Dodaj do ulubionych

mała czarna a dodatki

02.09.17, 11:17
sukienka bardzo prosta, bez ozdób. czy mogą być do niej cieliste rajstopy i beżowe czółenka na niskim obcasie? jakoś mi to mentalnie nie gra. jeśli tak, to jaka torebka do tego i czym ożywić? a może całkiem inaczej się ubrać. impreza służbowa, strój raczej nieformalny, ale że to kolacja to też nie tak całkiem na luzie.
Obserwuj wątek
    • dziennik-niecodziennik Re: mała czarna a dodatki 02.09.17, 11:51
      moga byc, ale to nudne takie. jesli to nie jest formalna impreza to chociaż w biżuterii jakies szaleństwo kolorystyczne moze?...
    • mary_lu Re: mała czarna a dodatki 02.09.17, 11:52
      Mała czarna nie służy co tego, żeby ją "ożywiać". Musi mieć świetny dla naszej sylwetki krój i koniec. Do tego buty, które są ładne "same w sobie", to samo z torebką i biżuterią.

Kupienie bylejakiej czarnej kiecki i próba ratowania jej za pomocą kolorowych dodatków, plus wygodne beżowe rajtuzki i takież buciki, to przepis na wyglądanie jak własna ciotka.
    • fil.lo Re: mała czarna a dodatki 02.09.17, 12:01
      Wg mnie czarne buty. Cieliste rajstopy (cieniutkie). Mała torebka do ręki - też czarna. Biżuteria (srebro/złoto, żadnych kolorowych filców). Jeśli potrzebujesz czegoś więcej, to buty i torebka lakierowane.
      Elegancja-Francjasmile
      • chlodne_dlonie Re: mała czarna a dodatki 02.09.17, 13:49
        Czarne dodatki do małej czarnej zawsze się obronią, prawda, ale jeśli wątkodajka wink chce czymś tę małą czarną ożywić to ja bym poszła w jakieś kolorowe szpilki/czółenka jednak. I np. akcent biżuteryjny powtarzający ten kolor.
        Sama tak ożywiłam jakiś czas temu czarną mini turkusowymi szpilkami i broszką przypiętą do aksamitnej, czarnej, a jakże, marynarki i byłam bardzo zadowolona z efektu smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka