princy-mincy 30.10.17, 08:12 Obejrzeliśmy z mężem wczoraj drugi odcinek. Już pierwszy był mocno średni, ale ten wczorajszy to jakaś porażka. Ech, nawet mi się nie chce komentować tych wszystkich bzdur i absurdów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karme-lowa Re: Belfer 2- rozczarowanie 30.10.17, 08:14 Dokładnie to samo mówiliśmy wczoraj z mężem. Jakoś to wszystko mocno naciągane było😕. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Belfer 2- rozczarowanie 30.10.17, 08:47 Dla mnei nie dość, że naciągane to jeszcze bzdura goniła bzdurę. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_abbott Re: Belfer 2- rozczarowanie 30.10.17, 08:16 Obejrzałam pierwszy odcinek i pisałam tu to samo drugiego jeszcze nie (bo późno, zmiana czasu i byłam niewyspana), planowałam na dzisiaj, ale jeśli jest tak jak piszesz, to będzie to pewnie mój ostatni odcinek Belfra. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Belfer 2- rozczarowanie 30.10.17, 08:45 No właśnie, nasz to też chyba już ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
jednorazowy22 Re: Belfer 2- rozczarowanie 30.10.17, 08:29 Ja po pierwszym mam już dość prawdę powiedziawszy. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Belfer 2- rozczarowanie 30.10.17, 08:44 My zawsze ogladamy 2-3 odcinki, może zaskoczy. Ale tu już chyba trzeciemu szansy nie damy. Odpowiedz Link Zgłoś
ladne_sny Re: Belfer 2- rozczarowanie 30.10.17, 17:20 całe mnóstwo niedorzeczności: pancerne szyby, glośne rozmowy kolegow na korytarzu podczas ucieczki przed Iwo czyli bezmyślnie poprowadzeni aktorzy, miałkie dialogi, Iwo tyłem, patrzący w podgląd na ipadzie i strzelający precyzyjnie do policjantów, nikt nie pomaga skaczącym z okna, za to wszyscy do nich celują, policjanci pokazani jako totalni amatorzy, ekipa ucieczkowa w sali do plastyki siedzi i smędzi zamiast kombinować jak się wydostać, nikt specjalnie nie przejmuje się umierającą postrzeloną w brzuch panną, zamiast tego dają jej się napić, no i tym podobne żuczki. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Belfer 2- rozczarowanie 30.10.17, 17:33 Akurat o pancernych szybach była mowa w pierwszym odcinku, że na życzenie rodziców założono - jakoś mi utkwiło. Generalnie drugi sezon rozczarowuje, a kuriozalna w swoim " peerelowskim" zachowaniu postać "prowadzącego" Stuhra żenująca. Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: Belfer 2- rozczarowanie 30.10.17, 18:00 ja skończyłam na pierwszym, dużo bardziej podoba mi się ultrafiolet czy ultraviolet Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Belfer 2- rozczarowanie 30.10.17, 23:44 Kamery na życzenie rodziców założono. Nikt nie pozwoli na pancerne szyby, bez możliwości otwarcia okien w klasach. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Belfer 2- rozczarowanie 30.10.17, 23:46 Wypowiadał się gdzieś scenarzysta, że te wszystkie nielogiczności nabiorą ponoć sensu - jakoś jednak w to wątpię Odpowiedz Link Zgłoś