i właśnie Państwa skrzynka została zabezpieczona i skasowana.
Istnieje możliwość odtworzenia informacji ze skrzynek mailowych i powstrzymanie NAS od sprzedaży ich oraz wykorzystania danych do poinformowania o nieprawidłowym przechowywaniu informacji, które powinny być tajemnicą chronioną oraz zabezpieczona jako dane poufne.
Miejsca sprzedaży danych zostaną przez NAS wybrane, a Państwo będą mieć PROBLEM. Oddamy za darmo Państwa maile waszej konkurencji oraz poinformójemy o tym fakcie wszystkich klientów, kontrahentów dołączając informacje, jak skutecznie Państwa pozwać o odszkodowanie.
Jedynym sposobem powstrzmania NAS jest wykupienie Polisy Zachowania Poufności - PZP. .
Aby dokonać płatności należy zapłacić wskazaną kwotę na adres Bitcoin - 1Ag956bqh4Lm19MiVoYRvHSmndUdYUDvKY , lub dokonać przelewu zgodnie z załączonymi danymi do wpłaty. Można to zrobić przelewem w NIEPRZEKRACZALNYM TERMINIE 2 dni roboczych. Potwierdzenie przelewu należy przesłać na adres email wskazany poniżej.
Pusta skrzynka email oraz załączone dowody nie powinny pozostawić żadnych wątpliwości.
Powiadomienie organów ścigania nie zaskutkuje oraz spowoduje, natychmiastowe działanie w stosunku do Państwa firmy oraz każdej z osób z Państwa firmą powiązaną, poprzez blokady kont email, bankowych oraz w mediach społecznościowych.
Nie testujcie nas bo przegracie.
Czy któraś ematka miała taki problem, któraś płąciła, zgłaszała na policji?
WP umywa ręce wg. nich wszystko ok.
Czekam na informatyka który zrobi z kompem porządek.
Co doradzicie zanim mnie... trafi.