michiko 07.10.04, 07:30 juz sie urodziłam . przyszłam na świat punktualnie o 7.00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oyate Re: dzis są moje urodziny!!! 07.10.04, 07:31 Już pisałam życzenia w innym Twoim poście. Ale zrobię to jeszcze raz. Wszystkiego Najlepszego, zdrówka, szczęścia w życiu, radosnych chwil spędzanych z rodziną i troszkę więcej zrozumienia dla ludzi.) Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Re: dzis są moje urodziny!!! 07.10.04, 07:42 ja też pisałam w innym poscie życzenia -ale powturze STO LAT STO LAT Wszystkiego najlepszego - zdrówka i usmiechu od ucha do ucha Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: dzis są moje urodziny!!! 07.10.04, 07:51 Zdrowia, szczęścia, pomyślności a w niedzielę dużo gości Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 Re: dzis są moje urodziny!!! 07.10.04, 08:41 Wszystkiego naj.... i prawdziwej rodziny, a nie tylko dla potrzeb forum. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
michiko lolka11 07.10.04, 09:59 tak sie składa ze posiadam p[rawdziwa rodzine a nie stworzona na potrzeby forum. I bardzo mnie ucieszyły ich zyczenia i tort przyniesiony do sypialno o 7.00 dla takich chwil warto żyć bo życie cuedm jest!!prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 Re: michiko 07.10.04, 10:33 W posiadanie meza, jeszcze uwierze, ale dziecka, po twoich wypiewdziach w niektorych postach, niestety nie. Zreszta nie widzialam postu w ktorym bys cos o dziecku napisala (oprocz tego z jajkiem)no i udzielasz sie tylko na emamie. Nic o dziecku. W kazdym razie zycze wszystkiego naj.... dorota Odpowiedz Link Zgłoś
michiko lolka11 08.10.04, 07:48 czy jest obowiązek udzielania sie na edzieku. Nie ma obowiazku pisania o nim. Kazdy róbi to co uwaza za słuszne i co bardziej mu pasuje. Zreszta moze sobie nie wierzyc . Nic nie to nie obchodzi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 Re: michiko 08.10.04, 09:07 Nie no pewnie, ze nie ma obowiazku udzielania sie na innych forach, ale majac dziecko jest to bardzo naturalne podzielic sie z kims doswidczeniami czy radami dotyczacymi wychowania i zdrowia dziecka czy wlasnie zapytac o rade. Ty potrafisz tylko odpowiadac na posty raczej nie sympatycznie i dziwia ci niektore sprawy, jakbys nie miala o dzieciach pojecia. Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
allaxx1 200 lat:))) 07.10.04, 09:08 100 to za mało,życzę Ci 200 latek,zdrówka i humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 do Michiko w Urodziny 07.10.04, 09:42 Re: Poplakalam sie ze smiechu... ciezarowka1 07.10.2004 09:37 + odpowiedz cytując + odpowiedz Kto Michiko w urodziny sto lat dzisiaj nie zaśpiewa wdepnie jutro na dwie miny przy plebanii koło Tczewa. ************************************************************ Ciężarówka postraszyła, więc już pędzę z pękiem róż 100 lat śpiewam, zdrowia życzę - by nie wdepnąć w "minę" już Odpowiedz Link Zgłoś
michiko dziewczyny dziekuje bardzo tez sie popłakałam z ra 07.10.04, 10:00 radości!!!! buziaczki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: do Michiko w Urodziny 07.10.04, 10:11 ewa2233 napisała: > Re: Poplakalam sie ze smiechu... > ciezarowka1 07.10.2004 09:37 + odpowiedz cytując + odpowiedz > > Kto Michiko w urodziny > sto lat dzisiaj nie zaśpiewa > wdepnie jutro na dwie miny > przy plebanii koło Tczewa. > > ************************************************************ > Ciężarówka postraszyła, więc już pędzę z pękiem róż > 100 lat śpiewam, zdrowia życzę - by nie wdepnąć w "minę" już I ja spieszę z życzeniami niczym ksiądz z kolędami ). Sto lat Michiko miła! żeby każda chwila pękna dla Ciebie była ) > > Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: dzis są moje urodziny!!! 07.10.04, 10:02 stooo lattt stooo lattt niech żyyyyje zyyyje nam ) a kto z nami nie wypije )))) wszystkiego najlepszego - mam nadzieję ze nie fałszowałam za bardzo ))) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.prabucka Re: dzis są moje urodziny!!! 07.10.04, 10:06 Wszystkiego najlepszego spełnienia wszystkich marzeń zdrówka szczęścia oraz tego wszystkiego czego sama sobie życzysz. pozdrowienia i całusy Odpowiedz Link Zgłoś
laskosia Re: dzis są moje urodziny!!! 07.10.04, 10:19 niech życie daje Ci co dzień wiele radości a miłość otacza Cię zawsze bądź szczęśliwa jak tylko szczęśliwym być można... tego Ci życzę michiko Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
karinka17 WSZYSTKIEGO NAJ !!!!!!!!!! 07.10.04, 10:13 NAJ, NAJ, NAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: WSZYSTKIEGO NAJ !!!!!!!!!! 07.10.04, 10:17 Wszystkiego co najlepsze))) aga Odpowiedz Link Zgłoś
marzena751 Re: dzis są moje urodziny!!! 07.10.04, 11:41 Wszystkiego naj naj.Samych pogodnych dni,przede wszystkim dużo zdrowia i uśmiechu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia11 Re: dzis są moje urodziny!!! 07.10.04, 11:49 Wszystkiego najlepszego duuużo zdrówka,radości,miłości i wszystkiego o czym marzysz. Trzymaj się cieplutko. 100 LAT!!!!!!!!!!!!! Magda (Mama Oleńki-kochanej córeńki 20.12.2002) Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: dzis są moje urodziny!!! 07.10.04, 12:12 rzeki radości morza miłości oceanu szczęścia... he, he, he......a przyznasz sie które to urodzinki ? Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: dzis są moje urodziny!!! 07.10.04, 14:18 ja też (jeśli mogę?) składam życzenia urodzinowe, dużo zdrówka, szczęścia i wyrozumiałości. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaolenka Re: dzis są moje urodziny!!! 08.10.04, 16:55 a ja też urodziłam się 7 października. Odpowiedz Link Zgłoś