Dodaj do ulubionych

Odwyk od emamy

04.12.17, 15:39
Pytanie do tych, które odwyki robią wink Kiedy czujecie: "że to już czas"? Jakieś symptomy typu: za bardzo emocjonalne reakcje na forumowe wpisy, spędzanie coraz więcej czasu na forum, zakładanie zbyt wielu wątków? Czy tak samo Wam to przychodzi- po prostu w pewnym momencie przychodzi znudzenie i wtedy "odchodzicie"?
Obserwuj wątek
    • butch_cassidy Re: Odwyk od emamy 04.12.17, 15:42
      Tak, co jakiś czas watki wydają mi się śmiertelnie nudne - wtedy odpuszczam, potem pojawia się coś nowego i nieraz z chęcią wracam smile
    • princesswhitewolf Re: Odwyk od emamy 04.12.17, 15:46
      w weekendy mam za malo czasu by wchodzic. Poza tym mam zasade ze nastepnego dnia nie wchodze na watki z jatka. Chyba ze jest to watek niesamowicie ciekawych i praktycznych porad kosmetyczno medyczno kucharskich.
      • fornitta69 Re: Odwyk od emamy 04.12.17, 15:50
        Ja niestety lubie smakowite jatki, nie dalabym rady robic tak jak Ty sad
        • princesswhitewolf Re: Odwyk od emamy 04.12.17, 15:51
          no ale one sa smakowite przez dobe. Potem nuda wiona. Moja droga, to trzeba wysmarowywac 50 wpisow w jednym watku jak ja a potem w nogi...lol
          • fornitta69 Re: Odwyk od emamy 04.12.17, 16:03
            Watki-tasiemce o pasierbicy w ciazy i imprezie na 60 osob mnie nie znudzily, ja wytrwala jestem wink Ale juz np jatek w ktorych sie nawzajem dziewczyny najgorszym blotem obrzucaja nie lubie. No i watki polityczne i aborcyjne mnie ostatnio szybko mecza.
    • milva24 Re: Odwyk od emamy 04.12.17, 15:49
      Znudzenie. Po ostatnich wyborach i wysypie wątków politycznych trzymało mnie przez pół roku.
    • lady-z-gaga Re: Odwyk od emamy 04.12.17, 15:50
      Zawsze, kiedy wkurzenie albo niesmak nie opuszczają mnie wraz z zamknięciem komputera. Czyli wtedy, kiedy przenoszę forumowe emocje do swojego realnego życia.. Zdarza się to od czasu do czasu, wtedy potrzebuję ponownie złapać dystans do tego, co tu się dzieje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka