bellagnos 16.11.17, 19:03 Od wczoraj jestem posiadaczką pralkosuszarki Candy, wszystko byłoby super gdyby nie to, że ona śmierdzi gumą. Po suszeniu ubrania śmierdzą po praniu nie.. Czy któraś z was tak miała kupując pralkosuszarkę lub pralkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kondolyza Re: Nowa pralkosuszarka śmierdzi 16.11.17, 19:18 nie. pralkosuszarka to bardzo zły pomysł. coś jak opony uniwersalne... Odpowiedz Link Zgłoś
muchy_w_nosie Re: Nowa pralkosuszarka śmierdzi 16.11.17, 21:32 Jeżdżę na całorocznych, zobacz testy wypadają bardzo dobrze, mieszkam we wrocławiu, strefa klimatyczna 7, jak jadę gdzieś w gory to mam w bagażniku opaski zaciskowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kondolyza Re: Nowa pralkosuszarka śmierdzi 16.11.17, 22:08 jasne a potem karambol i zdziwko Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Nowa pralkosuszarka śmierdzi 17.11.17, 07:13 Nie ma dobrych opon całorocznych. A co do pralkosuszarki - powinno minąć za jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Nowa pralkosuszarka śmierdzi 16.11.17, 20:00 Już dokładnie nie pamiętam ale wydaje mi się, że na początku ciuchy z mojej suszarki jechały gumą ale tylko pierwszych kilka razy. Potem już było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Nowa pralkosuszarka śmierdzi 16.11.17, 20:01 Hmmmm, jeśli nie przejdzie to używaj chusteczek do suszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Nowa pralkosuszarka śmierdzi 16.11.17, 22:13 Jestem zachwycona swoją pralko-suszarka i kocham ja na zabój. Spróbuj odczekać kilka pran. Potem Ew reklamacja Odpowiedz Link Zgłoś
mak_z_figa Re: Nowa pralkosuszarka śmierdzi 17.11.17, 07:23 Mam LG i na początku też wysuszone rzeczy brzydko pachniały. Mi się to bardziej kojarzyło że smarem. Coś jak u mechanika. Po kilku albo kilkunastu suszeniach przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś