gingers73 16.09.17, 21:43 Tzn. niestety nie ja Uczestnicy programu w tvn Chwilami zazdroszczę Ten umie sztuczki, ta śpiewa, ci tańczą ... Umiecie coś tak zajebiscie że kapcie spadaja ? Macie może jakieś ukryte talenty ? Może ja mam taki właśnie. Tej myśli będę się trzymać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwoniaw Re: Mam talent 16.09.17, 23:57 Ja mam rozliczne talenty, ale raczej średnio się one nadają do efektownego zaprezentowania w ciągu pięciu minut. W życiu też jestem długodystansowcem i drugie wrażenie też robię z reguły lepsze niż pierwsze (to akurat niedobrze, bo na drugie wrażenie trzeba mieć szansę, co po pierwszym takim sobie niekoniecznie musi nastąpić). Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Mam talent 17.09.17, 00:01 Mam multum talentow , w tym przekonaniu pozostaje i weryfikowac ich nie bede. O. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Mam talent 17.09.17, 10:36 gingers73 napisała: > Ten umie sztuczki, ta śpiewa, ci tańczą ... > Umiecie coś tak zajebiscie że kapcie spadaja ? Nooo - świetnie robię dobre pierwsze wrażenie, gram na nerwach tak, że kapcie spadają, sprzątam cudzy bałagan, tak doskonale, że nikt już nic nie potrafi po tym sprzątaniu znaleźć, bardzo ładnie się opalam, i jestem mistrzynią w udzielaniu dobrych rad. Wystarczy tych sztuczek? Odpowiedz Link Zgłoś
quesuerte Re: Mam talent 17.09.17, 10:48 Mnostwo talentow a czego jeszcze nie umiem, potrafie znalezc na darmowym kursie online, Mooc czy innym tutorialu w internecie i nauczyc sie w mig. Jewtem mistrzem blefu, swietnie sie sprzedaje, potrafie byc urocza (ale tylko, kiedy jestem.wyspana i najedzona), rozkrece kazda impreze, chetnie tematyczna. Dopasowuje sie do poziomu rozmowcow, stad szybko zakochuje sie we mnie wszelki sort. Last but not least, mowie w kilkunastu jezykach swiata. Odpowiedz Link Zgłoś