edzio_grubas Tu Kubuś cz. 2 15.11.04, 12:05 Splułem mlekiem klawiaturę i skopałem jej klawisze mamie jednak nie przeszkadzam bo moskale dalej pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas Tu Kubuś cz. 3 15.11.04, 12:07 Zaraz chyba będzie flaszka bo coś burczy w moim brzuszku a po flaszce mama pewnie położy mnie w moim łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas Tu Kubuś cz. 4 15.11.04, 12:10 Żegnam więc mamci znajome jeszcze pewnie się spotkamy bo ja lubię e-bobasy, jeszcze bardziej ich e-mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O Kubusiu :)) 15.11.04, 14:00 A kto powie o Kubusiu że on słabe wiersze pisze temu kot zrobi siusiu na komputerowe klawisze Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: O Kubusiu :)) 15.11.04, 17:24 A kto powie, że Jakubek nie jest muzą swojej mamy, Temu Gustaw Holoubek zajrzy w gacie od piżamy. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka O Edziu 15.11.04, 17:31 A kto powie, że nasz Edzio już się wyprowadził z wątku, wnet do niego przyjdzie pedzio i naleje w tyłek wrzątku. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak do Wierszokletek :)) 15.11.04, 22:35 I znów wątek ten podciągam Drogie mamy - co jest z Wami? Która wiersza nie napisze Będzie spała dziś z GADAMI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: do Wierszokletek :)) 15.11.04, 22:54 Kto mnie dziś gadami straszy, że spać będą w łóżku ze mną Ten się naje wkrótce paszy popijając wodą ciemną Odpowiedz Link Zgłoś
milarka o wątku ... 16.11.04, 13:32 Cosik nam ten wątek spada już się wena wyczerpuje Czy jest na to jakaś rada? Może koniec się szykuje... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: o wątku ... 16.11.04, 13:50 Koniec wątku ? niemożliwe ja się szybko dopisuję ! kto dopuści do spadnięcia będzie Leppera miał za zięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: o wątku ... 16.11.04, 13:52 Robota mnie goni czasu wciąż brakuje lecz kto myśli, że nie wrócę zgniłym jajem go obrzucę Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o chorobie 16.11.04, 19:25 No i znowu jestem chora Katar męczy i gorączka Kto mnie zaraz nie wyleczy temu walnie w głowę rączka Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o moskalikach 16.11.04, 19:27 A kto zaraz nie napisze moskalików jedenastu tego w samym środku nocy zgwałci zbójów siedemnastu Odpowiedz Link Zgłoś
milarka O zbójach 16.11.04, 21:21 Kto mi powie, że te zbóje ze mną sobie radę dadzą Tego wkrótce już otruję czarną i śmierdzącą sadzą Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O wczorajszym wieczorze 17.11.04, 10:55 Mąż mi wczoraj zabrał kompa projekt robił ważny wielce jeśli dzisiaj też mi weźmie ukłują go dwa widelce. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O męzu Edzia :)) 17.11.04, 17:22 Gdy mąż Edzia także dzisiaj nie da pisać żonie moskalików to mu wnet barać z forum "emama" zapieje prosto w ucho "kukuryku!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O Triss 17.11.04, 22:41 A kto Triss nie pogratuluje narodzin małego Mateuszka tego proboszcz poćwiartuje i przerobi go na uszka Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: O Triss 17.11.04, 22:56 Triss małego ma syneczka razem bardzo są szczęśliwi Kto zaprzeczy temu z mleczka wnet wyskoczy zgniłe kiwi Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O Umie 17.11.04, 23:13 Uma pisze już moskale z wszystkim jest dziś na bierząco kto się śmieje, tego spiorę aż mu zrobi się gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O Triss_merigold6 17.11.04, 23:16 Triss mamusią już została pewnie karmi dziecię swoje, kto jej zaraz nie uściska wypchamy go jutro gnojem Odpowiedz Link Zgłoś
barbin Re: Poplakalam sie ze smiechu... 17.11.04, 23:23 Cześć Dziewczyny, cześc poetki Vena Was nie odtępuje Ja niestety z głowa ciężką od niedzieli sił próbuję Sklecić wierszyk nie jest łatwo, pisac z rymem jak Wy -gładko, Więc podziwiam was kobiety, nie dorównam Wam niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O Barbin :))) 17.11.04, 23:41 Nasza Barbin tu wróciła Cieszymy się i radujemy! A kto nie chce - trudno! Z rana go kawką otrujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
barbin Do Umy 17.11.04, 23:47 Witam Umo, pozdrowienia. Pewne fakty do zniesienia są łatwiejsze dzięki Tobie. Piję dziś za Twoje zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
barbin Re: Poplakalam sie ze smiechu... 17.11.04, 23:55 Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, nie wiem- mam już zasnąć, czy pozostać w sieci? Ps. Dziękuje Misiowi Uszatkowi, za to, że natchnął mnie do napisania tego moskalika. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O Misiu Uszatku :)) 18.11.04, 00:07 Miś Uszatek - fajny gościu pamiętam go z lat dziecinnych kto nie wierzy temu z kości zrobimy potrawę na stół wigilijny Odpowiedz Link Zgłoś
milarka do Umy i Edzia 18.11.04, 15:15 Kto niewinną śmie Milarkę dziś posądzać o przebranie Ten już wkrótce swą wiertarkę Będzie wcinał na śniadanie Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: do Umy i Edzia 18.11.04, 15:23 Wątek został już wycięty Więc Milarka oczyszczona A kto jednak jest zawzięty Tego dziobnie wredna wrona Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: do Umy i Edzia 18.11.04, 15:35 A kto wzrok ma taki słaby, że przekręca słowa śmiesznie, przyśnią mu się cztery żaby kumkające jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka O zawziętych babkach, których nicków nie wymienię 18.11.04, 15:43 A kto nadal, jak brzdąc mały, wątki tworzyć chce kłótliwe, wnet mu kot na...a w sandały, i wszy mu oblegną grzywę. Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: O zawziętych babkach, których nicków nie wymi 18.11.04, 15:54 Kto nam forum chce zaśmiecać I się kłócić tu zawzięcie Tego wkrótce walnie świeca i wrzód zrobi się na pięcie Odpowiedz Link Zgłoś
nelka25 Re: O zawziętych babkach, których nicków nie wymi 18.11.04, 16:01 Już nie śmiecę, już nie piszę głupich postów ale mamie ewie wsadzę w t....parę ostów. Jeśli kogoś uraziłam, jeśli komuś dokuczyłam to przepraszam Was mamuśki chcecie ode mnie dostać bużki Odpowiedz Link Zgłoś
nelka25 Re: O zawziętych babkach, których nicków nie wymi 18.11.04, 16:05 Będę grzeczna no i miła, będę grzecznie się bawiła a jak spsocę to edzia wrzuci mi do łóżka śledzia. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: O zawziętych babkach, których nicków nie wymi 18.11.04, 16:14 Dobrze, żeś się Nelko droga z kłótni wreszcie wycofała. Gdy się wdasz znów w gadkę z Ewą grzmotnie Cię gumowa pała. Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O Nelce25 18.11.04, 16:20 Edzio nie jest Big Braderem i nie czyta wszystki postów jeśli ktoś nam wątek spsoci zamieszka wśród wodorostów. Tak więc witam Nelko u "nas" nowych chętnie przyjmujemy smaruj śmieszne moskaliki my Ci już dopingujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O Milarce 18.11.04, 16:26 Jeśli powie mi Milarka że od żartów dziś nie stronię to przebiorę się za Umę i przez cmentarz ją pogonię. Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O Fiszerowej 18.11.04, 16:32 Jeśli Fiszka tu nie wróci nic śmiesznego nie napisze to trojana jej podeślę będzie miała w kompie ciszę. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Do Edzia :)) 18.11.04, 16:45 A kto Umą będzie straszył Milareczkę naszą fajną temu zaraz pies wywęszy w jego domu dziurę czarną Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O nowej setce. 18.11.04, 16:34 A kto nie ma dziś ochoty zacząć postów nowej setki to dostanie dziś po łapach linijką od katechetki. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak powszechna mobilizacja!!!!!!!!!! 18.11.04, 16:48 A kto dzisiaj nie dołączy do pisania moskalików temu zaraz komp się wyłączy i potraci z tysiąc plików Odpowiedz Link Zgłoś
nelka25 Re: powszechna mobilizacja!!!!!!!!!! 18.11.04, 20:19 Dzięki za wyrozumiałość, jesteście cudowne jeśli coś zepsuję ściśniecie mnie oknem. Piszę do Edzi bo to fajna babka kto jej podpadnie skopię mu zadka. Kto dziś nie przeczyta moich moskali jutro mój mąż mu kompa rozwali. Zaraz idę się kąpać w pachnącej piance a ząbki zostawię na parapecie w szklance. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O Nelce 18.11.04, 22:41 kto powie, że Nelka pisać nie potrafi temu w łeb butelka z impetem trafi Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O Nelce czII 18.11.04, 22:44 Kto tylko pomyśli, że Nelka bezzębną jest starowinką temu wnet z piwnic starych gwizdną dojrzałe winko Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o kłótniach na forum 18.11.04, 22:48 A kto powie nierozstropnie że kłotniom nie będzie końca temu na czole zrobią się ropnie i skóra zejdzie mu od słońca Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Nie mam wyjscia... 18.11.04, 23:52 Nie mam wyjścia, muszę wrócić by mnie zmora nie dopadła, gdyby trojan mnie przywitał byłabym jak kroton bez światła Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Co tam u mnie slychac ;-) 19.11.04, 00:02 Moc wydarzeń u mnie podobnie jak na forum tyle, że u mnie po cichu mało było rumoru Po pierwsze nocnikowanie od dwóch tygodni ćwiczymy rezultaty zadowalające coraz mniej wpadek liczymy Po drugie robótki ręczne - trochę wygrały z emamą szaliki robię bez końca by być super modną mamą A trzecia rzecz też nie w kij pierdział! Dziś mieszkanie sprzedałam Było trochę adrenaliny walizkę pieniąchów przed oczami miałam Teraz jestem już wyluzowana muszę nadrobić zaległości najpierw trochę poczytam a potem dopiszę się do nowości Całuję Was Moje Złote Forumowe wierszokletki przygarnijcie mnie z powrotem do klubu "emamy-poetki" Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka O wątku 19.11.04, 16:26 Wkurzyłam się, drogie Mamy. Gdzie jesteście, na balkonie? A nasz wątek ukochany znalazł się na drugiej stronie Piszcie Panie, piszcie sobie by nasz wątek był na górze. Ktoś, kto wnet coś nie naskrobie, zatańczy goły na rurze. Odpowiedz Link Zgłoś
le_lutki Re: O wątku 19.11.04, 16:31 Wyczajona w pierwszym kroku Przyznam sie Wam tu bez bicia Ze najpewniej w przyszlym roku Bede znowu mama dzidzia Kto nie bedzie kciukow trzymac Za mej ciazy powodzenie Na tego sie bedze zzymac I to tlukac w przyrodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka O rosnącej Le_lutki 19.11.04, 17:17 Rośnie, rośnie brzuch Le_lutki, a w brzuchu mała Fasola. Kto zaprzeczy, krasnoludki wcisną mu zupę z przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o Le_lutki 19.11.04, 19:47 A kto naszej Le_lutki ciąży nie pogratuluje temu ksiądz Jankowski do gardła wnet napluje Odpowiedz Link Zgłoś
milarka O Le_lutki 19.11.04, 22:44 Ktoś Milarce pozazdrościł i szybciutko spapugował - - dziecko nowe nam zagości Trza więc szybko gratulować Kto nie będzie kciuków trzymał za rosnące dzidzie w brzuszkach Tego wkrótce długa szyna wbije się prościutko w uszka Odpowiedz Link Zgłoś
iwles O przyszłych mamusiach :) 20.11.04, 13:26 Wszystkim przyszłym e-mamusiom zdrowia, szczęścia, pomyślności, by serduszka w was bijące przyniosły same radości I spokoju też wam życzę mało stresów - dużo śmiechu niech nikt nie śmie wam przeszkadzać by na obiad glizd nie zjadać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O Grubciu 20.11.04, 14:06 Grubcio będzie miał braciszka lub siostrzyczkę równie ładną kto się z nim nie cieszy, temu kupy ptasie na łeb spadną. Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O Grubciu i rodzeństwie 20.11.04, 14:09 Będą jeździć pociągami Francję zwiedzać z rodzicami, może wpadną do Krakowa tu gdzie Edzio się wychował? Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O Grubciu i rodzeństwie cz.2 20.11.04, 14:11 Lecz na razie w brzuszku mamy maleństwo musi pozostać by urodzić się zdrowiutkie i rzeczywistości sprostać. PS. nie mylić z 'rzeczywistosc1' Odpowiedz Link Zgłoś
milarka :-))) 20.11.04, 14:12 edzio_grubas napisał: > Lecz na razie w brzuszku mamy > maleństwo musi pozostać > by urodzić się zdrowiutkie > i rzeczywistości sprostać. > > PS. nie mylić z 'rzeczywistosc1' Rzeczywistości1 nie da się sprostać )) Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O rzeczywostosci1 20.11.04, 14:16 Tiaaa... Rzeczywistość - dziwna panna szpilę wbije, głowę łaje lecz niech sobie pisze co chce, ja się łatwo nie poddaję. Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: O rzeczywostosci1 20.11.04, 16:46 Rzeczywistość nam dogryza, czepia się nie wiedzieć czemu Kto ją poprze, tego w ryzach trzymać będę w beczce dżemu Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: O rzeczywostosci1 20.11.04, 17:15 Długo długo mnie nie było komputer był w serwisie od siedzenia bez niego można dostać w głowie fisie Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O Le_lutki cz.2 20.11.04, 14:13 Fajnie Aniu, że Twe plany "konsumpcyjne" się powiodły, kto się z nami tu nie cieszy tego byki będą bodły. Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Re: O Grubciu i rodzeństwie cz.2 20.11.04, 23:55 Ja nie mogę!!! Rewelacja!!! Edziu jestem pod wrażeniem!!! Gratulacje kochana!!! Pozwól że skończę ogromnym zazdroszczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas Do Fiszki 21.11.04, 00:20 Fiszka chyba się mylnęła myśli, że Edek zaciążył, o Le_lutki ja pisałam mąż mnie zapłodnić nie zdążył. Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Re: Do Fiszki 21.11.04, 00:37 Rzeczywiście, ale numer palnęłam się straszliwie ale czesto ostatnio myślę by zaciążyć szczęśliwie Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa stronka 21.11.04, 22:04 zajrzyj na tą stronkę i zastanów się proszę może możesz przeznaczyć chociaż ze 2 grosze www.korabiewice.empatia.pl/str.php?dz=31 Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa edzinka-gratulacje 21.11.04, 22:07 właśnie sobie przeczytałam rewelacje edzi nie wiedziałam że w jej brzuszku siedzi małe dzidzi gratuluję edziu miła Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Mayesso bład :))) 21.11.04, 22:25 I kolejna wierszokletka gafę niezłą popełniła wszak to o Le_lutki moskalika Edi wymyśliła ) Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O e-mamach w błędzie 22.11.04, 00:07 Mamy myślą, że ja w ciąży lecz nie na to mam ochotę, a ponadto dziś pierwszy raz w rym roku dostałam "ciotę". Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: O e-mamach w błędzie 22.11.04, 21:22 Kto Edziunce naszej miłej dziecko w brzuch próbuje wmawiać Temu wkrótce ostrą piłę do tyłka będę przystawiać Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: O e-mamach w błędzie 22.11.04, 22:05 Kto Edziowi będzie wciskać w naszym wątku zaciążanie, to w nagrodę już niedługo mamuśką chrzestną zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: O e-mamach w błędzie 22.11.04, 22:19 nie straszcie mnie mamuśki ani piłą ni chrzcinami bo niedługo wy obydwie będziecie mieć dzieci (parami)) Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa do fiszerki 22.11.04, 22:21 szkoda fiszerowo że nie zgadałyśmy się wcześniej bo mojego też nie było 2 dni w naszym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa fiszerowa i spostrzeżenia ciążowe 22.11.04, 22:23 teraz właśnie przeczytałam spostrzeżenia fiszerowej ciąża w grę nie wchodzi w porze bałwanowej Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: spostrzeżenia ciążowe-chodzi o mnie n/t 22.11.04, 22:27 coś nie jestem w stanie czytać wierszy wszystkich choć je napisały forumowe artystki wszystko przez te zaległości gdy komputer był w naprawie w końcu jednak je przeczytam i będzie po sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
le_lutki Dzieki Edzio :) 22.11.04, 10:22 Kto le_lutki tu i teraz Na duchu bedzie podnosil temu sie z pewnoscia zaraz Maz do seksu rozochoci Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Witaj Mayesso 20.11.04, 17:22 Witaj nam Mayesso droga tęskno było nam za Tobą kto zaprzeczy tego głowa wnet potoczy się kamienistą drogą! Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: Witaj Mayesso 20.11.04, 20:07 Będę sobie teraz oglądać supermena jak ktoś będzie mi przeszkadzał w nos ugryzie go hiena Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: Witaj Mayesso 20.11.04, 20:09 Potem będę oglądać filmik notting hill kto się nie przyłączy jutro przejdzie 10 mil Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Epidemia 21.11.04, 00:04 To jakaś epidemia te ciąże dookoła chyba muszę wrócić bo dostanę kręcioła Zauważyłam prawidłowość że ciąże dotyczą poetek trzeba pisać moskale i męża ściskac za nap.... Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa kratka Burberry's 21.11.04, 00:19 W telewizji Notting Hill A mój małżon jutro frunie i przez pięć najbliższych dni będzie łaził po Londonie Ale z Burberrysa coś w kratkę na pocieszenie obiecał więc nie bedę małostkowa oby tylko słowa dotrzymał Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O kratce Burberry's 21.11.04, 00:24 Moja droga, tej krateczki cenę ustalał faszysta, sama chciałam torebeczkę... ... kosztowała funtów trzysta... Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o obietnicy 21.11.04, 00:28 Gdy małżon Fiszerowej słowa nie dotrzyma to go zbóje z Wałowej przeklną opodal kina Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o dzisiajszym wieczorze... 21.11.04, 00:34 Zmywarkę żem nastawiła toalety żem dopełniała na forum żem zaglądała do męża żem gruchała i żem się przytulała a telewizji żem nie oglądała bo żem głupoty w głowie miała i tak żem tu napisała bo żem głupawki dostała Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Smutna slomiana wdowa 21.11.04, 23:16 Zostałam słomianą wdową i nienawidzę tego straszliwie niech mój kochany wraca szybko i szczęśliwie Kiedyś zostawiał mnie często byłam sama tygodniami ale źle by się to skończyło bo samotność leczyłam drineczkami Nie znoszę samotnych wieczorów nie umiem zasypiać sama nie potrafię niczym się zająć nie wystarcza mi że jestem mama I nie chodzi o to że wyjechał bo w tygodniu też cały dzień pracuje chodzi o te wieczorne rytuały i o puste łóżko... bardzo mi go brakuje ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Pocieszenie :)) 21.11.04, 23:34 Droga Fiszerko nasza jak bardzo Cie rozumię moje ciało i dusza też cierpi gdy męża w łożu nie czuje... On też często wyjeżdza w delegacje kilkudniowe nie mam co z sobą wtedy począć i pocieszam się że to przejściowe Pomyśl sobie Kochana jaka wielka będzie radość gdy Twój mąż wróci do domu pieszczot nie będzie dość ) P.S. trzymaj się Fiszerowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas Do Fiszki 22.11.04, 00:10 Ale za to już niedługo jeśli poczekasz momencik to dostanies z Burberry'a drogi lecz śliczny prezencik. Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: Do Fiszki 22.11.04, 13:33 A kto zaraz Fiszerowej Nie pocieszy bardzo sprawnie Tego w porze wieczorowej Pięciu zbirów złych napadnie Czas rozłąki szybko minie I znów mąż twój będzie w domu Kto zaprzeczy tego w kinie Łotr okradnie po kryjomu Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Dziekuje 22.11.04, 11:04 Dzięki kochane Kobitki za dobre słowo i pocieszenie jak to dobrze, że jest forum a na nim zrozumienie Odpowiedz Link Zgłoś
nelka25 krateczka fiszerowej 22.11.04, 14:05 Będzie miała Fiszerowa swoją Burberrys krateczkę ja zabieram swego Versace i idę nad rzeczkę Kto nie pochwali dziś krateczki Fiszerki temu zaraz wytną dwie nerki. Krateczka i Fiszerka bardzo mi się podobają a od wazeliny aż mi się klawisze sklejają Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O Anielce i ciszy 22.11.04, 14:14 AO kto powie, że Anielka zaraz mi się budzić będzie ten spadnie wnet z krzesełka i w portwelu mu ubędzie Spokój mam teraz błogi, dziecię śpi, a ja piszę. kto zaprzeczy - wyrosną mu rogi i sto zbójów zakłóci mu ciszę. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Poprawka ;)) 22.11.04, 14:16 umasumak napisała: > A kto powie, że Anielka > zaraz mi się budzić będzie > ten spadnie wnet z krzesełka > i w portfelu mu ubędzie > > Spokój mam teraz błogi, > dziecię śpi, a ja piszę. > kto zaprzeczy - wyrosną mu rogi > i sto zbójów zakłóci mu ciszę. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa o moim błędzie 22.11.04, 20:32 No i naszej edzi dziecko przypisałam może jednak coś na przyszłość jej wyprorokowałam Odpowiedz Link Zgłoś
nelka25 oda do chłopa 22.11.04, 14:15 Fiszerka,Uma,Mayessa i Edzia tyle tu fajowych kobitek może zajrzał by tu jakiś ciekawy MĘSKI typek Popisałby z nimi troszeczkę pokazałby swoje wierszyki a pózniej każdą z nich zabrał do swojej bryki W domu pokaże motylki, znaczki i kota--- to co ---jest zapotrzebowanie na męskiego chłopa? Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O moim chłopie 22.11.04, 23:13 Mój chłop jest w "tych sprawach" super! Nie potrzeba mi innego choćby miał merola "eskę" i tatusia bogatego. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Do Mayessy ;-) 22.11.04, 23:21 A kto straszyć mnie tu będzie dzieci małych nową parą, dziobną w tyłek Go łabędzie i pogonię Go koparą. Odpowiedz Link Zgłoś
nothfingface o wątku 23.11.04, 09:55 A kto zaraz tego wątku nie podciągnie "hop" do góry tego wszyscy bez wyjątku przywiążą do starej rury Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: Do Mayessy ;-) 23.11.04, 10:49 Kto mnie straszyć usiłuje Ciążą - kiedy w ciąży jestem Temu głowę upiłuję kiedy tylko skończę sjestę A kto mnie spróbuje straszyć że bliźniaki się szykują W tego rzucę miskę kaszy i do tego walnę tują Odpowiedz Link Zgłoś
nothfingface do Milarki :)) 23.11.04, 11:11 A kto w ciązy będąc chumorzasty będzie ) ten niech uważa od teraz bo mu zbyt wiele kg przybędzie ) Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: do Nothingface 23.11.04, 11:53 Kto Milarce dziś źle życzy I utyciem chce ją straszyć Ten już wkrótce się poryczy bo się naje końskiej paszy Odpowiedz Link Zgłoś
nothfingface Do Milarki ;)) 23.11.04, 12:08 A która źle intencje czyta Notha bardzo życzliwego ta wnet stanie jak wryta bo przeczyta moskala kąśliwego ) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaszyma Mój debiut 23.11.04, 12:16 Hej dziewczyny me kochane gdy przekonac męża zdołam ciężarówką wnet zostanę bo juz mam małego doła jeśli sie przekonac nie da zgwałcę keidys go po prostu bedzie blady jak ta kreda gdy po wszystkim spadnie z mostu Potem mu opatrze rany zabandazuje łącznie z głową przeciez bardzo jest kochany bo jest drugą ma połową Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O ciąży 23.11.04, 12:56 Wszystkie mamy chcą zaciążyć i z brzuszkami paradować, kto się śmieje będzie musiał szybko się przede mną schować. Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O Mamie Szyma 23.11.04, 13:00 Mama Szymka gwałci męża celem bobasa spłodzenia. Niech połówka śpi uważnie bo okradną go z nasienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaszyma Re: O Mamie Szyma 23.11.04, 13:14 Gdy mój mąż się dowie jaka ze mnie flądra nasienia mi nie da więc wycisnę mu jądra Odpowiedz Link Zgłoś
nothfingface Re: Poplakalam sie ze smiechu... 23.11.04, 09:58 A kto myśli, że moskalików 1700 dziś w wątku nie będzie ten narobi wielkiego krzyku bo trzech zębów mu ubędzie ) Odpowiedz Link Zgłoś
justinka_27 Re: Poplakalam sie ze smiechu... 23.11.04, 11:43 A jak ktoś mi teraz powie Odpowiedz Link Zgłoś
justinka_27 Re: Poplakalam sie ze smiechu... 23.11.04, 11:52 Maluch ptwornie wścibski pcha mi tu łapki despetnie powciskał jakieś przyciski i poszło niekompletnie. a miało być tak: A jak ktoś mi teraz powie że tutaj nie jest wesoło niech ma pomyje na głowie a w łóżku wiedźmę gołą Odpowiedz Link Zgłoś
nothfingface o Justinka_27 23.11.04, 12:11 A kto dziś tu podle skłamie że Justynka nie umie wierszy pisać temu na łeb wieczorem spadnie ogromna butla pełna vanischa Odpowiedz Link Zgłoś
milarka O mnie... 23.11.04, 13:16 Wstrętny nastrój się przyplątał, mdłości męczą mnie od rana tak ma ciąża więc wygląda - ciężka choć wyczekiwana Kto mnie zatem nie pocieszy I nie szepnie miłych słówek Ten niedługo już się speszy - - kiedy powiem doń "półgłowek" Nastrój mieć powinnam dobry stroić raźnie miłe minki Wszak nie straszą mnie złe kobry No i mam dziś urodzinki Odpowiedz Link Zgłoś
migotka_muminek Uwaga,tylko dla dorosłych ;) 23.11.04, 13:42 Za oknem zadymka A w pracy zadyma Bo szefową palacz Gdzieś w kotłowni dyma! Odpowiedz Link Zgłoś
nothfingface Sto lat!!! 23.11.04, 13:56 A kto z okazji urodzin Milarce nie pogratuluje Tego ksiądz salezjanin stadem psów poszczuje Odpowiedz Link Zgłoś
nothfingface Sto lat nr II 23.11.04, 14:06 Wszystkiego najlepszego Milarko nasza kochana Żebyś od dziś ranka każdego była wypoczęta i wyspana Żeby Twoje kochane dzieci rosły pięknie i zdrowo bo kazdy to wie przecie że mamusie mają morową Ty zaś zawsze bądź piękna i uśmiechnięta I niech Twój ukachany mąż Do końca życia patrzy w Twoje oczęta No i moskali pisz tysiące by wątek jeszcze bardziej ożywić kto nie wierzy - temu mina będzie się bardzo brzydko krzywić Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Do Nothingface 23.11.04, 14:21 Kto mi dziś tak pięknie życzy tworząc przy tym moskaliki temu poślę uśmiech byczy oraz wręczę koraliki Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Sto lat Milarko! 23.11.04, 15:39 Ja też chcę koraliki! więc z okazji Twych urodzin życzę Ci Milarko szczęścia i dzięcięcia cudownych narodzin Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Sto lat Milarko! 24.11.04, 00:41 Też Milarce sto lat życzę i by brzuchol rosnął zdrowo. A ci, co Jej nie winszują wnet się będą pieścić z krową. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Sto lat Milarko! 24.11.04, 00:57 A kto myśli dzisiaj, że Uma Milarce już nie winszowała temu zaraz stara trumna klapą przytnie kawał ciała Winszowałam ja w Notha przebraniu A kto zechce mnie za to skarcić ten się zgubi na grzybobraniu i dopadnie go stado charcic Umasumak vel Nothfingface Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka A dziś ja mam urodzinki :-( :-) 24.11.04, 10:23 Kto w me urodziny powie, że już jestem bardzo stara, będzie miał siekierkę w głowie i w zad kopnie go kopara. Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: A dziś ja mam urodzinki :-( :-) 24.11.04, 10:32 Więc Wegatko moja miła ślę szybciutko ci życzenia abyś smacznie jadła, piła by spełniły się marzenia Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: A dziś ja mam urodzinki :-( :-) 24.11.04, 10:42 Kto nie zgadnie ile latek nam Wegatka dzisiaj kończy Ten się naje brudnych szmatek i pogryzie go pies gończy Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: A dziś ja mam urodzinki :-( :-) 24.11.04, 13:52 Kto się nie dopisze szybko z życzeniami dla Wegatki Ten wnet będzie z piłą-rybką zamknięty do ciasnej klatki Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Dla Wegatki :) 24.11.04, 14:18 A kto powie dziś Wegatce że nie jest młodą dziewczynką tego zamkną z lwami w klatce i uduszą go pierzynką... Gdybym miała fakt urodzin milczeniem głuchym pominąć to zgwałcił by mnie krokodyl podczas kąpieli w rzece Nilu Wolę być gwałcona przez męża, więcej w tym przyjemności znajduje wobec tego Wegatce w tym dniu z całego serca mego winszuje Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Do Umy ;-) 24.11.04, 14:31 A kto sobie wątki puste w świat wysyła wirtualny tego dwie kobiety tłuste zleją w sposób dość banalny Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Do Milarki 24.11.04, 15:40 Nie dzieje się tak z mojej woli komp mi płata dzisiaj figle kto nie wierzy mi tu teraz tego zdzielę po łbie śmigłem Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa sto lat wegatka 24.11.04, 19:38 Sto lat sto lat dla wegatki na te urodziny skończyła mi się wena i nie będzie już wierszyny Nie ma takiego miasta Londyn;jest Lądek Zdrój Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa ble 24.11.04, 19:40 mayessa się zawzięła moskaliki trzaskać będzie do samego rana aż jej motor siędzie Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa kopiec arleta 24.11.04, 19:41 coś sobie myślałąm i nawet się "stęskniłam" za naszą kopiec-arletą wątkotwórczo maszyną Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa nick 24.11.04, 20:47 moja ksywka pochodzi od pisarki z Toskanii Frances Mayes się nazywa Książka jest do bani Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa 1700 24.11.04, 21:58 Kto nie chce dobić dziś do 1700 temu jutro z kieszeni wyfrunie złotych 500 Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: nick 24.11.04, 22:01 kto mi tutaj teraz nie pomoże pisać moskalików wielu ten niedługo będzie tańczył na czyimś weselu Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa mmm 24.11.04, 22:02 kto nie zacznie ze mną pisać ten dostanie burę a mój piesek mu wychamra w majtkach wielką dziurę Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: nick 24.11.04, 22:03 staram się i staram pisać dzisiaj więcej kto mi nie pomoże guzik dostanie w podzięce Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa pamietam jak chciałyśmy 300 i 600 24.11.04, 23:02 jeszcze 2 moskale i cel osiągniemy ale nie na długo bo do 2000 idziemy Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa 1700 (chyba) 24.11.04, 23:04 to jest pseudomoskal na okragłą liczbę a kto mi zaprzeczy będzie miał w nosie łyczbę (łydżbę?) Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: 1700 (chyba) 24.11.04, 23:54 a komu moje wiersze nie podobają się wcale temu w nocy po kołdrze będą łaziły robale Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa aaa kotki 2! 24.11.04, 23:58 Śpią już wszystkie koleżanki forumowe matki bo przez cały dzień im dokuczały forumowe dziatki Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa aaa kotki 2 ciąg dalszy 25.11.04, 00:00 kto obudzi śpiące mamy całym dniem zmęczone ten dostanie ciężkim wałkiem centralnie po głowie Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa aaa kotki 2 ciąg dalszy 2 25.11.04, 00:01 Jeśli którejś śpiącej mamy dziecko zrobi kupę do samego jutra rana będzie miało brudna pupę Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: aaa kotki 2 ciąg dalszy 2 25.11.04, 00:08 A kto nie doceni tutaj zasług Mayessy w pisaniu moskalików ten wyrżnie organizmem w słup i nie napisze więcej wierszyków Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: aaa kotki 2 ciąg dalszy 2 25.11.04, 00:15 nareszcie ktos przyszedł bo od 19:38 byłam sama i od czasu do czasu miałam już dość pisania Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: aaa kotki 2 ciąg dalszy 2 25.11.04, 00:19 Teraz zaraz spać już idę pościel żółta czeka kto się zaraz nie położy temu w ucho pies zaszczeka Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Dziękuję za życzenia :-) 25.11.04, 10:47 Dzięki wielkie, drogie Panie za cudne życzenia. Kto by śmiał w ich szczerość wątpić, pójdzie do więzienia. Fajnie jest mieć urodzinki nawet te (:-0 !) trzydzieste trzecie gdy się duszę ma dziewczynki co bzdurki w moskalach plecie. Żeby się nie poczuć staro, moje drogie koleżanki, gdy wróci ze szkoły córa, popędzimy hop! - na sanki. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa aaa... 3 25.11.04, 00:03 jeśli jednak droga mama obudzi się zaraz to umyje brudaskowi całą "bułę" naraz Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Sto lat!!! 25.11.04, 00:04 Kurcze blade, nie zdążyłam ;-( chociaż bardzo, bardzo chciałam, Jednak przyjmij życzenia Wegatko radości, miłości i zdrówka dla ciała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: O mnie... 24.11.04, 10:32 Kto posyłał mi życzenia, nawet jeśli był w przebraniu tego bardzo dziś doceniam i dziękuję w jednym zdaniu Odpowiedz Link Zgłoś