Dodaj do ulubionych

Supermodelka-plus size

06.09.17, 21:03

No emateczki , ogladacie? bo ja tak. Dziś to przypadek ale zobaczymy co dalej.
Pierwsza myśl..tusza dodaje z 10 lat.
Obserwuj wątek
    • nolus Re: Supermodelka-plus size 06.09.17, 21:21
      W ciągu tych paru dni przed premierą widziałam zajawki tego programu na tyle często, ze postanowiłam to obejrzeć.Nie jest źle - kandydatki fajne, jury podoba mi sie już mniej..Być może lepsze to niz "Top model", ale wątpię abym to oglądała dalej.
    • semihora Re: Supermodelka-plus size 06.09.17, 21:36
      Obejrzę sobie jutro na ipli. O ile nie zapomnę.
      • semihora Re: Supermodelka-plus size 07.09.17, 14:46
        Rzygłam i odpuściłam, gdy Minge powiedziała jednej babce, że ta się nie nadaje, bo ma dzieci i jak się zajmie modelingiem, to nie będzie miała dla tych dzieci czasu. To było na tak wielu poziomach głupie, że szkoda gadać. Pani Minge chyba całkiem odleciała...

A poza tym nudy, nudy, nudy.
        • myfaith Re: Supermodelka-plus size 07.09.17, 16:08
          semihora napisała:

> Rzygłam i odpuściłam, gdy Minge powiedziała jednej babce, że ta się nie nadaje,
          > bo ma dzieci i jak się zajmie modelingiem, to nie będzie miała dla tych dzieci
          > czasu. To było na tak wielu poziomach głupie, że szkoda gadać. Pani Minge chyb
          > a całkiem odleciała...
          >
          > A poza tym nudy, nudy, nudy.
          >

I mówi się, że to faceci dyskryminują kobiety.....

• myfaith Re: Supermodelka-plus size 07.09.17, 16:12
            Zresztą pani Minge chyba zapomniała o innej modelce...Kamili Szczawińskiej która - o rety!!!- ma aż 2 dzieci i nadal pracuje

• regina-phalange Re: Supermodelka-plus size 07.09.17, 21:39
              Kluczowe słowo: nadal. A nie zaczyna od zera.
        • falundafa Re: Supermodelka-plus size 07.09.17, 16:29
          a trzeba było powstrzymać, bo producenci zapewne kapnęli się iż posiadanie dzieci nie może być argumentem na nie i przepuścili ją dalej do wspólnej sesji, na której odpadła z rzetelnego powodu - jest niefotogeniczna i nie umie pozować.
          • semihora Re: Supermodelka-plus size 07.09.17, 20:02
            Możliwe. Mnie wystarczyło to pier...nie na antenie i ogólne nudy na pudy.
    • loola_kr Re: Supermodelka-plus size 06.09.17, 21:39
      Poczekam aż bedą oglądać w Goggleboxie.
      • pulower8 Re: Supermodelka-plus size 07.09.17, 16:14
        Ja tak samo
        • princesswhitewolf Re: Supermodelka-plus size 07.09.17, 16:24
          Nie rozumiem po co ogladac jakichs przyglupow z Googleboxu.
    • princesswhitewolf Re: Supermodelka-plus size 07.09.17, 16:23
      no i dobrze. Modelka to zawod a nie konkurs pieknosci.

Uwazam ze zawod modelki powinien odzwierciedlac spoleczenstwo. Mlode i stare babcie, kobiety w srednim wieku. Chude, srednie i grube. Niskie i wysokie a nie tylko wysokie. Ciuch na cycatej 45 latce bardziej przemawia do mojej wyobrazni niz na plaskiej 20 letniej anorektyczce. Z pierwsza widze jakies porownanie a z druga ani dudu.
    • falundafa Re: Supermodelka-plus size 07.09.17, 16:32
      tusZa dodaje tuszy i problemów ze zdrowiem co potwierdziła kandydatka z najładniejszą buzią i największą nadwagą 150kg, właśnie za nią odrzucona - bo jest niezdrowa
      • princesswhitewolf Re: Supermodelka-plus size 08.09.17, 00:52
        150 kg to otylosc a nie nadwaga.
        • falundafa Re: Supermodelka-plus size 08.09.17, 18:17
          każda otyłość jest nadwagą ale nie każda nadwaga otyłością
          a więc 150kg to nadwaga będąca otyłością
    • fornitta69 Re: Supermodelka-plus size 07.09.17, 20:22
      Nie ogladalam ale... na fb widzialam zdjecia z sesji. Parodia. I zupelnie nie chodzi o tusze modelek- widzialam fajne, ciekawe sesje modelek xxl.
      • ga-ti Re: Supermodelka-plus size 07.09.17, 21:33
        I tu się zgodzę ta 'sesja' to jakaś kpina. Kilka kobiet dostało jednego mięśniaka i co? Miały się na niego rzucić, czy jak?
        • fornitta69 Re: Supermodelka-plus size 07.09.17, 21:43
          Nie wiem jakie dostaly wskazowki wink ale chyba nie takie zeby calosc wypadla komicznie? Poza tym, wiekszosc z nich jest zwyczajnie niefotogeniczna. Widac,ze niebrzydkie, ale korzystnie nie wygladaja. Ogladalam wczesniej top model i tam niektore uczestniczki od poczatku wychodzily na zdjeciach jak modelki... a te z polsatu, sa jak zwykle dziewczyny uchwycone przez fotografa-amatora.
    • jagienka75 Re: Supermodelka-plus size 08.09.17, 09:38
      widziała, ale nie będę tego oglądać.
      raz, że nudne , jak flaki z olejem.
      dwa, panny mają z jednej strony parcie na szkło a z drugiej, za bardzo się nad sobą użalają.
      szkoda czasu.
    • fornitta69 Re: Supermodelka-plus size 08.09.17, 09:42
      A jak wypadl w roli jurora moj "ulubieniec" Maslak? Nie bede tego ogladac chocby ze wzgledu na niego. No chyba, ze zrobil niespodzianke i powiedzial cos z sensem? wink
    • gragi_tara Re: Supermodelka-plus size 08.09.17, 19:42
      Modelka nawet plus size powinna mieć proporcjonalną figurę a większość z nich ma krzywe nogi i to mi się nie podobało.
    • znowu.to.samo Re: Supermodelka-plus size 08.09.17, 20:02
      Troche przesadzili. Choć są amatorzy takich dziewczyn. Ja raz w życiu spotkałam babke która pomimo sporej tuszy wyglądała całkiem dobrze. Ale raz że nosiła zapewne bielizne obciskającą, dwa że miała całkiem fajne ciuchy- nie wiem skąd bo grubszym pewnie ciężko kupić coś fajnego..włoski zawsze zrobione, makijaż, lekka opalenizna..
    • fornitta69 Re: Supermodelka-plus size 20.09.17, 21:58
      Dalej programu nie ogladam, ale zagladam na fanpage. No i jest tam czarno-biala sesja- chyba wszystkie dziewczyny wygladaja jak modelki. Czyli dobry fotograf potrafi z nich wydobyc to co trzeba wink Bez porownania do tej sesji z modelami-facetami!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka