adriana.la.cerva 28.11.17, 18:41 Dziewczyny, macie juz jakies plany na Sylwestra ? Kiecki przyszykowane ? U mnie totalny bezplan. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beataj1 Re: Wasze plany sylwestrowe 28.11.17, 18:43 Mam: zamówione puzzle 3000 elementow, będzie bosko Mam niemowlaka na stanie. To jest najlepsza wymówka na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Wasze plany sylwestrowe 29.11.17, 10:02 Yessoo, jak Ci zazdroszczę! !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_owca Re: Wasze plany sylwestrowe 15.12.17, 12:30 7katipo napisała: > Yessoo, jak Ci zazdroszczę! !!! A co, kupila ostatni egzemplarz tych puzzli? Odpowiedz Link Zgłoś
mamablue Re: Wasze plany sylwestrowe 28.11.17, 18:45 Na razie planów brak, ale mam marzenia. Albo żeby pójść na jakiś prawdziwy bal z takimi okrągłymi stołami albo żeby zostać w domu BEZ DZIECI, kocyk, winko, sam na sam z mężem. W praktyce zabawa z dziećmi będzie jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Wasze plany sylwestrowe 28.11.17, 18:45 Jak rok i dwa lata temu - sen. Nigdy nie przepadałam za tą imprezą, a tak zaczynam nowy rok świeżutka i wypoczęta. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Wasze plany sylwestrowe 28.11.17, 18:46 Przychodzą znajomi i rodzina. Za to w drugi dzień świąt idziemy z mężem do teatru Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Wasze plany sylwestrowe 28.11.17, 18:46 Mamy pare zaproszen,jeszcze nie wiem co wybierzemy. Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Wasze plany sylwestrowe 28.11.17, 18:48 nie kiecka tylko dres i kocyk i odwracanie uwagi psa od strzelaniny Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Wasze plany sylwestrowe 28.11.17, 18:51 tak, restauracja zarezerwowana, kiecka jest. Nie nowa, bo musze ją jeszcze wykorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Wasze plany sylwestrowe 28.11.17, 19:04 Jak mąż nie będzie miał dyżuru to pojedziemy do Berlina. Jeśli będzie miał to pojedziemy gdzieś przed świętami a w Sylwestra nad polskie morze albo w domku z dzieciakami przy ulubionym kominku, pewnie zaprosimy znajomych i zrobimy impreze 🐻🌘. To znaczy z dzieckiem bo starszy ma swoje plany. Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: Wasze plany sylwestrowe 28.11.17, 19:08 Nie mamy planów bo nir przepadamy za imprezami syleestrowymi. Poza tym mąż zapewne będzie dyżurować a ja odpoczywać i odsypiać Odpowiedz Link Zgłoś
kondolyza Re: Wasze plany sylwestrowe 28.11.17, 19:08 w tym roku jedziemy do Hamburga i bedziemy sie bawic z moimi przyjaciolmi ktirych poznalam w pierwszej pracy. impreza w jednym z hoteli. kiecka jest ale okazala sie za luzna. musze nieco przytyc, najbardziej w cyckach i pupie Odpowiedz Link Zgłoś
kolibeer2 Re: Wasze plany sylwestrowe 29.11.17, 10:10 nie idź tą drogą - a co jak okaże się, że kilogramy idą w brzuch ? cycki chudną zawsze pierwsze ( no mi przynajmniej) , więc pewnie ostatnie przybiorą na wadze Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia01 Re: Wasze plany sylwestrowe 28.11.17, 19:13 W pracy będę. Strój zatem przewidywalny i mało oryginalny. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: Wasze plany sylwestrowe 28.11.17, 19:14 siedzimy w domu, no chyba że jacyś sąsiedzi zaproszą mamy nowego psa i nie wiemy, jak będzie reagowal na fajerwerki. kiecka się nie przyda, ale dobre wino - a potem coś z bąbelkami - i owszem Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Wasze plany sylwestrowe 28.11.17, 19:48 Dresik, browar, małżonek i filmy, a dziecko poza domem - boski sylwester 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Wasze plany sylwestrowe 28.11.17, 20:11 Idziemy do mojej siostry na imprezę. Taką kameralną - 9 osób. bez dzieci Pewnie pogramy w jakieś planszówki (ostatnio nabyłam sporo nowych) jakiejś mega kreacji nie szykuję szykuję dopiero na luty bo wtedy wybieramy sie na studniówkę Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Wasze plany sylwestrowe 28.11.17, 20:15 Kominek, kocyk, koniaczek Odpowiedz Link Zgłoś
same-old_mona Re: Wasze plany sylwestrowe 28.11.17, 20:16 O ile nie urodzę przed terminem to pewnie wyjdziemy na plac rzucic okiem na fajerwerki i tyle. Co prawda siostra lubego zaprasza serdecznie do siebie, ale mi się już teraz nie chce, a co dopiero na 2 tyg przed terminem. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Wasze plany sylwestrowe 28.11.17, 20:22 Przedstawienie sylwestrowe w teatrze, od kilku lat praktykowany przez nas tj. mąż i ja zwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: Wasze plany sylwestrowe 28.11.17, 20:22 Oddajemy dziecko do dziadków i śpimy do oporu Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Wasze plany sylwestrowe 28.11.17, 20:59 U nas plan jest taki jak zwykle: wieczorem spacer po Starowce i Krakowskim do Nowego Swiatu, potem na godzinke-dwie do znajomych na Pradze, potem do domu. Jak bedzie mrozek i snieg - to nocny spacer po lesie z psami, jak bezsnieznie (czyli - ciemno) to tylko wyjscie o dwunastej na ogrod na lampke szampana z sasiadami i ogladanie fajerwerkow. Potem - do lozka Odpowiedz Link Zgłoś
niu13 Re: Wasze plany sylwestrowe 28.11.17, 21:39 Nie znoszę, nie znoszę około sylwestrowego okresu. Temat sylwestra zawsze mnie dołuje, nie wiem, mam chyba jakiś kompleks z tym dniem. Oglądam witryny z tymi brokatowymi kiecami i mam wrażenie, że wszyscy się szykują i mają wspaniałe plany, a ja nie. Jest to idiotyczne wrażenie, bo po pierwsze, większość ludzi ma to gdzieś, a po drugie, ja sama nie ląduję jakoś źle z sylwestrami. Szczerze mówiąc, nie przypominam sobie takiego, który spędziłam przed TV, no może jeden, zaraz po rozwodzie, ale i wtedy poszłam do koleżanki na to TV. Tak czy siak, ten przymus organizowania CZEGOKOLWIEK na ten dzień, jest dla mnie wyjątkowo opresyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Wasze plany sylwestrowe 28.11.17, 21:43 Jedziemy do Krynicy ze znajomymi. W hotelu będzie impreza sylwestrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Wasze plany sylwestrowe 28.11.17, 21:50 Ja na razie nic....a właściwie to w chwili obecnej mam żałobę po 15 litrach wina własnej roboty, które zalały mi łazienkę, bo baniak jakimś cudem pękł Nie wiem więc czy w styczniu będę w stanie swiętować Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: Wasze plany sylwestrowe 29.11.17, 12:41 Musisz zanabyć odpowiedniej wielkości miedniczkę lub gar i nowy balon wstawiać do dodatkowego pojemnika. Na przyszłość przynajmniej zawartość da się odratować. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Wasze plany sylwestrowe 28.11.17, 22:23 plan taki sam, jak co roku, mój ulubiony - "impreza" w domu dla domowników Przekąski, szampan bezalkoholowy i tańce przed tv (będzie pewnie pstrykane po różnych sylwestrach). Odpowiedz Link Zgłoś
onnomatopeja Re: Wasze plany sylwestrowe 28.11.17, 22:27 W Sylwestra i Nowy Rok pracuję. Odpowiedz Link Zgłoś