taki-sobie-nick 06.07.17, 00:23 Czy na Os. Górali jest jakiś sensowny hotel? Sensowny to taki za 70-120 zł/noc, ze śniadaniem. Najlepiej niedaleko ulicy Norwida. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: Do krakowianek 06.07.17, 00:43 To albo na Górali, albo na Norwida, bo to trochę inny rejon. Na Bulwarowej, niedaleko os. Górali jest Santorini, nie wiem jakie ceny, z daleka wygląda ładnie. Nic innego w okolicy nie kojarzę, chyba że internaty na szkolnym w wakacje przemieniają się w schroniska. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Do krakowianek 06.07.17, 00:55 andaba napisała: > To albo na Górali, albo na Norwida, bo to trochę inny rejon. Źródło informacji twierdzi, że Norwida jest na os. Górali. Trzymajmy się Norwida. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Do krakowianek 06.07.17, 01:00 Na Górali to jest dom kultury imienia Norwida, a ulica Norwida jest gdzieś na Rakowicach. Więc jednak musisz się zdecydować. Jak ci nie przeszkadza 5 przystnków od Górali to żłobek, tfu, Pensjonat na Wzgórzach. Nie wiem, czy coś tańszego znajdziesz w tej okolicy, tu hoteli niewiele. Jeszcze Lipsk, ale to raczej Lwów z tego co wiem Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Do krakowianek 06.07.17, 08:00 Najbliżej jest hotel Feliks na os.Złotej Jesieni , spacerek albo dwa przystanki autobusem. Dawny Lipsk to teraz Dom Turystyczny Indigo , nie znajdziesz nic tańszego w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick O, faktycznie, dom kultury 06.07.17, 20:07 miałam na myśli. Patron pomylił mi się z ulicą. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: O, faktycznie, dom kultury 06.07.17, 20:14 Felix jest na Twoją kieszeń, ale podobno brudno. Są tam i śniadania. Santorini 200 zł więc już nie Twoja półka cenowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: O, faktycznie, dom kultury 06.07.17, 20:16 Tu dla super extra dziadów: pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g274772-d8417460-Reviews-Dom_Turystyczny_Indigo-Krakow_Lesser_Poland_Province_Southern_Poland.html 90 zł. Nie wiem jak ze śniadaniami, ale niedaleko jest duży Carrefour, możesz tam kupić bułkę. Odpowiedz Link Zgłoś
stacie_o Re: Do krakowianek 06.07.17, 08:19 Ulica Norwida jest na Rakowicach. Dwa zupełnie inne rejony. Santorini na Bulwarowej jest spoko, ale tam dwójka około 200 zł, zadzwoń może ci dadzą jedynkę taniej. W tej cenie i w tej okolicy trudno będzie. Sprawdź sobie: www.hotelgrandfelix.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Do krakowianek 06.07.17, 10:02 Raczej "do mieszkańców Nowej Huty". Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Do krakowianek 06.07.17, 20:10 Na Hucie spokojnie znajdziesz coś w tej cenie. To bieda-dzielnica więc i ceny nie są zabijające. Odpowiedz Link Zgłoś