08.11.17, 14:37
Potrzebuję w trybie nagłym uzupełnić garderobę. Poszukuję spódnic. Chętnie wysoki stan, do kolan albo ciut za kolano, rozkloszowane, albo ołówki, raczej jednokolorowe, ale nie muszą to być same nudne kolorki, mogę troszkę poszaleć.
Priorytetem jest cena, bo już pomijając wszystko inne jestem okropnie skąpa w dziedzinie ciuchów, a teraz jeszcze muszę kupić tego dużo na raz. Jakość spokojnie mogę trochę odpuścić, później bo na spokojnie pouzupełniam stan czymś porządniejszym, ale muszą w miarę, w miarę wyglądać.
Gdzie szukać? Wolałabym stacjonarnie, a jeśli już wysyłkowo to gdzieś z krótkim terminem realizacji.
Obserwuj wątek
    • 1st.world.problems Re: Ciuchy... 08.11.17, 14:46
      carry.pl/pl/146-spodnice#/dostepnosc-dostepne
      Nie wiem jak z jakością bo ostatnie w klasyczne w miare dobrej jakości rzeczy nabyłam tam 9lat temu.

Do terranovy tez możesz zajrzeć jeśli chcesz jeszcze taniej (tylko ze tam jeszcze gorszy koszmar na koszmarne na przecenach niż w carry - no ale tanio ma byc).
      • liliaaaa Re: Ciuchy... 20.11.17, 11:53
        Akurat jakość w Carry jest bez zmian.
    • bei Re: Ciuchy... 08.11.17, 15:25
      Makalu- wyprzedaż, tallinder-zostały jeszcze ze dwie spódnice..
      Przejrzyj top secret, wyprzedaż w Simple, w Monarii.
      H M, - piszę o tych sklepach, które przysyłają b szybko.
    • zlababa35 Re: Ciuchy... 08.11.17, 15:38
      Widziałam dzisiaj coś takiego w h&m. Rozkloszowane, lekko zakrywające kolano, wysoki stan - tyle, że ciemne (chyba czarne). Jakbym była szczupła, to chętnie bym kupiła. Cena chyba nie była jakaś straszna - zdaje mi się, że 59 zł, ale to sobie sprawdź na stronie czy co.
    • vodyanoi Re: Ciuchy... 08.11.17, 15:40
      Muszą być same spódnice, czy sukienki wchodzą w grę?
      • vodyanoi Re: Ciuchy... 08.11.17, 15:44
        www.zygzak.net/kategoria/sukienki
        Niektóre są bardzo sportowe, ale inne idealne do biura. Jakość świetna, termin realizacji szybki. Możesz zamówić ile chcesz i różne rozmiary, najwyżej odeślesz. Pieniądze zwracają od razu po otrzymaniu przesyłki.
    • kkalipso Re: Ciuchy... 08.11.17, 15:41
      Skocz do Bershka byłam w piątek kupiłam sobie taką za grosze...jest ich sporo, wiele skórzanych i w kratkę. W innych sklepach przeważają spodnie. Fajnie się nosi i jest wybór w kolorach.

www.bershka.com/pl/kobieta/odzie%C5%BC/sp%C3%B3dnice/obcis%C5%82a-sp%C3%B3dnica-z-suwakiem-c1010193224p101146027.html?colorId=594
      • mozambique Re: Ciuchy... 08.11.17, 15:44
        tak to na pewno jest spódnica do kolana

ty w ogóle myślisz czasami ?
        • kkalipso Re: Ciuchy... 08.11.17, 15:48
          Jestem średniego wzrostu i mi sięga przed kolano tak w sam raz ...Modelka pewnie ma około 1.80 może ty pomyśl czasami.
          • aqua48 Re: Ciuchy... 08.11.17, 16:01
            quiosque - mają dobrze leżące spódnice. O dobrej długości. Pierne. Z outletu lub wyprzedaży taniej. I wysyłają.
            • nuta15 Re: Ciuchy... 08.11.17, 16:06
              To sam chciałam zaproponować. Ceny spódnic z wyprzedaży są bardzo zachęcające i masz wybór w kolorach quiosque.pl/wyprzedaz/spodnice/sort-by-price/sort-direction-asc.html
              • magata.d Re: Ciuchy... 20.11.17, 16:49
                nuta15 napisała:

> To sam chciałam zaproponować. Ceny spódnic z wyprzedaży są bardzo zachęcające i masz wybór w kolorach quiosque.pl/wyprzedaz/spodnice/sort-by-price/sort-direction-asc.html

Zdaje się, ze bez podszewki. Koszmarnie się układają.
    • tereska.z.bombaju Re: Ciuchy... 08.11.17, 16:24
      Ostatnio na zalando kupiłam spódnicę- zwykłą, z czarnej bawełny, z domieszką czegoś, co powoduje, że spódnica po 8 godzinach nadal ma kształt ołówka. Dobrze się pierze, świetnie nosi i zapłaciłam za nią całe 35 zł.
      • tereska.z.bombaju Re: Ciuchy... 08.11.17, 16:24
        No i jeszcze sukienkę z tego samego materiału- też za 35 zł.
    • kurt.wallander Re: Ciuchy... 08.11.17, 16:47
      Orsay ma fajne ołówkowe spódnice. Wiosną np. bladoróżowe i błękitne, teraz widzę, że przeważają ciemne kolory. Ceny przystepne, jakość przyzwoita, fajnie leżą. www.orsay.com/pl-pl/moda/spodnice.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka