Dodaj do ulubionych

Samobój Agory/Gazety Wyborczej

19.09.17, 18:13
Agora, właściciel Gazety Wyborczej (wydanie elektroniczne) i portalu gazety.pl wprowadziła nakaz wykupienia prenumeraty, jeżeli chcemy komentować jakieś wydarzenie pod artykułem, który jest umieszczony w elektronicznym wydaniu GW. Swoje komentarze możemy dalej pisać pod artykułami umieszczonym na gazecie.pl (trzeba się tylko zalogować, może być ten sam nick co na forum).
Zadałam sobie trud i sprawdziłam dzisiaj na głównej stronie gazety.pl ile jest komentarzy pod artykułami, i tak: te na gazecie.pl mają komentarze, niektóre nawet sporo, te na GW prawie wcale. Sprawdziłam też artykuły na mojej lokalnej GW i ani jeden artykuł nie ma komentarza.
Wniosek z tego taki, że nikt się nie dał zmusić, do wykupienia prenumeraty GW.
A Wy zamierzacie wykupić prenumeratę GW?, bo ja NIE.
Obserwuj wątek
    • paniusiapobuleczki Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 19.09.17, 18:16
      Ja już mam wykupioną trzeci rok. A dlaczego nie zamierzasz?
    • lusitania2 Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 19.09.17, 18:20
      uprzejmie informuję, że prenumeratę to mam od zawsze. I rezygnować nie będę.
      Ubolewać z powodu braku komentarzy pod artykułami nie zamierzam. A nawet uważam, że to dobry pomysł - im mniej wypisywanych głupot, tym lepiej, dla mnie może być nawet wg cenzusu finansowego. Byłabym nawet za rozszerzeniem tego pomysł na fora.
    • krejzimama Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 19.09.17, 18:21
      Ja też NIE, już mam. Bardzo to sobie cenię, a jeszcze bardziej odkąd zniknął ten ściek pod artykułami.
    • kaka-llina Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 19.09.17, 18:29
      Mam od nawet nie wiem kiedy... Grosze kosztuje i nawet nie pamiętam, ze za nią płacę... Fajnie, że mniej trolli, jak ktoś koniecznie chce swoje wypociny wypisywać niech zapłaci, jak nie to cisza...
      Żeby nie było, ze się w bańce zamykam, wchodzę tez na "prawicowe" portale zobaczyć co ci za przeproszeniem debile maja do powiedzenia.
    • iziula1 Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 19.09.17, 18:30
      Też mam prenumeratę. I z całą pewnością przedłuże po nowym roku. Brak chamskich komentarzy uważam za plus.
      GW jest jednym z najbardziej popularnych portali ,wiele gazet "niezależnych"prawicowych wykorzystywało te popularność i wrzucalo komentarze z odnośnikami do swoich portali. Teraz to się skończy.
      I najważniejsze to odpowiedzialność za słowo pisane. Nie da się uciec przed tym będąc zarejestrowanym użytkownikiem.
      Ja widzę same plusy tej decyzji.
    • la_mujer75 Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 19.09.17, 18:32
      Mam prenumeratę i bardzo mnie cieszy ten pomysł. Znikną oszołomskie, propisowskie trolle smile Chyba, że im kasą sypną smile, ale wtedy będzie konflikt interesów smile
      • verdana Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 19.09.17, 18:38
        Też mam prenumeratę. Aby czytać artykuły trzeba zapłacić. Innymi słowy, osoby, które czytały za darmo, omijając stosowną zapłatę nie mogą komentować, skoro czytac nie miały prawa. Wydaje sie to ze wszech miar logiczne, czyż nie?
        • kaka-llina Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 19.09.17, 19:50
          No właśnie wcześniej komentowali pod artykułami, których nawet nie przeczytali (bez prenumeraty się nie da) słuszna decyzja, bo tylko po tytule wrzucali swój ściek (bez sensu, bez związku, ciągle ta sama propagandowa śpiewka).
      • latarnia_umarlych Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 19.09.17, 22:48
        Właśnie.
        Też mam prenumeratę - liczba troll-wypowiedzi i regularnego spamu pod artykułami była zatrważająca.
        Teraz jest lepiej, odpowiada mi to.
    • capa_negra Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 19.09.17, 18:35
      Mam prenumeratę i bardzo sobie chwalę
      • tiszantul Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 20.09.17, 18:30
        capa_negra napisała:

> Mam prenumeratę i bardzo sobie chwalę

a wiesz, że inni za taką akwizycję dostają honorarium? I to nie byle kto, a sami dziennikarze Wyborczej w ten sposób zarobkują. A wydawałoby się, że to dorośli ludzie, o jakichś tam dochodach pozwalających na chociażby umiarkowaną niezależność finansową...

www.wirtualnemedia.pl/artykul/dziennikarze-gazety-wyborczej-dostane-premie-za-teksty-zwiekszajace-cyfrowa-prenumerate
        "Dziennikarze „Gazety Wyborczej” dostaną premie za teksty zwiększające cyfrową prenumeratę"

No nie powiem. Ubaw jest spory.
        • asia-loi Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 20.09.17, 18:40
          tiszantul napisała:

>
          > No nie powiem. Ubaw jest spory.

tiszantul, robisz bałagan w tym wątku. Jak nie masz nic ciekawego do napisania, to spadaj z tego wątku.
          Właśnie poczyniłam pierwsze kroki i zaprenumeruję GW tylko nie mam nr konta, na które mam wpłacić. Przysłali mi linka, ale ja nie widzę nr konta (może jestem ślepa).
          Może ktoś mi podać nr konta,na które się wpłaca kasę, bo chcę zrobić przelew. Wysłałam im e-maila z pytaniem, ale nie mam jeszcze odpowiedzi.
    • sylwus34 Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 19.09.17, 18:36
      Dziekuje. Juz wykupilam.
    • morgen_stern Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 19.09.17, 18:44
      Chyba żartujesz? smile Uważam to za fantastyczny pomysł. Mam dość czytania pomyj pod artykułami. Wprowadzona zasada skutecznie to ukróca.
      Mniej komentarzy jest pod świeżo zamieszczonymi artykułami, lub o jakichś mało chodliwych tematach typu kultura tongue_out a prenumeratę mam wykupioną od jakiegoś czasu, korzystamy oboje.
    • lauren6 Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 19.09.17, 18:57
      A mnie to bawi, że PIStrolle muszą teraz płacić Agorze za sianie propagandy ns ich serwisach big_grin

Prenumeraty wyborczej nie mam i póki co nie zamierzam wykupywać.
    • iwoniaw Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 19.09.17, 19:31
      Też uważam, że przyblokowanie ścieku wlewanego pod artykułami przez trolle choćby przez konieczność zapłacenia paru złotych, to genialny pomysł, znacznie podnoszący jakość produktu pt. dostęp do treści GW. I sądzę, że takie ruchy będzie robić coraz więcej mediów internetowych, w końcu ileż można się przebijać przez bełkot trolli, normalni użytkownicy się od tego zniechęcają.
    • claudel6 Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 19.09.17, 20:43
      mam od wielu lat, jak nie będę płacić na Wyborczą, to niestety nie zostanie mi żaden dziennik, który mogę czytać. jeśli mamy wymagania co do jakości treści, to trzeba za nie płacić. za darmo się nie poprawią.
      ciekawe gdzie pójdą ematki, jak im Wyborcza zamknie darmowe forum, któego utrzymanie też przecież kosztuje - na cafeterię? już to widzę.
    • sumire Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 19.09.17, 20:53
      Osobiście uważam, że większym samobójem jest przyzwalanie na szambo, ale co ja tam wiem.
      • tiszantul Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 20.09.17, 18:10
        > Osobiście uważam, że większym samobójem jest przyzwalanie na szambo

mam wrażenie, że jak na deklaratywnych miłośników różnorodności poglądów oraz wolności słowa stosujecie zdumiewające określenia tej właśnie swobodnej debaty. Ach prawda, prawdziwa swobodna debata i prawdziwa różnorodność polega na dyskusji we własnym wąskim gronie pod czujnym okiem cenzora, który kasuje posty, jeśli są zbyt mało różnorodne.
        Owszem, możecie sobie stworzyć taki przychylny mikroklimat i opowiadać sobie nawzajem, jak cenicie swobodę wypowiedzi oraz różnorodność, tylko po co?
        • sumire Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 21.09.17, 08:16
          To nie jest kwestia różnorodności poglądów, misiu patysiu, tylko tego, jak kto je wyraża. Bo można napisać: "nie zgadzam się z powyższym artykułem, ponieważ to, to i to", a można napisać "autor tego artykułu to głupi "c..j".
        • kropkaa Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 21.09.17, 22:39
          W nosie mam taką różnorodność. Naprawdę bym wolała, żeby cię tu nie było.
    • marlamar Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 19.09.17, 20:53
      Mam prenumeratę, cieszę się z odsiewu.
    • semihora Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 19.09.17, 21:02
      >>>Sprawdziłam też artykuły na mojej lokalnej GW i ani jeden artykuł nie ma komentarza.
      Wniosek z tego taki, że nikt się nie dał zmusić, do wykupienia prenumeraty GW.

To chyba zbyt daleko idący wniosek.
      • asia-loi Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 19.09.17, 21:14
        semihora napisała:
        >
        > To chyba zbyt daleko idący wniosek.

Czy ja wiem, czy to błędny wniosek. Przedtem zawsze były komentarze, nawet ja mogłam napisać.
        Jak artykuł był na głównej stronie, to nie było blokady, mogłam przeczytać i napisać jakiś komentarz, jak chciałam.
        Ja rzadko piszę komentarze pod artykułami (używam tego samego nicka co tu), dwa czy trzy dni temu chciałam napisać i okazało się, że nie mogę, że muszę wykupić prenumeratę. To chyba zostało wprowadzone kilka tygodni temu, ale ja to odkryłam dopiero niedawno.
        • iwoniaw Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 19.09.17, 21:24
          Tak, kilka tygodni, tu masz nawet artykuł na ten temat:
          www.wirtualnemedia.pl/artykul/gazeta-wyborcza-wylaczone-komentowanie-tylko-dla-prenumeratorow
          Naprawdę zabawne są te jęki trolli w dyskusji pod tym artykułem na wirtualnychmediach big_grin Biedacy, kto by pomyślał, że tacy zwolennicy wrażych agorowych mediów i swobody wyrażania poglądów wszelkich big_grin
    • asia-loi Re: Dzięki Wam kupię prenumeratę 19.09.17, 21:03
      bo okazało się, że prawie wszystkie e-matki mają (poza mną), tylko oświećcie mnie, co muszę zrobić.
      Wystarczy złożyć zamówienie na ich stronie i zrobić przelew? Jakie wymaganie musi spełniać mój laptop.
      Czy muszę coś instalować, aby czytać GW - (elektroniczną).
      Czy jak teraz wykupię tańszy pakiet (bo są dwa do wyboru), to w dowolnym momencie mogę wykupić droższy?
      Ile miesięcznie kosztuje, teraz jest w promocji na 3 miesiące - 19,90 zł.
      • claudel6 Re: Dzięki Wam kupię prenumeratę 19.09.17, 21:10
        ja zawsze kupuje promocyjne tańsze. w droższym są rzeczy, z których i tak bym nie korzystała.
        z reguły upgrade'u można dokonac zawsze. więc pewnie w GW też tak jest.
        • claudel6 Re: Dzięki Wam kupię prenumeratę 19.09.17, 21:11
          nic nie musisz instalować, po prostu musisz wykupić na swój login i potem być zalogowana.
      • latarnia_umarlych Re: Dzięki Wam kupię prenumeratę 20.09.17, 11:42
        Nie musisz nic instalować. Klikasz w wybrany pakiet i logujesz się na swoje konto na wyborczej (ew. je zakładasz). Płacisz, zaznaczasz okienko "wykup dostęp od teraz" czy coś takiego i już możesz czytać. Żadnych wymagań sprzętowych nie ma, a korzystać możesz na łącznie pięciu urządzeniach (u mnie telefony, laptop, stacjonarny) na tym jednym koncie.
        Trzy miesiące za 19,90 - brałabym. Zawsze kupuję w promocji na 3 lub 6 miesięcy. Mam ten tańszy pakiet, bo i tak nie mam kiedy przerobić wszystkich artykułów, które mnie interesują.
    • claudel6 Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 19.09.17, 21:05
      oj asia, nie takich komentarzy sie spodziewałaś co?..
      • asia-loi Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 19.09.17, 21:16
        claudel6 napisała:

> oj asia, nie takich komentarzy sie spodziewałaś co?..

Zgadza się. Myślałam, że mało kto tu będzie miał prenumeratę, a tu się okazało, że chyba tylko ja nie mam, i chyba jeszcze lauren.
        • slonko1335 Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 20.09.17, 13:08
          ja też niewink
          • gaga-sie Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 20.09.17, 17:15
            Ja też nie mam, już wykupuję, przypomniałaś mi, a dawno się już zbierałam.
            • tiszantul Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 20.09.17, 18:17
              > Ja też nie mam, już wykupuję, przypomniałaś mi, a dawno się już zbierałam.

Ja też dziękuję za przypomnienie, w moim otoczeniu wykupi co najmniej 20 osób.
              • una_mujer Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 20.09.17, 22:20
                No to chyba oczywiste??? Jak się pracuje w trollo-center, to wszyscy współpracownicy muszą wykupić... Ale dostajecie za to dodatek do wynagrodzenia, czy musicie z własnych
                • iwoniaw Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 21.09.17, 08:52
                  big_grin
                  Sądząc po intensywności skamlenia, to chyba muszą sami inwestować, żeby mieć szansę na te parę groszy od posta big_grin big_grin big_grin
    • mid.week Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 19.09.17, 21:08
      prenumeruję od dawna, także ten... nie zauważyłabym wink
      • grey_delphinum Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 19.09.17, 21:16
        W takim razie skuszę się na prenumeratę. Dzięki!
        • asia-loi Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 19.09.17, 21:17
          grey_delphinum napisał(a):

> W takim razie skuszę się na prenumeratę. Dzięki!

O widzę, że takich jak ja, jest tu więcej. big_grin
          • morgen_stern Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 20.09.17, 12:21
            Ale jej się to podoba i konieczność logowania ją zachęca, więc chyba nie jest "taka jak ty", o czym ty piszesz?
        • kolpik124 Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 19.09.17, 21:19
          ja też się cieszę, że teraz w GW są tylko jedynie słuszne komentarze, zgodne z jedynie słuszną linią

nie trzeba się denerwować i zadawać pytań...
          • livia.kalina Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 19.09.17, 22:34
            >ja też się cieszę, że teraz w GW są tylko jedynie słuszne komentarze, zgodne z jedynie słuszną linią
            Prenumerata w Wyborczej oznacza, że się płaci (zresztą symboliczną kwotę) za dostęp a nie że się jest lustrowanym ze swojego życiorysu, pochodzenia przodków i swoich poglądów. Mówisz, że na "WSieci", "Niezależnej", "Naszym Dzienniku" prenumerata oznacza coś innego?
    • zawsze-w-drodze Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 19.09.17, 21:26
      Taaaaaa......
      m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/rzeczpospolita-i-echo-dnia-liderami-e-wydan-dziennikow-w-lipcu
      Nooooooo......
      m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/dziennikarze-gazety-wyborczej-dostane-premie-za-teksty-zwiekszajace-cyfrowa-prenumerate
      Jednym słowem KOSMICZNY sukces.
      Desperacja wyziera.
      • tiszantul Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 20.09.17, 18:20
        > m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/dziennikarze-gazety-wyborczej-dostane-premie-za-teksty-zwiekszajace-cyfrowa-prenumerate
        > Jednym słowem KOSMICZNY sukces.
        > Desperacja wyziera.

świetny link, gratuluję. Przepraszam za słownictwo, ale tym linkiem to zaorałaś temat. Ach ten entuzjazm na ematce, a to dla manifestacji kodu, a to dla wykupywania prenumeraty Wyborczej.
      • tiszantul Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 20.09.17, 18:44

> "Dziennikarze „Gazety Wyborczej” dostaną premie za teksty zwiększające cyfrową prenumeratę"

> Jednym słowem KOSMICZNY sukces.
        > Desperacja wyziera.

"a ile Wyborcza płaci za przebranie się za Murzyna?" - pamiętacie? smile
        • asia-loi Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 20.09.17, 18:56
          tiszantul napisała:

> "a ile Wyborcza płaci za przebranie się za Murzyna?" - pamiętacie? smile

A możesz przypomnieć, bo nie pamiętam.
    • mysiulek08 Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 19.09.17, 21:26
      Wykupuje jak jest promocja i wcale nie dla komentowania. Nie zamierzam rezygnowac a brak komentarzy bedzie mnie tylko cieszyl.
      • tiszantul Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 20.09.17, 18:22

> Wykupuje jak jest promocja i wcale nie dla komentowania. Nie zamierzam rezygnow
        > ac a brak komentarzy bedzie mnie tylko cieszyl.

Brawo, i to się nazywa dobrze wychowany czytelnik. Wprawdzie normalnie to strony z komentarzami i możliwością dyskusji generują znacznie większe zainteresowanie internautów, lecz są też tacy, którzy w imię ideologii potrafią zrezygnować z tego, co przeciętny internauta najbardziej ceni.
        • iwoniaw A coś ty taki zatroskany, tisza? :-D 21.09.17, 08:57
          Wprawdzie normalnie to stron
          > y z komentarzami i możliwością dyskusji generują znacznie większe zainteresowan
          > ie internautów

Nie histeryzuj, to doprawdy nie twój biznes i nikt cię o porady nie prosi big_grin big_grin big_grin "Znacznie większe zainteresowanie ze strony internautów" twojego pokroju jest Agorze zapewne doskonale zbędne, przynajmniej w segmencie Gazety Wyborczej - bo przecież forum na gazeta.pl i tak nie porzucisz, biedaku, tylko musisz się tu męczyć big_grin big_grin big_grin
    • rulsanka Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 20.09.17, 09:09
      Na portalu wyborczej można znaleźć bardzo ciekawe artykuły na różne mało popularne tematy, np. o Somalii, albo o operacjach u noworodków - prenumeruję.
    • olena.s Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 20.09.17, 10:31
      No i dobrze. Kto chce czytać lepszy kontent, ten płaci. Kto chce czytać darmową chałę - nie musi komentowac. Sensowne działanie, zwłaszcza wobec zalewu propagandowych trolli.
    • ortolann Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 20.09.17, 11:58
      asia-loi napisała:

> Wniosek z tego taki, że nikt się nie dał zmusić, do wykupienia prenumeraty GW.
      > A Wy zamierzacie wykupić prenumeratę GW?, bo ja NIE.
      >
      Błąd. Wniosek akurat z tego taki, że nikt nie skomentował artykułów. Może ci, co mają prenumeratę nie mają ochoty komentować akurat. Bo - nie wiem, pojawią się ich komenty pod ich nazwiskami (strzelam, nie mam pojęcia czy tak faktycznie jest).
      • morgen_stern Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 20.09.17, 12:15
        Nie, normalnie wybierasz sobie nicka.
        • 1elka26 Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 20.09.17, 12:24
          Przeciez wykupienie dostępu do aktualnych przekazów dnia jest dla kazdego leminga obowiązkiem. Bez codziennej lektury mediów gazetopodobnych jesteście jak dzieci we mgle.
          Nie mówiąc o podniesieniu poziomu komentarzy. teraz bedziemy mogli czytać tylko i wyłącznie komentarze utrzymanym w takim stylu:

"
          sunzi1519.09.2017, 21:22
          Zbydlecenie narodu wywolane i stymulowane
          przez kato-faszystowskich degeneratow bedzie
          zbieralo coraz obfitsze zniwo.
          Gnoja narod tak, ze odechce sie w nim zyc,
          a cywilizowany swiat bedzie na nas pluc.
          Precz z PISOwska cholota!
          już oceniałe(a)ś
          7
          0
          Odpowiedz
          Pokaż odpowiedzi (1)"

Piękne? Czyż nie tak?
          • morgen_stern Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 20.09.17, 12:33
            Tylko ciebie tu jeszcze brakowało big_grin normalnie komedia
      • iwoniaw Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 20.09.17, 12:20
        Cóż, wolę artykuł z dwoma komentarzami zalogowanych nicków, które opłaciły prenumeratę, niż ten sam artykuł z wpisami legionu trolli, bez ładu i składu wklejających przekaz dnia niezależnie od tematu, pod którym rzygają na polecenie swych mocodawców. Sądzę, że nie tylko ja wolę. I podejrzewam, że prędzej taki widok komentarzy przyciągnie prenumeratorów, niż ich odrzuci.
    • cauliflowerpl Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 20.09.17, 12:22
      Nie mam prenumeraty i miec nie zamierzam.
      W necie jest tyle artykulow w jezykach, ktore znam, ze jeszcze tego brakowalo, zebym placila za czytanie tych z Gazety. Nie przeczytam tego, przeczytam co innego.
      Polityka w ogole sie nie interesuje, wiec czy to gazeta pisowska czy powska, kompletnie mi wisi.
      • iwoniaw Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 20.09.17, 12:27
        No i to podejście rozumiem. Natomiast najwyraźniej nie podzielają go wiadome trolle (jeden nawet w tym wątku już jęczy), które przeżyć nie mogą, że oto nie da się bez prenumeraty komentować na Wyborczej big_grin One nie pójdą "poczytać czegoś innego", bo im przecież nie o czytanie chodzi, dlatego się tak wściekają. Normalny człowiek nie mając dostępu do treści w ogóle nie wpadłby raczej na pomysł, że to jakiś problem, że się o tych treściach nie może wypowiadać.
        • cauliflowerpl Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 20.09.17, 12:31
          To samo podejscie prezentuje w stosuknu do stron, ktore kaza mi wylaczyc Adblocka wink ja ich nawet rozumiem, bo z tego zyja, ale mnie rzadko kiedy AZ TAK zalezy na dostepie do tresci, zeby klikac, dezaktywowac i znosic reklamy. Nie tu to gdzie indziej przeczytam o tym, co mnie interesuje.
          • iwoniaw Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 20.09.17, 12:37
            No i spoko, każdy decyduje, czy coś jest dla niego warte tyle, żeby za to płacić, czy może równie dobrze się bez tego obejść (bo nie potrzebuje wcale lub ma inne darmowe/tańsze). Natomiast te jeremiady trolli, które nie będą mogły już tam za darmo pisać, są naprawdę komiczne. Widzę, że nawet do tego wątku się już złażą, żeby się oburzać big_grin big_grin big_grin
        • 1elka26 Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 20.09.17, 12:48
          Nie wiem śmiac sie czy plakać? Mało mnie obchodzi kto może, a kto nie moze komentować. Widze w tym tylko i wyłącznie rozpaczliwa próbę poprawy stanu finansów. Wiara w to, że podniesie się poziom komentarzy jest tak naiwna, że ręce opadają. Podałam przykład "poziomu" komentarzy w wykonaniu prenumeratorów.
          Najwyraźniej jest to dla was ten upragniony "wysoki" poziom.
          Gratuluję.
          • iwoniaw Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 20.09.17, 12:52
            Jakież to dla ciebie szczęśliwa okoliczność, że troska o stan finansów Agory to nie twoje zmartwienie, Elu-zza-Uralu big_grin
            • kim5 Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 20.09.17, 14:40
              Przyjęłam tę decyzję z ogromną ulgąsmile Wcześniej nie dało się czytać tego hejtu.
          • olena.s Re: Samobój Agory/Gazety Wyborczej 20.09.17, 15:41
            Widź-że sobie co chcesz. Kogo to w końcu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka