Dodaj do ulubionych

Prezent na 50. urodziny

25.10.17, 09:17
Witajcie, moglybyscie podrzucic mi jakis fajny prezent na 50. urodziny dla cioci?
Moze same niedawno cos fajnego dostalyscie albo sprawilyscie komus radosc? smile
Bylabym bardzo wdzieczna za pomysly, chetnie tez niematerialne typu konkretne spedzenie fajnego dnia, czy to razem czy dla cioci i jej meza smile Dzieki!
Obserwuj wątek
    • verdana Re: Prezent na 50. urodziny 25.10.17, 09:39
      Ale 50latki sa, jak by to powiedzieć, różne. Co ciocia lubi? Dla jednej cioci karnet do SPA to wymarzony prezent, a inna ciocia za żadne pieniądze do SPA nie pójdzie. Jedna ciocia lubi robótki ręczne, a innej należałoby kupić najnowsza grę na konsolę.
      • esmarch Re: Prezent na 50. urodziny 25.10.17, 09:49
        Fakt smile Ciocia lubi prace manualne, ma smykalke do robienia roznych dekoracji, ozdob itp., chetnie robi kartki okolicznosciowe metoda stampin-up.
        Lubi chodzic na basen, masaze, sauny, wino, fajne filmy, czytac (raczej ebooki), bizuterie (pandora!), perfumy.
        Podsumowujac typ raczej spokojny, ale nie bojacy sie wyjsc z domu wink
        • aqua48 Re: Prezent na 50. urodziny 25.10.17, 10:28
          esmarch napisała:

> Fakt smile Ciocia lubi prace manualne, ma smykalke do robienia roznych dekoracji,
          > ozdob itp., chetnie robi kartki okolicznosciowe metoda stampin-up.
          > Lubi chodzic na basen, masaze, sauny, wino, fajne filmy, czytac (raczej ebooki)
          > , bizuterie (pandora!), perfumy.

No to już wiesz co kupić cioci - karnet na masaż, do SPA, karton dobrego wina, biżuterię (perfumy odradzam, chyba, że dokładnie wiesz o jakich ciocia marzy, można zapytać jej męża), zestaw do prac manualnych. Ja dostałam jako dodatek do właściwego prezentu 50 cukierków w czekoladzie :0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka