guga74 10.10.04, 00:47 czyli dla mnie też A kto dzisiaj, przy niedzieli w jadle miarkę znów przebierze Tego niechaj topór zdzieli lub zabiją go talerze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guga74 UPS! 10.10.04, 00:49 to miało być do wątku edzio-grubasa O MOSKALIKACH Sorry Odpowiedz Link Zgłoś
mamania Re: UPS! 10.10.04, 09:41 guga74 napisała: > to miało być do wątku edzio-grubasa O MOSKALIKACH Sorry > a mnie sie podoba w końcu odchudzanie to temat rzeka i zasługuje na osobny wątek a jeszcze przy takim miłym poście wstępnym rozbawiłaś mnie z rana, dzięki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marianka15 Re: Dla odchudzających się :) 10.10.04, 12:29 guga74 napisała: > czyli dla mnie też > > A kto dzisiaj, przy niedzieli > w jadle miarkę znów przebierze > Tego niechaj topór zdzieli > lub zabiją go talerze ----------------- To na mnie powinna spaść wielka szafa z talerzami, bo od rana usiłuję zjeść cały prodiż paskudnej zapiekanki z dyni, o której pisałam powyżej w wątku: "Co można zrobić z dyni?". Muszę przy tym udawać, że jest bardzo smaczna - gdyż trudno sie przyznać do kuchennych niewypałów Zaraz moja rodzinka wyjdzie na spacer, to poczęstuję zapiekanką kosz na śmieci Ciekawe, co on na to? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamania Re: Dla odchudzających się :) 10.10.04, 12:33 marianka15 napisała: > guga74 napisała: > > > czyli dla mnie też > > > > A kto dzisiaj, przy niedzieli > > w jadle miarkę znów przebierze > > Tego niechaj topór zdzieli > > lub zabiją go talerze > ----------------- > To na mnie powinna spaść wielka szafa z talerzami, bo od rana usiłuję zjeść > cały prodiż paskudnej zapiekanki z dyni, o której pisałam powyżej w wątku: > "Co można zrobić z dyni?". Muszę przy tym udawać, że jest bardzo smaczna - gdyż > > trudno sie przyznać do kuchennych niewypałów > Zaraz moja rodzinka wyjdzie na spacer, to poczęstuję zapiekanką kosz na > śmieci Ciekawe, co on na to? > > Pozdrawiam kto złym słowem sie ośmieli nazwać twoją zapiekankę temu łeb sie w dynie zmieni jeszcze dziś lub jutro rankiem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś