Dodaj do ulubionych

Exia się posypała

• black.emma Re: Exia się posypała 04.12.17, 19:02
      Moze exia ma dosc bycia złym policjantem i miała nadzieje ze tatuś wybije dziecku z głowy nieodpowiednia grę. Tatuś zamiast rozmawiać z dzieckiem to wsiadł na nią, bo tak łatwiej, i jej sie ulało.
      • same-old_mona Re: Exia się posypała 05.12.17, 13:48
        Tak, i dla tego truła dude "kup bo ja obiecałam "
    • iberka Re: Exia się posypała 04.12.17, 20:48
      Okropne.....jak pomyślę, że tak może mnie obgadywać młodsza następczyni z ukrainy, to aż nie wiem co powiedzieć....
      • jem.gluten.i.cukier Re: Exia się posypała 04.12.17, 20:53
        A jak następczyni będzie starsza i z USA?
        • iberka Re: Exia się posypała 04.12.17, 21:04
          teraz już nie będzie moją następczynią tongue_out
      • same-old_mona Re: Exia się posypała 05.12.17, 13:49
        Oh oh, bo ja pierwsza kogoś obgaduje na forum. Straszne, serio...
    • karen_ann Re: Exia się posypała 04.12.17, 21:00
      Jakoś dojrzałe forum i nikt pani nie chołubi za wywalanie pomyj na eksie nawet jak pani w stanie błogosławionym..
      • same-old_mona Re: Exia się posypała 05.12.17, 14:05
        Okropnie mi przykro sad oh ja podła szuja sad
        • karen_ann Re: Exia się posypała 05.12.17, 14:56
          Och nie używaj takich słów bo pan pomysli że jesteś niezrównoważona i to słowo na p...
          Usłyszałaś nie to co chciałaś i teraz focha masz.
    • znowu.to.samo Re: Exia się posypała 05.12.17, 13:57
      Wątek- gó...burza
      • same-old_mona Re: Exia się posypała 05.12.17, 14:04
        Eh, bom niepoprawna i nie kocham exi i chłop mój też jej nie kocha. I na dodatek nie podoba mu się jak go ktoś obraża z powodu swoich urojeń. Tego się na ematce nie pisze. Tu każda by poleciała ją przytulić, pocieszyć i podłogę umyć żeby nie była przemęczona. I jeszcze by jej kandydatów na męża znalazły.
        • beaucouptrop Re: Exia się posypała 05.12.17, 14:41
          Ot co. Sama spuentowalas swoj watek. Opisalas swoje frustracje w poscie startowym, oczekujac, ze wszyscy poglaskaja Cie po glowce i wyleja gar pomyj na te czarownice eksie. Jako ze nic takiego raczej nie nastapilo, to zdecydowalas zabrac swoje zabawki i isc sie bawic do innej piaskownicy.
          • same-old_mona Re: Exia się posypała 05.12.17, 15:14
            Nigdzie się nie wybieram, skąd ten pomysł? Jednak znam ematkę od ponad 10 lat i wiem czego się tu można spodziewać. Jakbym napisała że biedna exia, chciałabym jej pomóc itp to forum też by stwierdziło że coś ze mną nie tak, bo co mnie obchodzą uczucia obcej baby. Ano właśnie, nic mnie nie obchodzą. Wszak ona się moim spokojem też nie martwi i mi chłopa po nocy wqrwia
            • beaucouptrop Re: Exia się posypała 05.12.17, 15:23
              Acha czyli jednak chodzi o to, ze Ci "chłopa po nocy wqrwia", a nie ze "Przyznam że trochę mi się jej żal zrobiło, bo do tej pory zdawało się że wszystko z nią ok a tu taka jazda" co napisalas w poscie startowym. I wiecej piszesz w tym watku, tym bardziej wychodzi, za eksia nie przepadasz.
              • same-old_mona Re: Exia się posypała 06.12.17, 09:05
                Ja jej prawie nie znam, widziałyśmy się może z 10 razy i to były okoliczności raczej oficjalno -rodzinne. Nie chodzę z nią na ploty przy kawie ani na zakupy. Jest mi generalnie obojętna. A z resztą, czy ja mam jakiś obowiązek ją lubić? Albo czy ona ma obowiązek lubić mnie? Nie sądzę. A żal to mi czasem różnych ludzi, czasem zupełnie nieznanych.
                A ona teraz gra w grę "oh nic, nie ważne, mną się nie przejmuj " więc coś na rzeczy jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka