Dodaj do ulubionych

szybki awans

08.08.17, 15:09
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,22205542,zmiany-w-wiadomosciach-tvp.html#Czolka3Img
czy u was w firmach tez mozna w ciagu niespelna 2 lat ze stazystki zostac dyrektorem (na razie zastepca ale w miedzyczasie wlasny program i nadzor polityczny nad informacja w info)? Pani musi byc piekielnie zdolna wink Chociaz gdy od czasu do czasu trafiam na jej materialy to jakos tego nie zauwazam. Nie dosc ze zupelnie nieobiektywne to styl wypracowania szkolnego za to glos mimika i przejecie jakby oglaszala wybuch bomby atomowej. wink
Obserwuj wątek
    • szarsz Re: szybki awans 08.08.17, 18:29
      A co to ma za znaczenie, kto tam co przygotowuje i czyta?
      • 71tosia Re: szybki awans 08.08.17, 19:01
        no ja bym chyba chętnie poogladala jakies programy informacyjne, które moglby stanowic ciekawa alternatywę dla tvn, ale tego co pokazuje TVP nie da się ogladac, i merytorycznie beznadziejne ale tez warsztatowo dno. No i tak jak w sąsiedniej dyskusji ten zacytowany materiał w gazecie natknal mnie refleksja jak szybkie sa awanse w niektórych korporacjach i jakim zerem można być by sporo osiagnac wink
        • szarsz Re: szybki awans 08.08.17, 19:37
          Marzycielka się w Tobie odezwała, a to nie w tym życiu chyba. Chociaż ja to w ogóle nie oglądam telewizji informacyjnych, bo mnie za bardzo nerwy biorą. Wolę czytać, to aż tak nie bije po żołądku. A w tiwi to sobie co najwyżej youtuba i netfliksa włączę :\
    • beataj1 Re: szybki awans 08.08.17, 19:11
      Kochana, jakiś czas temu słyszałam o gościu, który za Macierewicza albo Błaszczaka (bo nie pamiętam w jakiej formacji) awansował o 18 stopni w półtora roku. Ponoć normalnym trybem jeden stopien zajmuje około roku.
      Wszystko się da: tylko trzeba być w odpowiedniej pozycji pod odpowiednią osobą....
      • szarsz Re: szybki awans 08.08.17, 19:40
        Naści:

wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/553503,abw-pogonowski-awans-minister-agencja-bezpieczenstwa-wewnetrznego-pis.html

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/ekspresowy-pogonowski-szef-abw-w-poltora-roku-zostal-pulkownikiem,755765.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka