iwles Re: Poplakalam sie ze smiechu... 08.10.04, 10:02 Kto wirusy rozsyła po naszych dzieciaczkach niech mu w dupę wlezie drzazga z cierniowego krzaczka Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Fiszerowa 08.10.04, 10:09 Czyzby nasza Fiszerowa nie poszła na ryby? tylko siedzi na emamie i wymysla rymy? Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O mężu Fiszerowej 08.10.04, 10:04 Kto zaprzeczy, że mąż Fiszki jest dla nas wyrozumiały tego zdzielę w łeb łopatą aż mu dupskiem wyjdą gały. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles sowa ma egzamin :( 08.10.04, 10:07 A kto nie potrzyma kciuków za egzamin sowy tego wnet rozjedzie zadek świętej krowy ! Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia7 Re: Poplakalam sie ze smiechu... 08.10.04, 10:09 Może coś i ja wymyślę chociaż mąż mi strasznie truje zaraz moja wena pryśnie z rymowania mam dziś dwóję. Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O chrzcinach mojego synka 08.10.04, 10:11 Kto mi jutro w chrziny synka słońca nad Kraków nie ześle o tym słowa nie napiszę i wirusy "mejlem" prześlę. Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia7 Re: Poplakalam sie ze smiechu... 08.10.04, 10:12 Ach, ten mąż mnie wciąż pogania i zabrania mi pisania chyba głodny będzie dziś bo mnie drażni ten mój miś Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia7 Re: Poplakalam sie ze smiechu... 08.10.04, 10:14 Sowo, sowo nic się nie martw wątpliwości żadnych nie mam zdasz egzamin na piąteczkę i postawisz nam wódeczkę Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: Poplakalam sie ze smiechu... 08.10.04, 10:22 A ja siedzę dziś przy kompie piszę sobie posty powiem Wam cos w tajemnicy przypaliłam tosty! Zaraz zamknę Was w piwnicy i dam karę chłosty! Wszystko to jest Wasza wina i Waszych postów! Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas Do emam, bez rymu 08.10.04, 10:22 Kobietki kochane, poniewaz jutro chrzczę swego pierworodnego, musze leciec i zalatwiac jeszcze 100 spraw. Tak wiec wroce tu wieczorem i sprawdze Wasze zadania domowe (kto napisze najwiecej moskalikow). 3majcie sie cieplutko! Edek Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra O chrzcinach 08.10.04, 10:26 Jutro Edzia pierworodny stanie przy ołtarzu i mu ksiądz poleje wodą po głowie i twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra o wątku 08.10.04, 13:39 Kto mi powie, że ten wątek zostać ma daleko w tyle tego wezmę w ciemny kątek i nakopię mocno w tyłek! Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: o wątku 08.10.04, 14:04 weekend za pasem, do domu pędzę razem z rodzinką wyczyniac brewerie kto mi przszkodzi, w dziub mu zakręcę aż wielki nosek w połowie się przerwie. Spacer z maluchem, zbieranie kasztanów znów brudny wróci niebożę a kiedy padnie, nie wykąpany kto go obudzi - go wybatożę !! Lecz kiedy znajdę chwilke malutką (a się postaram - kosztem sprzątania) prosto do kompa kroki skieruję przeczytać nowe zarymowania i moskaliki, i limeryki piszcie dziewczyny kochane komu nie pasi, niech się wynosi wprost do parafii Łomianek Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: o wątku 08.10.04, 14:33 i ja do domu lecę czym prędzej bo nie zapłaci szef mi pieniędzy za nadgodziny, a dziatki moje czekają na mnie już z niepokojem do poniedziałku się żegnam z Wami "Częstochowskimi Wierszokletkami" Odpowiedz Link Zgłoś
mamadwojga o wątku, pogodzie i weekendzie 08.10.04, 14:43 Kto zaś stwierdzi że ten wątek już powinien się zakończyć temu gatki zmoczy wrzątek i mu rana będzie jątrzyć Kto pogodę dziś pochwali temu w nozdrza bez oporu wsadzę przy pomocy stali dziesięć kilo kalafioru Kto śmie twierdzić że me dziatki dziś do babci nie pojadą Temu wsadzę nóż w pośladki i oko wyłupię flagą Odpowiedz Link Zgłoś
oyate ??? 08.10.04, 14:55 Wszystko fajnie ale dlaczego w tych waszych rymowankach jest tyle przemocy??? Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: ??? 08.10.04, 15:03 W moskalikach juz tak bywa że zarywa się pół nocy wymyślając fajny wierszyk by on mówił o przemocy. Ja nie lubię moskalików zwykłym piszę sobie wierszem siedzę sobie przy stoliku i na forum mocno mieszam. Raz moskalik a raz wierszyk który lepszy? który pierwszy? życie czasem figle płata - ot co! i wychodzi nie wiadomo co. Odpowiedz Link Zgłoś
ciezarowka1 Re: ??? 08.10.04, 15:09 Zobacz pod linkiem podanym przez Edzia, jakie cechy ma mieć Moskalik, żeby był Moskalikiem i będziesz wiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: o wątku, pogodzie i weekendzie 08.10.04, 15:44 własnie zupę przypaliłam dla mojego misia. wtrąbił - uszy mu się trzęsły jarzyła się pysia. A kto zechce mi wypomieć, że źle karmię dziecko niechaj Giertych mu sie przyśni jak wywija kiecką. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_olivka o Mamiedwojga 08.10.04, 18:26 Kto myśli że Mamadwojga to wielki sadysta temu dziecko ochrzci nie ksiądz a dentysta Odpowiedz Link Zgłoś
aga_olivka O Koleandrze 08.10.04, 18:10 Kto mówi że Koleandra ciasta upiec nie potrafi\ tego Rydzyk "cyk" w kajdanki i dawaj go w ręce mafii Odpowiedz Link Zgłoś
aga_olivka Re: Poplakalam sie ze smiechu... 08.10.04, 18:17 Iwles zupkę przypaliła kto mi tak odpowie garnek z gorącym budyniem postawię na głowie Odpowiedz Link Zgłoś
aga_olivka O chrzcinach u Edzia 08.10.04, 18:29 Kto synkowi Edzia kasy jutro nie da proboszcz mu odgryzie nogę i mu będzie bieda Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o pięknej Umie :)) 08.10.04, 19:01 Kto dziś śmie twierdzić że Umeczka nie wygląda cudnie temu niech koty zaczną śmierdzieć w wersalce w samo południe Odpowiedz Link Zgłoś
aga_olivka Re: o pięknej Umie :)) 08.10.04, 19:06 Kto tych kotów nie wyniesie skończy w czarnym worku w lesie Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O wątku 08.10.04, 19:07 A kto śmie wszem opowadać że nie będzie dziś postów pięćset temu będą majtki spadać przez następnych lat szećset Odpowiedz Link Zgłoś
aga_olivka Re: O wątku 08.10.04, 19:10 Będą majtki śmierdzieć,spadać z tyłka za grubego. Chcesz tego uniknąć? Wierszyk pisz kolego! Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: O wątku 08.10.04, 19:19 Jeśli wiersza nie napiszesz z pięknymi rymami na gałęzi wnet zawiśniesz do góry nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_olivka Re: O wątku 08.10.04, 19:22 W rękach będziesz trzymac oślizłe gałęzie, nie człowiekiem bracie ale małpą będziesz Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O Koleandrze 08.10.04, 19:30 A jeśli ktoś naiwnie rozpowiada że Koleandra rośliną jest w doniczce ten niech w swym łóżku znajdzie gada i robali bez liku w popielniczce Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Umasumak 08.10.04, 19:35 Umasumak to nie rumak! nie pomylcie się a kto sobie tak poduma niech dżdżownicę zje. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_olivka Edek nadchodzi 08.10.04, 19:41 Edek już nadchod bieży w naszą stronę, a kto w to nie wierzy połknie zaraz wronę Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O Olivce 08.10.04, 19:14 A kto tylko przebąknie że Olivka jest zakąską temu niech komputer zamoknie wraz z plików wiązką Odpowiedz Link Zgłoś
aga_olivka Re: O Olivce 08.10.04, 19:19 Dziś dostałam prawo jazdy, nie żadnam zakąska. Kto tak o mnie powie już ma miejsce na Powązkach Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak chrzciny 08.10.04, 19:20 A kto wmawia nam w beztrosce że jutro dla synka Edzia słonko nie zaświeci tego rozniosą byki na rogach po całej wiosce a na obiad zjedzą go wierszokleci Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O Edwardzie 08.10.04, 19:34 Jeśli jakiś śmiałek twierdzi głupio że Edek dzisiaj weną już nie błyśnie ten niech się zmieni w czachę trupią i niech porosną na nim wiśnie Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o mamiedwojga 08.10.04, 19:38 Ten natomiast co nam powie że mamadwojga dziś tu już nie zawita niech skończy pijany w rowie pod parafią we Świątnikach Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o wszystkich 08.10.04, 19:43 A kto nam tu chce nagadać że w wątku pisać nie ma ochoty tego czym prędzej trzeba wysłać do księdza proboszcza na roboty Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak znowu o Umie ;)) 08.10.04, 19:46 Jeśli znajdzie się złośliwy co powie że Uma pisze nieładnie ten rano znajdzie pod oczami śliwy przez dresiarzy zrobione przykładnie Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka O sobie samej 08.10.04, 19:48 A kto powie, że wegatka gruba jest niesamowicie, tego jutro ksiądz Jankowski zgwałci w nieskoszonym życie. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o wegatce 08.10.04, 19:55 A kto piśnie słówko choć że wegatka jest wegetą temu w uchu wyrośnie paproć i mech tuż nad piętą Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak p wątku 08.10.04, 19:51 A kto powie nieopatrznie że wątek ten za rok nie będzie na pierwszej stronie temu urośnie z przodu wielki bęben i siwy włos wypełznie na skronie Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Poplakalam sie ze smiechu... 08.10.04, 19:56 A kto Barem się zachwyca, myśli, że to ładnie, wnet go ściśnie zakonnica, ąz mu ząb wypadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Wegatka 08.10.04, 20:05 Kto osądzi, że Wegatka wiersze pisze brzydkie temu nożem własna matka opindoli grzywkę. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Ech.... zmowu o sobie samej.... 08.10.04, 20:06 A kto twierdzi w swej ignorancji że nie wrócę szybko w wątek zaraz po zjedzeniu kolacji temu łotr z naprzeciwka wybije ząbek Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Znowu o Edku 08.10.04, 19:59 A kto myśli że Edkowi do wątku już niespieszno temu niech noga całą noc mrowi a krasnale pieśń śpiewają pocieszną Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka O Umiesumak 08.10.04, 20:09 A kto powie - Umasumak to jest ryba wielka niech mu w seksie pęknie guma a w kranie uszczelka. Odpowiedz Link Zgłoś
barbin Re: Poplakalam sie ze smiechu... 08.10.04, 20:16 Kto nie śledzi tego wątku będzie sraczkę miał do piątku, temu wszy na głowę wskoczą i rozmnożą sie ochoczo. Odpowiedz Link Zgłoś
barbin Re: Poplakalam sie ze smiechu... 08.10.04, 20:23 A co to są moskaliki? Ja myślałam, że sledziki, marynatą zalewane i cebulą nadziewane Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: Poplakalam sie ze smiechu... 08.10.04, 20:34 No niestety, moskaliki to nie pyszne są śledziki moskaliki to krasnale - mają wzrostu ze dwa cale. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa o teściowej mamy_radka 08.10.04, 20:43 Gdy na forum wejdzie swatka mamy mamy_radka wnet przeczyta coś o sobie -to co Iza tu naskrobie. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa o Edku 08.10.04, 20:48 Jutro Edek robi chrzciny zjedzie się pół rodziny Edek poda im pierniki I każe pisać moskaliki Odpowiedz Link Zgłoś
barbin Re: o Edku 08.10.04, 20:57 Goście na to: dość pierników! chcemy więcej moskalików! Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: o Edku 08.10.04, 21:03 barbin napisała: > Goście na to: dość pierników! > chcemy więcej moskalików! Edek pędem na e-mamę Szuka swoich moskalików Wszyscy je czytają Edkowi klaskają Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: o Edku,chrzcinach i moskalikach 08.10.04, 23:22 Edek gości posadziła Klawiatury w ręce dała Moskaliki mi tu pisać Rzecz to mała a wspaniała Rzecze ciotka morał taki: "Na imprezie u Grubasa Zamiast wódki, wina, chleba Moskaliki pisać trzeba" Odpowiedz Link Zgłoś
barbin Re: Poplakalam sie ze smiechu... 08.10.04, 20:33 A ja własnie z książką siedzę i wierszyki Wasze śledzę jutro szef mój powie tak: pusta głowa, wiedzy brak Co odpowiem? "Jam poetka, reklamacje złóż do Edka". Odpowiedz Link Zgłoś
pesteczka5 Re: Poplakalam sie ze smiechu... 08.10.04, 21:12 Jakże mogło nie być tu mnie! Zaraz jednak stwierdzę dumnie że choć sporo tutaj wierszy moj dopiero będzie pierwszy. Kto mnie zatem nie dostrzeże nie pośpieszy z powitaniem czy e-ojciec, czy e-matka wstrętnym pozostanie draniem. Odpowiedz Link Zgłoś
barbin Re:Do Pesteczki... 08.10.04, 21:22 O Pesteczko, jesteś wreszcie szukaliśmy Ciebie w mieście, szukalismy w Nowym Jorku w Kutnie, Szczyrku i Malborku, Gdzie Ty byłaś, gdzie zniknęłaś Błyśnij veną twórczą teraz Napisz dla nas epopeję rozbaw mamy, daj nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o pesteczce 08.10.04, 21:49 Kto o Pestce powie durnie że ta mama nie ma weny niechaj chyżo zamknie się w trumnie i niech pożerają go hieny Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Edek, mamadwojga, Ciężarówka 08.10.04, 21:54 A co z Edkiem? Mamądwojga? Gdzie Ciężarówka zaparkowała? Jaka spotkała je katorga że żadna z nich nie zawierszowała? Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Re: Edek, mamadwojga, Ciężarówka 08.10.04, 22:36 A za mną nikt nie tęskni? a o mnie nikt nie pyta? zaraz was wezmę w obroty i ruszę z poezją z kopyta! Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia7 Re: Edek, mamadwojga, Ciężarówka 08.10.04, 22:47 Fiszerowo nasza droga tęsknimy okrutnie a kto powie że nie tęskni nos niech sobie utnie! Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Fiszerowa 08.10.04, 22:52 Fiszerowa, błagam Ciebie zostań jak najdłużej znami kto Cię zechce stąd wypędzić udławi się rybami. Ja myslałam, że wciąż piszesz tylko wierszyk taki długi a Ty se bezkarnie znikasz i nam nic nie mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia7 Re: Fiszerowa 08.10.04, 22:58 Nic się nie bój Koleandro Fiszerowa nie jest taka żeby znikać stąd bez słowa czy paskudnie dać drapaka. Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia7 Re: Fiszerowa 08.10.04, 23:00 Hej, dziewczyny, czy już śpicie? czy w sypialniach swych broicie? Wierszy Wam się nie chce pisać coś was leniuch dopadł dzisiaj! Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Jagusiu 08.10.04, 23:09 Jestem cały czas Jagusiu poszłam tylko zrobic siusiu spac się wcale nie wybieram forum w wiersze swoje wspieram. Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia7 Koleandro 08.10.04, 23:19 Koleandro, kamień z serca spadł mi właśnie z wielkim hukiem z tego szczęścia aż poruszam sobie lewym brwiowym łukiem. Już myślałam, że tu sama na placu boju zostałam ale lżej mi się zrobiło bo nas jest tu grupa cała. Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Pesteczko 08.10.04, 22:45 Hej pesteczko moja miła fajnie żeś tu zagościła powierszujesz sobie z nami i zabłyśniesz tu rymami. Pisuj wiersze i wierszyki oraz mądre moskaliki pisuj długo i wytrwale niech się nie nudzimy wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_olivka Witaj Pesteczko,a kto Cię nie powita.... 08.10.04, 23:18 Kto Pesteczki nie powita, wesołym wiwatem tego kardynał Glemp Józef udusi krawatem Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia7 Re: Witaj Pesteczko,a kto Cię nie powita.... 08.10.04, 23:23 Kto Pesteczki nie powita Wnet wyciągnie swe kopyta I ominie go śniadanie Za tak podłe zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa O sobie ;-) 08.10.04, 22:46 Kto dziś zwątpi w me talenta lub poezję obśmieje temu Bond na moją prośbę martini w dupsko wleje Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia7 Re: O sobie ;-) 08.10.04, 22:49 Bond już skończył się szczęśliwie jak to zwykle bywa a ja sobie tu przy piwie z Wami poużywam Odpowiedz Link Zgłoś
barbin Do Jagusi 08.10.04, 23:01 Piwko pijesz butelkowe takie zwykłe, czy markowe? W piwie jest witamin wiele, kupię zgrzewkę na niedzielę Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia7 Re: Do Jagusi 08.10.04, 23:09 Piwo piję ze zmęczenia dużo miałam do zrobienia ale mało ma procentów redsik według producentów. Innego mąż nie zostawił sam się do niego przystawił jego Lech jest ulubiony nie zostaje nic dla żony Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia7 Jeszcze o piwie:) 08.10.04, 23:14 Piwo dobre jest w niedzielę bo wpaść mogą przyjaciele lecz pamiętaj Barbin że w poniedziałek pracy dzień! Jak wypijesz zgrzewkę całą w pracy pić się będzie chciało no i głowa może boleć więc lek jakiś trza wziąć sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: Jeszcze o piwie:) 08.10.04, 23:20 Piwo trzeba kupic jutro potem zamkną sklepy kłódką tylko patrzeć na przystawkę pozostanie przez wystawkę. Będzie ciekła wszystkim ślina tak sie będzie chciało wina ale nie otworzą sklepów bo im karę wielką wlepią. Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia7 Re: Jeszcze o piwie:) 08.10.04, 23:28 Tak, masz rację, Koleandro potem sklepy wszystkie zamkną nawet ciastek się nie kupi wszystko się na gościach skrupi. Za to Liga Polskich Rodzin ręce będzie swe zacierać bo pogonią naród cały do kościółka co niedziela. Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Re: O sobie ;-) 08.10.04, 23:10 A ja własnie zobaczyłam jak DeNiro odgryzł polik chyba też mi jest potrzebny jakiś alkoholik Może strzelę sobie lufę lub zrobię driniaszka bo mi słabo się zrobiło na widok tego ptaszka Odpowiedz Link Zgłoś
aga_olivka Re: O sobie ;-) 08.10.04, 23:24 Fiszerowa wali drinka a kto w to nie wierzy temu łomot w seminarium od kleryków się należy Odpowiedz Link Zgłoś
aga_olivka Re: Gdzie jest Edek??? 08.10.04, 23:26 Gdzie ten Edek sie podziewa kto mi nie odpowie zdechłym prałatem Jankowskim dostanie po głowie Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia7 Re: Gdzie jest Edek??? 08.10.04, 23:30 Ojej, boję się prałata więc zaraz odpowiem Edek wybór cud-krawata pewnie ma na głowie Odpowiedz Link Zgłoś
aga_olivka Nie bój się prałata 08.10.04, 23:33 Kto prałata się nie boi finansowo dobrze stoi Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak do Fiszerki :)) 08.10.04, 23:28 Kto "przylądek strachu" ogląda zapamiętale temu zabraknie tchu gdy zechce rymować wytrwale... Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Re: do Fiszerki :)) - proza 08.10.04, 23:58 no zebys holera wiedziala )) w ogole nie moge sie skupic bo jednym okiem caly czas lukam na telewizor )) Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak a co jak Bond nie pomoże..(wyjaśnienie w poście) 08.10.04, 23:10 A kto mimo interwencji Bonda nadal kpić będzie okrutnie temu rozhukana horda przyrodzenie skrzętnie utnie Odpowiedz Link Zgłoś
aga_olivka Czym grozi oglądanie Bonda 08.10.04, 23:32 Kto ogląda Bonda i kto jest tak dumny niech zakłada krawat i włazi do trumny Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak James Bąk ;)) 08.10.04, 23:36 Co powiecie drogie emamy by na przekór legendzie Jamesa Bonda na Bąka przechrzcić i niech tak na wieki będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_olivka Re: James Bąk ;)) 08.10.04, 23:38 Kto mówi że "bąk"nieładnie na podłoge trupem padnie Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: James Błąd 08.10.04, 23:42 Może zostać Bąkiem Bond ale lepszy będzie Błąd co myślicie miłe panie? Bond Wiel Błądem niech zostanie? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_olivka Re: James Błąd 08.10.04, 23:52 Może zostać dromaderem może zatańczyć z Lepperem wtedy zaraz bedzie na dnie bo Lepper Błąda ukradnie Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: James Błąd 08.10.04, 23:55 Czy Bond Bąkiem czy Bąk Błędem tak czy siak fiskus go sięgnie Lecz gdy wielbłądem zostać raczy nikt podatkiem go nie uraczy ) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.prabucka Re: Poplakalam sie ze smiechu... 08.10.04, 23:34 ja rymować nie potrafię chyba zamknę się dziś w szafie Wy tak pięknie rymujecie oh najlepiej w całym świecie Odpowiedz Link Zgłoś
aga_olivka Miejcie się na baczności 08.10.04, 23:37 Marta rymuje prześlicznie kto ma wątpliwości temu wściekły prałat w nocy zje wszystkie wnętrzności Odpowiedz Link Zgłoś
barbin Re: Poplakalam sie ze smiechu... 08.10.04, 23:37 Powiem krótko: idę spać, bo ja jutro muszę wstać, ugotowac trzy parówki, potem włożyć do lodówki, by na obiad wyjąć świeże i rozłożyć na talerze. Potem muszę pójść do pracy, by dorobić się kołaczy, no a w pracy- wszyscy wiedzą szpiedzy nasze ruchy śledzą trzeba przeto być wyspanym, uczesanym i ubranym Żegnam zatem drogie Mamy, zaraz wskoczę do piżamy! Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o barbin 08.10.04, 23:40 Kto zaprzeczyć będzie chciał że Barbin to jedna z najmilszych mam temu dentysta zęba będzie rwał bez znieczulenia... mówie wam! Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia7 Re: Poplakalam sie ze smiechu... 08.10.04, 23:38 Ach, dziewczynki, idę spać rano bedzie trudno wstać wprawdzie jutro jest sobota ale syn mój to niecnota. Nie przejmuje się dniem wolnym wpada krokiem swym swawolnym o okrutnej wręcz godzinie jutro też mnie to nie minie Jutro jednak też jest dzień gdy śniadanie swoje zjem pełna weny i zapału stworzę jakiś rym pomału. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
marta.prabucka Do Agi 08.10.04, 23:41 Ach Agusiu ma kochana muszę zostać dzis do rana tak mnie pieknie pocieszyłaś całe serce w to włożyłaś Odpowiedz Link Zgłoś
aga_olivka Re: Do Agi 08.10.04, 23:42 Niech no ktoś nie lubi Marty, do prałata-to nie żarty Odpowiedz Link Zgłoś
aga_olivka Spróbujcie nie pożegnać Barbin i Jagusi... 08.10.04, 23:41 A kto nie pożegna mam temu niezły wycisk dam zaraz dzwonię po Rydzyka to go wsadzi do piecyka Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Do jutra 08.10.04, 23:55 Ach Jagusiu moja miła pójdę w Twoje ślady chyba mąż już krzyczy "choć kochanie" aby zrobić seksowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Poplakalam sie ze smiechu... 08.10.04, 23:42 tlko chwile mnie nie było, a sie tutaj porobiło, marnie idzie mi pisanie, ale dla was niech sie stanie, mądrość z lekka mi kiełkuje... i jak widac też rymuje )) Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o bea.bea 08.10.04, 23:46 Kto zakrzyknie nam na forum że bea.bea nie ma humoru niechaj na pole muchomorów trafi już tego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: o bea.bea 08.10.04, 23:49 A kto na dodatek o bei nic nie napisze temu tabun żwawych swatek wsadzi do nosa karnisze Odpowiedz Link Zgłoś
aga_olivka Re: o bea.bea 08.10.04, 23:49 Pole muchomorów zje i co będzie każdy wie do barku podejdzie zaraz wszystkie flaszki wciągnie naraz Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: o bea.bea 08.10.04, 23:52 Tym co muchomory zapijają daję pod rozwagę że za to do AA zabierają i każą tam wchodzić na wagę Odpowiedz Link Zgłoś
aga_olivka Re: o bea.bea 08.10.04, 23:54 Wejdzie na wage no i cześć wagę zawsze mozna zjeść Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: o bea.bea 08.10.04, 23:58 aga_olivka napisała: > Wejdzie na wage no i cześć > wagę zawsze mozna zjeść No a potem znowu zapić? A wtedy znów AA ucapi? lepiej poskromić swój apetyt zamiast zapijać - kupić kastaniety Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: o bea.bea 09.10.04, 00:01 mojej wadze spręzynki dawno się urwały, gdy te zwały tłuszczyku na nia wciąż stawały, teraz chyba tylko muchomory ,niestety wyciagną moje kości z tluszczu, lepiej niz diety... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_olivka Re: Poplakalam sie ze smiechu... 08.10.04, 23:46 Niech no ktoś kpi z Twego rymu darować nie mogę zaprowadzę do piwnicy i odgryzę nogę Odpowiedz Link Zgłoś
marta.prabucka o bea.bea 08.10.04, 23:57 No to piszmy o tej pani która pięknie nam rymuje kiedy bea bea pisze każdy wnet się świetnie czuje Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: Poplakalam sie ze smiechu... 08.10.04, 23:59 Zaraz zaraz prosze mam nie wiem kogo żegnać mam dziwnie tak bezczynnie stać... chyba pójdę sobie spać. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: koleandro 09.10.04, 00:01 Koleandro już do spania! oraz do miłego seksowania! Pędź skoro małżonek wzywa, bo jutro będzie niczym pokrzywa.... Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Kucharka 09.10.04, 00:04 A ja dziś zrobiłam frajdę całej mej rodzinie każdy dostał coś pysznego sądząc po ich minie Najpierw synuś już na obiad łososia w koperku, oczy mu się śmiały gdy siadał w krzesełku Jego tata przed chwilą hochlą mieszał w garze bo tam żurek ulubiony z kiełbaską są w parze A dla siebie w trakcie filmu skroiłam sałatkę taką zwykłą jarzynową i mam straszną gratkę Tak więc wszyscy są radośni jak dobrze - powiecie a mamusia ma już wolne i serfuje w necie Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Kucharka 09.10.04, 00:09 ja też dziś byłam kucharką przykładną równie przykładną co mądrą i ładną ) Mądrość swą osiągnęłam pisząc moskaliki a urodę u fryzjera spędzając tam czasu bez liku A na koniec pomidorową ugotowałam rodzinie a na drugie rybkę dobrą choć nie w formalinie ) Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas Piwko! 09.10.04, 00:13 By móc lepsze wiersze klepać no i lepsza była wena łykam sobie tu przed kompem zielonego "Hajnekena". Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Piwko! 09.10.04, 00:18 no to zdrówko Edziu miły bardzo żeśmy za Tobą tęskniły lecz teraz już jesteś z nami i nie zostawisz nas samych z rymami Odpowiedz Link Zgłoś