20.06.17, 10:41
Ja wiem, że to dopiero polowa roku, ale niniejszym nominuję do nagrody psiego ogona za najbardziej absurdalne kręcenie się w kółko wątek default o psach ("Bohaterski tatuś") .
Obserwuj wątek
    • slonko1335 Re: Nominacje 20.06.17, 10:46
      nominacja w kategorii żart półrocza-pożegnanie bergamotkismile
      • isa1001 Re: Nominacje 20.06.17, 10:50
        Nominacja w kategorii "absurd półrocza" - wątek kaznodziei, w którym autor szukał porad, jak skłonić podstępem jednego faceta, żeby zapłodnił innego faceta.
      • morgen_stern Re: Nominacje 20.06.17, 10:58
        Pożegnanie i błyskawiczny powrót, już bez fanfar big_grin dla mnie to jednak wątek roku.
    • kochamruskieileniwe Re: Nominacje 20.06.17, 10:58
      Najdłuższy (oprócz wątków która godzina, be te poza konkurencją) oraz wtopa z podwójnym nickiem:
      Pasierbica w ciąży cd
    • obrus_w_paski Re: Nominacje 20.06.17, 11:21
      Oj nie, ja nominuje wątek o Polce zmarłej w Egipcie, gdzie nasza ukochane forumki broniły i bezmyślnie powtarzały realnie szkodliwe tezy i tym samym pośrednio przyczyniły się obniżenia jakości życia przynajmniej trzem osobom (panu z GW, który do teraz dostaje groźby z racji niby bycia ojcem Markus), markusowi, któremu wybijano szyby w mieszkaniu i do teraz się go oskarża o handel żywym towarem, Oraz rodzicom zmarłej, twierdząc ze była prostytutka.

Niektórzy zapominają jak wielki zasięg ma emama
      • zla.m Re: Nominacje 20.06.17, 11:34
        Ale to zupełnie inna kategoria. Moja była w zamiarze żartobliwa, a to co piszesz, to paskudna i poważna sprawa. Choć niekoniecznie są to wymysły tylko ematek, wydaje mi się, że dużo wstretnych komentarzy było wszędzie.
      • lady-z-gaga Re: Nominacje 20.06.17, 11:55
        Nad jakością życia rezydenta i wszystkich ludzi nazywanych w tamtym wątku dziczą, już się nie pochylisz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka