Dodaj do ulubionych

głupi wątek o Kate Middleton

24.01.18, 22:36
W 3 ciąży wygląda naprawdę źle.
Chyba nie czuje się najlepiej i pierwszy raz widzę na jej twarzy wymuszony uśmiech.

www.usmagazine.com/stylish/pictures/kate-middleton-maternity-style-third-pregnancy-pics/
Obserwuj wątek
    • a1ma Re: głupi wątek o Kate Middleton 24.01.18, 22:43
      Ciekawe, ile dzieci będzie musiała urodzić zanim dadzą jej spokój. Będzie miała 3 under 3, nie zazdroszczę.
      • aj.riszka Re: głupi wątek o Kate Middleton 24.01.18, 22:54
        Kiedys w jakims wywiadzie wypowiedziala sie, ze marzy o trojce .. a wiec spelnia marzenia.
      • ichi51e Re: głupi wątek o Kate Middleton 24.01.18, 22:56
        Heir and spare jak mowia zasady. 2 chlopcow tradycyjnie (mimo iz oczywiscie coreczka jest zapasowym ale jednak diabel tkwi w szczegolach)
        • alicia033 Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 07:57
          ichi51e napisała:

> (mimo iz oczywiscie coreczka jest zapasowym ale jednak diabel tkwi w szczegolach)

prosimy o te szczegóły więc.

I jakie "mimo iż oczywiście coreczka" - to jest Wielka Brytania!, płeć od kilkuset lat nie ma tam nic wspólnego z prawem dziedziczenia tronu.
          • ira_08 Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 08:07
            No nie do konca, jeszcze pare lat temu chlopcy mieli pierwszenstwo przed dziewczynkami. Ksiezniczka Anna jest w kolejce do tronu za dwoma mlodszymi bracmi przeciez.

Ale racja, jakich tradycyjnych chlopcow? Chce 3, bedzie miec 3.
      • turzyca Re: głupi wątek o Kate Middleton 24.01.18, 23:56
        >Będzie miała 3 under 3, nie zazdroszczę.

Ze co? Jerzy ma 4 lata i 6 miesiecy, Karolina 2 lata i 8 miesiecy, do czasu narodzin trzeciego zadne nie bedzie "under 3".
        • a1ma Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 07:58
          turzyca napisała:

> >Będzie miała 3 under 3, nie zazdroszczę.
          >
          >
          > Ze co? Jerzy ma 4 lata i 6 miesiecy, Karolina 2 lata i 8 miesiecy, do czasu nar
          > odzin trzeciego zadne nie bedzie "under 3".
          >
          >
          >

Serio?? Ależ ten czas zapieprza. Byłam pewna, ze Jerzyk nie ma jeszcze 3 lat.
    • agata_abbott Re: głupi wątek o Kate Middleton 24.01.18, 22:45
      Chciałabym tak wyglądać w ciazysmile
      • aj.riszka Re: głupi wątek o Kate Middleton 24.01.18, 23:13
        Ja tez..a wygladalam niczym the blue whale wink
    • ichi51e Re: głupi wątek o Kate Middleton 24.01.18, 22:54
      Przytyla i wyglada na zmeczona - coz aktywne zycie zawodowe ciaza i dwoje maluchow to jednak nie w kij dmuchal. Najgorsze ze konca nie widac - za chwile bedzie zapracowana kobieta bez urlopu ever z 3 maluchow a kto wie czy nie z kolejnym w drodze...
      Wlosy ma piekne...
      • ichi51e Re: głupi wątek o Kate Middleton 24.01.18, 22:58
        Mi sie wydaje ze wyglada na szczesliwa
        • kruella83 Re: głupi wątek o Kate Middleton 24.01.18, 23:08
          Patrząc na moje zdjęcia w ciąży a mam ich raptem 2 , wyglądałam bardzo źle , po prostu tragedia , blada zmęczona buzia, oczy jakieś takie dziwne . Pamiętam jak spotkałam koleżankę na mieście i ona się mnie zapytała wprost ,, ci ci jest,, brzuch jeszcze nie był tak widoczny więc się nie zorientowała że w ciąży jestem
      • tanebo2.0 Re: głupi wątek o Kate Middleton 24.01.18, 23:03
        Zmęczoną? Czym? Ona ma tyle służących że mogłaby nawet nie przeżuwać...
        • ichi51e Re: głupi wątek o Kate Middleton 24.01.18, 23:06
          Duze masz doswiadczenie ze sluzba?
          • banksia Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 09:40
            a ty? nie krepuj sie.
      • babcia.stefa Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 08:23
        Bez przesady, do fabryki codziennie na zmianę nie chodzi oraz nie pierze, nie sprząta i nie gotuje, a od innych rzeczy (przygotowanie do wystąpień publicznych) ma sztab ludzi.
        • a1ma Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 08:32
          Ja tez nie chodzę do fabryki, nie piorę, nie sprzątam i nie prasuje, mam jedno dziecko i czasem padam z nóg. Nie zamieniłabym się.
          • tanebo2.0 Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 08:42
            I masz ze 20 służących którzy obsługują to dziecko?
            • fuzja-jadrowa Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 13:06
              Z tego, co wiem, dzieci obsługuje niania. Jedna.
            • a1ma Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 16:40
              Mam nianie, ale akurat czasu spędzanego z dzieckiem to mi ciagle za mało. To jest obowiązek, którego matki wcale nie chcą z siebie zdjąć, wyobrażam sobie, ze przy trójce czasu dla siebie jest jeszcze mniej, jeśli zależy nam na wartościowym spędzaniu czasu z każdym z dzieci.
          • babcia.stefa Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 09:44
            Hm, pomyślałaś o tym, żeby zbadać tarczycę?
            • romans_petitem Re: głupi wątek o Kate Middleton 26.01.18, 07:37
              Nie zrzucajmy każdego zwykłego zmęczenia życiem na tarczycę smile
      • vivi86 Re: głupi wątek o Kate Middleton 28.02.18, 01:50
        Aktywne życie zawodowe??? Litości, ona w życiu nie pracowała
        • ichi51e Re: głupi wątek o Kate Middleton 28.02.18, 07:13
          Tia... modelki tez nie pracuja co nie? big_grin
    • adriana.la.cerva Re: głupi wątek o Kate Middleton 24.01.18, 23:07
      Nie ma glupich watkow, sa tylko glupie odpowiedzi
    • milva24 Re: głupi wątek o Kate Middleton 24.01.18, 23:12
      Rzeczywiście kiepsko wygląda. Trochę ją te ciąże wydrenowały.
      • ichi51e Re: głupi wątek o Kate Middleton 24.01.18, 23:18
        Jak na 3 dzieci w niewielkim odstepie to wyglada jak miss universum
        • ichi51e Re: głupi wątek o Kate Middleton 24.01.18, 23:21
          Porownajmy z przecietna farm3.static.flickr.com/2669/3920024649_738f1c1008_o.jpg
          • milva24 Re: głupi wątek o Kate Middleton 24.01.18, 23:25
            Ale to nie o figurę chodzi a o twarz. Jak na 36 latkę biorąc pod uwagę zainwestowaną w wygląd kasę nie jest rewelacyjnie. Ale możliwe, że ciąża jej nie służy. Urodzi, odpocznie i będzie lepiej.
            • domowapani Re: głupi wątek o Kate Middleton 24.01.18, 23:32
              No nie? Naciagnieta 50tka
              • milva24 Re: głupi wątek o Kate Middleton 24.01.18, 23:34
                Może nie naciągnięta ale spokojnie można jej dać dyszkę więcej niż ma.
              • ichi51e Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 06:07
                Nie ona wlasnie wyglada na dobra 40
                • domowapani Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 07:12
                  smile a w kwietniu skończy 36.
                  To pewnie te wszystkie zabiegi tak ja postarzyly.

Piękna kobieta. Sympatyczna a do tego umiała zdobyć to, czego chciała.

Ps. Pamiętam jak rodziła Jeżyka i wychodziła z nim ze szpitala w luźnej kiecce. A moja babcia : "ale ma jeszcze duży brzuch! Ja takiego nie miałam!"
                  Wtedy zrobiło mi się jakoś raźniej. Bo to samo słyszałam 2 razy od niej.
                  Mimo to przy trzecim razie i tak się popłakałam sad mimo że miałam świadomość, że mikroprocent kobiet w moim wieku, 5 dni po porodzie popyla w małej czarnej sprzed ciąży.

A tak jakoś mnie naszło...
                  • a.va Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 08:41
                    Twoja babcia jest... no dobra, daruję sobie, w końcu to twoja babcia.
                    Nie wyobrażam sobie, jak można być tak głupim. Jakie znaczenie ma brzuch 3 dni po porodzie? Trzeba być pustakiem, żeby po narodzinach prawnuka myśleć o czymś takim, a pustakiem do kwadratu, żeby to na głos powiedzieć.
                    • domowapani Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 08:49
                      Wiem. Ale dotarło to do mnie dopiero przy Kate. W sensie, kiedy przyczepila się do brzucha Kate.
                      Mimo, że zrozumiałam wtedy, że z moim brzuchem było wszystko ok po 2 pierwszych porodach (pomijam fakt, że w obu przypadkach powiedziała mi to, kiedy moje dzieci leżały jeszcze na oiomie, a ja wyszłam), ale mimo to trzeci raz zabolał tak samo. I cała drogę do chaty (po 5 dniach od porodu pojechałam pokazać jej maluszka) ryczalam tak, że ledwo drogę widziałam.
                      Kobiety umieja dotknąć najbolesniej...
                      • milva24 Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 08:52
                        Płakać przez gadanie starej kobiety? Mogłaś jej powiedzieć "Na pewno babcia miała tylko babcia już nie pamięta. W tym wieku tak bywa" może by się uciszyła.
                        • domowapani Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 09:05
                          Kobieta w połogu nie myśli racjonalnie
                      • rosapulchra-0 Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 09:58
                        Domowapani, moja tfuteściowa była mistrzynią chamskiej złośliwości. Ile łez przez nią wylałam, to szok. Aż doszłam do ściany. I postanowiłam się bronić używając jej własnej broni. Kiedyś, jeszcze byłam w wysokiej ciąży. Teściowa koniecznie chciała mi dokuczyć i przy mnie weszła na wagę i powiedziała - widzisz, jestem od ciebie szczuplejsza! A ja młodsza - odpowiedziałam. Foch, trzaśnięcie drzwiami, z tydzień nie przychodziła.
                        • aaa-aaa-pl Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 12:41
                          Cudne ( z tym , że jesteś młodsza) .
                        • disco-ball Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 13:16
                          Mistrz ciętej riposty <3
                      • iwoniaw Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 10:20
                        ale mimo to trzeci raz zabolał tak samo.

Wiesz, po dwóch próbach i identycznym efekcie (mam tu na myśli komentarz i zachowanie babci) oczekiwanie innego efektu przy próbie trzeciej... no, sama wiesz. Widzisz, jaka jest Twoja babcia - a nadal myślisz raczej o chirurgu niż psychoterapeucie. Może choć dla córki spróbujesz to zmienić?
                        • domowapani Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 10:36
                          Ależ ja przeszłam potem terapię.
                          Taką konkretną. I po filmiku okazalo się, że efektywną. Pierwsze co zrobiłam następnego ranka, to odwołanie wizyty u chirurga plastyka smile byłam umówiona na wczoraj.
                          Opowiedziałam teraz o babci, bo dyskusja o urodzie Kate, z przewagą krytyki przypomniała mi o babci i o tym, że to babcia miała większy problem z głową, niż Kate (i ja) z odstajacym po porodzie brzuchem.
                          • iwoniaw Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 11:23
                            Pierwsze co zrobiłam na
                            > stępnego ranka, to odwołanie wizyty u chirurga plastyka smile byłam umówiona na wc
                            > zoraj.

Brawo.
                      • semihora Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 13:53
                        Wiesz co, ja się nie dziwię, że się tak zafiksowałaś na wyglądzie, skoro tak ci mózg piorą sad
              • alicia033 Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 08:00
                jak w niej widzisz naciągniętą 50tkę, to ty wyglądasz na te 78, jak ci ktoś dał w wiadomym wątku.
                Nie idź shellerka tą drogą, nic dobrego na niej cię nie spotka.
                • domowapani Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 08:23
                  Sprawdź znaczenie słowa ironia....
              • iwoniaw Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 10:11
                domowapani napisał(a):

> No nie? Naciagnieta 50tka

No właśnie nie - ona faktycznie wygląda na swoje lata, tzn. zmęczoną kobietę ok. czterdziestki, ale nie na botoksiarę o 10 lat starszą. Na 20 pewnie już nie będzie wyglądać nigdy, nawet jak wypocznie i podda się jakimś zabiegom, ale to ładna kobieta, która nie przesadza z ingerencjami, więc spokojnie jak jej dolegliwości ciążowe miną powróci zapewne do formy.
                • domowapani Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 10:38
                  smile auć
        • milva24 Re: głupi wątek o Kate Middleton 24.01.18, 23:21
          A bo ja wiem. Ale robotę ma jednak stresującą i to 24 h na dobę 7 dni w tygodniu i to pewnie też dokłada zmęczenia.
      • niu13 Re: głupi wątek o Kate Middleton 24.01.18, 23:19
        No właśnie, przyszło mi to do głowy, gdy przypomniałam ją sobie w 2 pierwszych. Wyglądała cudownie.
        Choć może po prostu czas robi swoje i ona się zwyczajnie starzeje. Wydaje mi się, że to typ urody, z którą czas nie obchodzi się łaskawie.
        • ichi51e Re: głupi wątek o Kate Middleton 24.01.18, 23:25
          Czas i eksploatacja. Jerzyk ma ile? 4?5?
          • sandrasj Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 15:16
            4 i pół
    • redheadfreaq Re: głupi wątek o Kate Middleton 24.01.18, 23:17
      Przy dwóch pierwszych ciążach cierpiała na niepowściągliwe wymioty, nie wiem, jak teraz. Strasznie szybko po sobie te ciąże, też bym była ledwo ciepła.
      • mebloscianka_dziadka_franka Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 09:00
        Szybko? Między pierwszą dwójką sa 2 lata różnicy, a między 2 i 3 będzie 3. To nie jest jakieś super tempo.
        • aguar Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 09:56
          Moim zdaniem jest. Jeśli docelowo pragną trójki, a nie piątki abo szóstki, spokojnie mogli sobie zrobić większą przerwę.
        • kiddy Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 12:34
          Ale różnie się po tych ciążach dochodzi do siebie. Ja zaczelam wygladac W MIARĘ dwa lata po urodzeniu pierwszego dziecka. No to zachcialo mi sie drugiego 😉. Córka ma 1,5 roku, wyglądam... no cóż, mam jeszcze pół roku. Mam tyle lat, co księżna, wyglądam na twarzy podobnie (niestety figura nie ta). Trzy ciąże w ciągu 4,5 roku to nie byle co, a ona w dodatku ma bardzo obciążający tryb życia.
        • agata_abbott Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 14:03
          Hmmm, nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę z tego, jak bardzo wyczerpująca jest ciąża, która zaczyna się takimi wymiotami. Ja miałam takie dwie - pierwszy trymestr rzygania non stop, później już nie non stop, ale mdłości w zasadzie na myśl o jakimkolwiek jedzeniu. Na wejściu spadek wagi o jakieś 12%, a że jestem szczupła, to drugi trymestr zaczynałam ze sporą niedowagą. Poród i połóg to jest przy tym coś, o czym w ogóle nie warto wspominać.

Wiem, że są kobiety, które całą ciążę potrafią być aktywne, wyglądać pięknie, a później super się regenerują - ale naprawdę trudno dobrze się czuć, jeśli nie ma się siły nawet wziąć krótkiego prysznica na stojąco - bo mdłości, bo zawroty głowy, bo słabo z powodu utraty wagi.
          • tsaria Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 15:28
            Ja to jak koleżance tłumaczyłam jak się w dwóch ciążach przez pierwsze 4, 5 - 5 miesięcy czułam, to mówiłam jej, że tak jakbyś miała kaca giganta, bo ona z tych co przechodziły ciąże bez głowy w kiblu.
    • tsaria Re: głupi wątek o Kate Middleton 24.01.18, 23:26
      Zależy na którym zdjęciu, na jednych wygląda super, a na innych nie, tak jak każda z nas.
      Małe ma odstępy czasu między kolejnymi ciążami, więc organizm też nie ma czasu na regenerację i dojście do siebie.
      • mebloscianka_dziadka_franka Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 09:05
        Bez przesady. Mało czasu na regenerację organizm po ciąży ma w przypadku irlandzkich bliźniąt. Tutaj Kate miała 2 i 3 lata odpoczynku.
        • tsaria Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 09:17
          Trójka dzieci co dwa, trzy lata to dla mnie mało, zwłaszcza że ona nie ma już dwudziestu kilku lat i organizm więcej czasu potrzebuje na zregenerowanie się.
        • agata_abbott Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 10:36
          No nie 2 i 3 lata. Jerzy urodził się bodajże w wakacje 2013 (pamiętam, bo córka urodziła się w tym samym roku, wiosną). Czyli nie minie nawet 5 lat pomiędzy pierwszym a trzecim porodem, a pomiędzy były jeszcze dwie ciąże, czyli w sumie 18 miesięcy. A zatem na regenerację po dwóch ciążach miała łącznie 3,5 roku. To mało.
    • mum2004 Re: głupi wątek o Kate Middleton 24.01.18, 23:31
      Może jest chwilowo zmęczona. Ogólnie super jak na 3 ciążę w tak krótkim okresie. Choć akurat nie jestem zwolenniczką jej urody.
    • kkalipso Re: głupi wątek o Kate Middleton 24.01.18, 23:45
      E tam ....wygląda ładnie.
      • 3-mamuska Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 00:03
        Na niektórych wyglada ładnie na innych gorzej, moze to mina / zmęczenie jak zwykły człowiek czasem wychodzi lepiej czasem gorzej.
        Ona ma problemy z ciąża mdłości , No i 2 maluchów w domu.
        Ciekawe czy to juz koniec dzieci czy jeszcze bedzie jedno dwoje. Zobaczymy. Szczerzy myślałam , ze po 2 zaprzestana. Ale maja warunki kase. Wiec nic nie stoi na przeszkodzie.
        • milva24 Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 00:07
          Zdrowie, zdrowie powinno stać na przeszkodzie. Chociaż myślę, że w ich przypadku ostatnie słowo może mieć królowa.
          • milva24 Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 00:09
            Troska o zdrowie znaczy się. Bo jakoś tak dziwnie napisałam.
        • kkalipso Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 00:16
          Jak dla mnie to ona ma taki ciężki makijaż niepasujący do jej urody. A tak poza tym jest bardzo ładna, nie widzę zmęczenia tylko prawdziwe zdjęcia kobiety od jakich się odzwyczailiśmy przez te wszystkie fotoszopy i inne filtry.
          • ichi51e Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 06:10
            Zawsze tak sie malowala a kreska przy oku postarza. No i to wlasnie w sumie minpodsunelo ze przyzwyczailismy sie do tak poprawionych trzydziestek wsrod celebirities ze kobitka 36letniabwygladajaca na zadbana 40 wyglada nam staro. Trzydziestka powinna wygladac jak 20!
    • aguar Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 07:52
      Ona ma zmęczoną twarz. Jak widziałam ją na zdjęciach obok Megan Markle, to Megan wyglądała tak świeżo, że wzięłam ja za dużo młodszą. A są w zbliżonym wieku.
      • iwoniaw Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 10:14
        No ale to zmęczenie - Megan w trzeciej ciąży pewnie też by mniej świeża była wink Kate wygląda bdb, biorąc pod uwagę, że to trzecie dziecko w krótkim czasie, obowiązków dużo (i pokazywać się trzeba przy nich, nawet ci zanalizują, kiedy ostatnio w tej kiecce wystąpiłaś i czy było gorzej czy lepiej...)
    • alicia033 Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 07:58
      faktycznie głupi.
    • lauren6 Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 08:00
      Źle, bo przytyła z rozmiaru 34 do 38? Też chcialabym tak źle wyglądać w ciąży big_grin
      • milva24 Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 08:53
        Ale to nie o figurę chodzi a o twarz. Figurę ma bez zarzutu. Może ma suchą cerę? Na niej szybciej widać upływ czasu.
        • tsaria Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 09:26
          Jednak to są zdjęcia z okresu ciąży i jedna będzie w tym okresie bardzo ładnie wyglądać, druga nie. Jeśli wymiotuje to nie dziwmy się, ze wygląda na zmęczoną i starszą, a tu musi wystroić się, ubrać szpilki, robić zadowoloną minę i coś mądrego powiedzieć.
          Poza tym mam wrażenie, że już tak przyzwyczailiśmy się do celebrytek, które po 30 roku życia wszystko sobie poprawiają, że wyglądająca na swoje lata dziewczyna wydaje nam się stara.
          • milva24 Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 09:58
            To już nawet nie chodzi o poprawiające się celebrytki ale ogólnie teraz kobiety wyglądają młodziej niż kiedyś. Lepsze kosmetyki, lepsza dieta, mniej ciąż pewnie mają na to wpływ. Sama jestem w zbliżonym do Kate wieku i mam koleżanki około 40 i żadna nie wygląda starzej niż wskazuje na to metryka. Choć też żadna nie zafundowała sobie trójki dzieci po 30. Pisałam już wyżej, że pewnie urodzi, odpocznie to i odmłodnieje.
            • tsaria Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 10:22
              Ja też jestem w jej wieku i nie wiem jakbyśmy zaklinały rzeczywistość to upływ czasu widać, oczywiście nie na zdjęciach wrzucanych do portali społecznościowych tam wszystkie wyglądają na 20 smile ale obiektywnie rzecz biorąc nie znam kobiety po 35r.ż. która wyglądałaby na 25.
              Ostatnio byłam u kosmetyczki, dziewczyna dwa lata młodsza ode mnie, oczywiście tu i tam ma jakiś kwas, ale zrobione jest to z estetyką, z daleka wygląda super, ale nachylając się nade mną pomimo pierdyliona zabiegów, wypełniaczy upływ czasu było widać wyraźnie.
              • milva24 Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 10:28
                Na 25 nie ale na 32? Pewnie, że upływ czasu widać. U mnie głównie gęstość skóry już nie ta. A będzie gorzej wink
              • buglady Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 21:38
                Moja kolezanka (notabene aktywna na tym forum) ma 40 lat i zareczam Wam, ze nie ma praktycznie zmarszczek. Ma piekna, idealna cere. Nie maluje sie w ogole (czasem tylko uzywa pudru matujacego lub korektora jak jej cos wyskoczy), ale przysiegam, ze zmarszczek np. w okolicach oczu czy nigdzie indziej nie uswiadczysz. Zawsze mnie to zadziwia i zazdroszcze jej, bo ja mimo ze jestem 7 lat mlodsza to mam lekkie zmarszczki mimiczne wokol oczu. Znajoma nigdy nie byla u kosmetyczki, je bardzo zdrowo, jest wegetarianka, nie pije kawy ani czarnej herbaty. Moze to sekret?
                • tanebo2.0 Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 21:43
                  Czy opala się?
                  • buglady Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 22:24
                    Nie wiem, chyba tak 'normalnie', raczej nie lezy plackiem na sloncu ale np. latem jest mocno opalona bo duzo pracuje w ogrodzie. Ale chyba zawsze okulary sloneczne i na twarz filtry.
                    • tanebo2.0 Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 22:27
                      No i tajemnica wyjaśniona.
                      • buglady Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 22:34
                        ? Ja rowniez tak robie, a wrecz unikam slonca i mam zmarszczki.
      • niu13 Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 14:08
        Skąd! Figurę ma rewelacyjną. Nie wiem, ile ona tyje w ciąży, 9, maks 10kg. A dzieci rodzi duże. Chciałabym tak.
        Chodziło mi o twarz.
        • a1ma Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 16:42
          Jakbyś przez pół roku non stop rzygała, to tez byś tyla mało. Serio chciałabyś tak?
          • milva24 Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 16:47
            Ja rzygałam przez pół roku ale i tak w każdej ciąży na koniec miałam po 16 kg na plusie.
            • niu13 Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 21:51
              No właśnie nie rzygałam, nie miałam nawet mdłości, tylko żarłam, żarłam, żarłam...
    • kropkacom Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 08:07
      Wygląda jak zawsze. Szczerze obstawiałam, że skończą na dwójce dzieci. Mam nadzieję, że decyzja o trzecim była tylko ich własna i że trzeci maluszek urodzi się zdrowy.
    • bei Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 08:11
      Nie głupi, po prostu plotkarski😛. Wygląda nieźle, jak to na fotce, raz lepiej raz gorzej, jak to w ciąży-raz lepiej raz gorzej- ale w bilansie to bardzo na plus.
    • 18lipcowa3 Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 08:22
      Aż dziw bierze że jest w moim wieku. Wygląda bardzo poważnie.
      • mjm2012-2013 Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 10:58
        18lipcowa3 napisała:

> Aż dziw bierze że jest w moim wieku. Wygląda bardzo poważnie.
        >

Bitch please, przy twoim tandetnym emploi masz jeszcze wadę wzroku? W sumie trochę współczuję.
        • 18lipcowa3 Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 17:06
          wygląda bardzo poważnie jak na swoj wiek, o wiele poważniej ode mnie
          • mebloscianka_dziadka_franka Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 18:29
            Każda kobieta będzie wyglądała poważnie w takiej stylówie, jaką ona musi nosić.
            • tsaria Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 19:25
              Dokładnie, wystarczy zobaczyć jej zdjęcia z ubiegłego roku jak w ciąży nie była w ubraniach nieoficjalnych.
            • 18lipcowa3 Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 20:02
              jej twarz jest poważna, nawet w stroju sportowym
    • a.va Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 08:44
      Rany, chciałabym tak wyglądać w ciąży. Wygląda pięknie. Na tyle zdjęć dwa wymuszone uśmiechy to nie dziwne, gdybym ciągle była na widoku i pod obiektywem, to miałabym wymuszony uśmiech znacznie częściej.
      • jeste_m_sobie Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 09:19
        Rany, co ona robi z taką ilością ciuchów? Wiem, że kasa to nie problem, ale logistyka: oddają komuś? sprzedają? rozdziela służba między sobą?
        • iwoniaw Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 11:15
          No przecież w artykule piszą wyraźnie, że nosi kiecki, które nosiła w 1. i 2. ciąży. Myślę, że w pałacu Kensington spokojnie mają garderobę, w której da się powiesić więcej niż trzy komplety na zmianę. Ponoć William był chrzczony w szatce używanej w rodzinie królewskiej od tysiąc sześćset któregoś tam roku, więc wiesz - jak się ma miejsce do przechowywania w taki sposób, żeby się nie niszczyło i nie trzeba dopychać kolanem, to sobie można pozwalać na więcej niż jedną kurtkę zimową wink A tu ematki się bulwersują, po co komu 300 metrów wink
          • domowapani Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 11:19
            Jesteś przed okresem? Czy dawno nie uprawiałas seksu?...
            • iwoniaw Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 11:25
              Każda jest kiedyś przed okresem, jeśli nie w trakcie tongue_out Z seksem w porządku, dziękuję big_grin Nie bardzo natomiast wiem, jak się mają te pytania do moich wyobrażeń o garderobie księżnej big_grin
              • domowapani Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 11:57
                Jesteś złośliwa. Stąd pytanie.
                • romans_petitem Re: głupi wątek o Kate Middleton 26.01.18, 07:44
                  Tekst tak szowinistyczny, że powinien go napisać Tanebo, a nie kobieta.
    • agnieszka_kak Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 09:50
      Juz nie robcie z niej takiej meczennicy i niewolnicy korony. Nikt nie zmuszal jej do bycia ksiezniczka, i tez nie wyglada na niezadowolona ze swojego wyboru. Wrecz przeciwnie- odnajduje sie doskonale. Sama bym tak nie umiala, nie jestem mistrzem small talk i wymuszonych usmiechow.
      • babcia.stefa Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 10:43
        Ano. Po pierwsze, tak wybrała i doskonale wiedziała, co ją czeka, po drugie - źle jej nie jest. Nie martwi się, co włożyć do gara, brytyjski podatnik funduje jej nawet jogę dla ciężarnych, obowiązki ma głównie takie, że 2-3 w tygodniu musi wbić się w eleganckie ciuchy, wsiąść do limuzyny z kierowcą i gdzieś wygłosić parę słów, zapewne napisanych przez kogoś innego.

Oczywiście nie posuwałabym się do stwierdzenia, że to tak całkiem nicnierobienie, ale znaj proporcją, mociumpanie.
        • iwoniaw Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 11:20
          Toż nikt nie twierdzi, że ma gorzej niż pracownica na taśmie w fabryce, ale faktem jest, że niekoniecznie każda by w ciąży chciała latać po eventach co drugi dzień, jeszcze ze świadomością, że wszystkie światła są na nią skierowane i jak jej pot na czoło wystąpi albo na spódnicy zmarszczka zrobi, to będzie to na pierwszych stronach gazet. Ja się nad nią nie użalam, bo akurat ona ma możliwości jak mało kto, sama się na to, co ma, zdecydowała i w ogóle - ale radzi sobie doskonale i się wywiązuje, z czym jej teściowa np. miała spore problemy, a przecież też "nie musiała się martwić, co włożyć do gara" i brytyjski podatnik płacił za jej jogę czy innego instruktora narciarstwa.
          • srubokretka Re: głupi wątek o Kate Middleton 26.01.18, 00:40
            >Toż nikt nie twierdzi, że ma gorzej niż pracownica na taśmie w fabryce

Mysle, ze czasami ma duzo gorzej. Np wtedy kiedy dostaja pogrozki lub info, ze planowany jest zamach lub porwanie. Ja bym sie rozleciala bedac w ciazy od takich informacji i z domu sila by mnie nie wyciagneli.
    • kitek_maly Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 11:34
      Głupoty opowiadasz.
    • lilomilo Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 14:05
      Obstawiam, że nie jedna chciałby tak wyglądać w ciąży. Wiadomo, że na zdjęciach różnie się wychodzi. Ja bym się nie czepiała.
    • disco-ball Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 15:05
      Ja jestem w podobnej sytuacji: 4,5, 2 lata i na wiosnę kolejne. Od 5 lat albo ciąża albo karmie. Wyglądam, jakby mnie walec przejechał smile myśle, ze dla otoczenia tez jest zauważalna różnica - zreszta wystarcza mi foty... cera w kolorze błota pośniegowego, do tego z rumiencami, jakbym poliki burakiem smarowała (naczynka cholerne), wory pod oczami... To, co mnie trzyma przy życiu to wątki o zabiegach upiększających. Jak tylko przestanę karmić... 😂
      Dla mnie Kate naprawdę dobrze się "trzyma".
      • kitek_maly Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 15:47
        Ale tempo! big_grin
        • kitek_maly Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 15:47
          A bo jeszcze zrozumiałam, że mowa o 3 dzieciach w wieku: 5, 4 i 2 lata oraz czwartym w drodze. big_grin
      • 18lipcowa3 Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 20:03
        i sama to sobie zrobilas? w sensie na wlasne zyczenie? o masakra
        • cosmetic.wipes Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 20:19
          Byłabym lekko zszokowana, gdyby SAMA sobie "to" zrobiła 😁
          • domowapani Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 21:06
            Co dokładnie skarbie?....
            • domowapani Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 21:10
              Sorry. Przewrazliwiona jestem . Cofam pytanie
    • srubokretka Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 16:57
      Takie geny. Bardzo szybko sie starzeje, siwe wlosy, opadajace policzki juz po 30. Wokol oczu bedzie miala coraz wiecej skory, ktora bedzie zmiejszala optycznie oczy....... ale mimo wszystko i tak dobrze wyglada, bo potrafi sie gustownie ubrac i ma geste wlosy, sympatyczny usmiech. Mam nadzieje, ze psychicznie dalej bedzie tak silna.
      • domowapani Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 17:08
        Jesusiku, jaka ty spostrzegawcza! Siwe włosy, skóra wokół oczu, opadające poliki...
        Na każdą kobietę tak patrzysz?
        Ja widzę ciepła, uśmiechnięta, szczęśliwa i spełniona dziewczynę kolo 30tki . Chryste... I to ja mam niby świra na punkcie młodego wyglądu!
        • srubokretka Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 18:30
          Policzki.
          Nie na kazda, dostosowalam sie do "glupiego watku" poprostu. Wymienilam tylko te cechy, ktore akurat beda powodowaly, ze ktos sobie moze pomyslec, ze Kate wyglada niekorzystnie. Gdyby nie usmiech na wiekszosci zdjec, to nie wygladalaby tak cieplo, szczesliwie nawet dla ciebie.
          W moim przypadku to nie swir na punkcie mlodego wygladu, tylko ta wlasnie "jesusiku" spostrzegawczosc wycwiczona na lekcjach rysunku i rzezby tongue_out

> I to ja mam niby świra na punkcie młodego wyglądu!

Masz, skoro moja ,dosc obiektywna wypowiedz tak cie zabolala. Mam nadzieje, ze swoja psychike tez wzmocnisz. Niestety grawitacja dziala , a internetowe wypowiedzi tez bedza coraz bardziej bolesne, jezeli sie nie uodpornisz.
          • domowapani Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 18:49
            Raczej kur... zszokowała....
            • srubokretka Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 19:05
              Oddychaj gleboko, wdeeeech, wyyyyyyydech... Zaraz ci przejdzie.
    • cosmetic.wipes Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 20:17
      Gdybym ja, będąc w ciąży (nawet pierwszej), miała z gracją pomykać publicznie w szpilkach , to bym wyglądała jak wkulsoniony zewłok. Ona wygląda bardzo dobrze, tylko zmęczenie widać na twarzy.
    • nottymoni Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 21:20
      Ciąża ciążą ale moim zdaniem szybko siebie postarzała bo uwielbiała opaleniznę. Teraz ponosi konsekwencję
      • kkalipso Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 21:37
        Jak dla mnie to taki typ dostojnej urody - nic nie ma wspólnego ze starym wyglądem. Bardzo mi się podoba ni wieczna dziewczynka, ni seksbomba, ni dzidzia piernik. Boska jest idealna na księżną.
    • jem.gluten.i.cukier Re: głupi wątek o Kate Middleton 25.01.18, 21:23
      Po prostu nie jest ematką i w wieku 36 lat nie wygląda na 18 wink
      • romans_petitem Re: głupi wątek o Kate Middleton 26.01.18, 07:46
        Wątek pasuje jak ulał do standardów forum smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka