Witajcie. Piszę tutaj bo już nie mam pomysłu co zrobić. Mam 35 lat i od 5 lat biegunki

Pobolewanie w takie delikatne kłucie z prawej strony brzucha. Nie zawsze, nie codziennie , ale często. 5 lat temu chodziłam po różnych lekarzach w tym do gina wyszła jakaś torbiel, miałam laparoskopie . Ale to nie było przyczyną tych dolegliwosci . Byłam u gastrologa, miałam regularnie robione podstawowe badania wychodziły dobrze. Gastrolog stwierdził , że to zespół jelita drażliwego. 2 mce temu zrobiłam kontrolnie morfologie .Wyszło, że mam niższe leukocyty ( nie duzo, ale niższe ).Od własnie 2 miesiecy ciągle jestem zmęczona , albo i dłuższego czasu - wyczerpana wręcz. Wypadają mi włosy i ciągle mam katar taki z krwią chyba ze zjem duza dawke wit c. Znikły mi te białe obwódki na paznokciach , często wyskakuje opryszczka .Wszytkie inne badania mam w normie próby watrobowe , ob ,crp, moczu cholesterolu itd tych markerów 19.9 i jajnika na usg tez nic nie wyszło ...czekam teraz aż zniknie mi ta opryszczka i powtórzę morfologię i pójdę do lekarza. Pewnie będę musiała zrobić klonoskopię. Może któraś z Was przechodziła przez coś podobnego, może doradzić co to może być ? Będę wdzięczna za wszystkie rady , teraz jestem w takim stresie , że obawiam się najgorszego. A chciałabym jeszcze trochę pożyć bo mam małego synka, a sama wiem jak boli smierć rodzica w dzieciństwie . Pozdrawiam.