Dodaj do ulubionych

Kabinówka

29.12.17, 03:19
Kolejna ściema trolololowink
Poszukiwana oczywiście lekka, pakowna, zgrabna, wymiarowa.

Zgodnie z zasadą, że jestem za biedna, żeby kupować g. odpuścić sobie te cuda za 50-100? A może nie? Coś z półki 200 (chętniej) - 300 (mniej chętnie i tylko przy wyjątkowych walorach) ematki polecają?

Obserwuj wątek
    • teliszon Re: Kabinówka 29.12.17, 03:51
      E-matka poleca zagladnac na strone Wittchena,zawsze jakies modele sa w promocyjnych cenach.
      Badz zlozyc wizyte w ktoryms z firmowych sklepow tej firmy,obejrzec,porownac ceny sklepowe z internetowymi i kupic.
      Za 199zl kupisz na pewno,a bywaja i taniej.
      Zwroc uwage na rozmiarowke,zebys za malej nie nabyla.
      Widzialam kabinowke w Biedronce za 99zl,sztywna skorupa.Ale to bylo ze trzy tygodnie temu.
      W Lidlu tez bywaja w tej cenie,mam taka,miekka,juz z 5 lat mi sluzy.
      A srednio,co miesiac gdzies jade,badz lece.
      • teliszon Re: Kabinówka 29.12.17, 03:54
        A poza tym,idz spac,bo Ciebie dziecko jutro nie dobudzi smile
        Ja moge siedziec,jestem w innej strefie czasowej,a dzieci doroslesmile
        Dobranoc.
        • danaide Re: Kabinówka 29.12.17, 05:40
          Dziękuję za troskę.

Dzięki za namiar na Wittchena, rzeczywiście ceny są teraz przyjemne. Lidl i Biedronka nie na moje nerwy, jak ktoś lubi zabawę krótkimi kolekcjami to proszę bardzo (choć spodnie na zimę dla dziecka chętnie bym wzięła - tylko nie mam natury łowcy).
    • butch_cassidy Re: Kabinówka 29.12.17, 08:56
      Kupiłam za 150 niby przecenione z 300. Z tworzywa. Są bardzo dobre, latają z nami już kilka lat. W wittchenie chyba kupowałam, ale nie firmowane przez nich.
      Wcześniej za to nabrałam się na all. Fakt - było jeszcze taniej. Po prostu nie spodziewałam się, że coś prostego z materiału, bo były właśnie takie, można aż tak schrzanić. Rozpadły się na pierwszym lotnisku.
      • butch_cassidy Re: Kabinówka 29.12.17, 08:56
        O, nawet nie wiedziałam, że Wittchena juz polecono smile
    • chatgris01 Re: Kabinówka 29.12.17, 09:24
      American Tourister, zapolowac na promocje (czesto robia), wtedy w przedziale 200-300 znajdziesz.
      Te za 50-100 w wiekszosci jednorazowe, co i tak nie jest najgorsze, bo najgorsze jest, jak sie rozwali w trakcie podrozy.
    • kochamruskieileniwe Re: Kabinówka 29.12.17, 10:56
      W sklepach firmowych Samsonite mają też American Tourister.
      Często są promocje - kupiłam dzieciakowi kabinówkę, miałam określony budżet i myślałam, że nie ma co zaglądać do sklepu Samsonite. Zdziwiłam się, mieli promocję i kabinówki AT były w cenie tych z Carrefoura.
      Jakość dużo lepsza, gwarancja naprawy w każdym kraju, wymiary zaznaczone że do tanich linii też się nadają.

Podobno wymiary kabinówek w tanich liniach mają być wkrótce ujednolicone. Prawda to?
      (tak mi w sklepie powiedziano)
    • danaide Re: Kabinówka 29.12.17, 19:47
      Kupiona. American Tourister, obok powyższych zdecydowały ostatecznie sensowna cena, radosny kolor i głos docelowego użytkownika. Dzięki.
      • kochamruskieileniwe Re: Kabinówka 29.12.17, 19:58
        radosny kolor - ten ciemny róż-fiolet, czy turkus?
        big_grin
        Syn tez sobie wybrał radosny kolor big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka