Dodaj do ulubionych

Mam talent

16.09.17, 21:43
Tzn. niestety nie ja wink
Uczestnicy programu w tvn
Chwilami zazdroszczę
Ten umie sztuczki, ta śpiewa, ci tańczą ...
Umiecie coś tak zajebiscie że kapcie spadaja ?
Macie może jakieś ukryte talenty ?
Może ja mam taki właśnie.
Tej myśli będę się trzymać wink
Obserwuj wątek
    • iwoniaw Re: Mam talent 16.09.17, 23:57
      Ja mam rozliczne talenty, ale raczej średnio się one nadają do efektownego zaprezentowania w ciągu pięciu minut. W życiu też jestem długodystansowcem i drugie wrażenie też robię z reguły lepsze niż pierwsze (to akurat niedobrze, bo na drugie wrażenie trzeba mieć szansę, co po pierwszym takim sobie niekoniecznie musi nastąpić).
    • tt-tka Re: Mam talent 17.09.17, 00:01
      Mam multum talentow smile, w tym przekonaniu pozostaje i weryfikowac ich nie bede. O.
    • aqua48 Re: Mam talent 17.09.17, 10:36
      gingers73 napisała:

> Ten umie sztuczki, ta śpiewa, ci tańczą ...
      > Umiecie coś tak zajebiscie że kapcie spadaja ?

Nooo - świetnie robię dobre pierwsze wrażenie, gram na nerwach tak, że kapcie spadają, sprzątam cudzy bałagan, tak doskonale, że nikt już nic nie potrafi po tym sprzątaniu znaleźć, bardzo ładnie się opalam, i jestem mistrzynią w udzielaniu dobrych rad. Wystarczy tych sztuczek?
    • alpepe Re: Mam talent 17.09.17, 10:42
      robić królika Bugsa
    • quesuerte Re: Mam talent 17.09.17, 10:48
      Mnostwo talentow wink a czego jeszcze nie umiem, potrafie znalezc na darmowym kursie online, Mooc czy innym tutorialu w internecie i nauczyc sie w mig.
      Jewtem mistrzem blefu, swietnie sie sprzedaje, potrafie byc urocza (ale tylko, kiedy jestem.wyspana i najedzona), rozkrece kazda impreze, chetnie tematyczna.
      Dopasowuje sie do poziomu rozmowcow, stad szybko zakochuje sie we mnie wszelki sort.
      Last but not least, mowie w kilkunastu jezykach swiata.
      wink
    • fornitta69 Re: Mam talent 17.09.17, 11:14
      Umiem tanczyc jak Shakira smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka