Dodaj do ulubionych

Nie moge sie obudzic

07.02.18, 11:58
Od jakiegos czasu, nawet po przespaniu 9 h, nie moge sie obudzic.
Siedze wlasnie zamulona, czuje ze mi leb jeszcze nie pracuje.

Ok, zawsze bylam sowa, biore suplementy, lepiej sie odzywiam i co ? I nic ...
Czy ja w jakas spiaczke zapadam ?
Obserwuj wątek
    • same-old_mona Re: Nie moge sie obudzic 07.02.18, 12:05
      Może Cię już przesilenie wiosenne dopada
    • mozambique Re: Nie moge sie obudzic 07.02.18, 12:11
      nie śpiączka tylko normalna zima smile
    • ra-sowa Re: Nie moge sie obudzic 07.02.18, 12:16
      Ja też, wieczorem nie mogę zasnąć, a rano mogłabym spać i spać.
      Jak wymyślisz coś na poprawę tego stany, to napisz, bo czuję się jak niedźwiedź wyrwany ze snu zimowego
      • adriana.la.cerva Re: Nie moge sie obudzic 07.02.18, 12:24
        Chyba tylko twarde narkotyki nam zostaja ...
        • ra-sowa Re: Nie moge sie obudzic 07.02.18, 12:34
          Miałam kilka dni wolnego teraz, jak się budzę w okolicach 9 to nie jest dobrze, ale da się żyć. Od jutra do roboty i zacznie się wstawanie 6,30. Powiadasz, że trzeba coś brać ? smile W sumie, może by wtedy i robotę człowiek lepiej przetrwał...
          • adriana.la.cerva Re: Nie moge sie obudzic 07.02.18, 12:44
            No ja mam dzisiaj wolne, obudzilam sie po 9, czuje jakbym miala olowiany helm na glowie. Oczy ciezkie. Mysli nie przelatuja przez umysl.

Mamy to samo. Skoro naturalne metody poprawy tego stanu nie przynosza efektow, to moze poszukam jakiegos dilera na dzielni.
      • vasaria Re: Nie moge sie obudzic 07.02.18, 12:57
        też właśnie chętnie poczytam ... smile
    • ela.dzi Re: Nie moge sie obudzic 07.02.18, 12:31
      Bardzo pomogła mi suplementacja witaminy D. No i byle do wiosny.
      • adriana.la.cerva Re: Nie moge sie obudzic 07.02.18, 12:34
        Lykam 4 tys jednostek dziennie
    • vasaria Re: Nie moge sie obudzic 07.02.18, 12:50
      też tak mam. już nawet rozważałam zrobienie testu ciążowego, choć stosuję antykoncepcję z wskaźnikiem pearla 0,1 tongue_out. rano wstaję bez problemu, myśli mam świeże i wypoczęte wink, ale po powrocie z pracy to jest tragedia - ok. 18, 19 zapadam się w kocyk. nieraz usypiam przy książce o 20 i potem to już zmieniam miejscówkę wink. ja nie pamiętam, żeby w zeszłych latach tak ze mną było. no chyba, że to kwestia wieku ... jestem 40 + tongue_out.
      • adriana.la.cerva Re: Nie moge sie obudzic 07.02.18, 12:54
        Ja lepiej funkcjonuje po poludniu ale rano to jest droga przez meke. Jako ze moje zycie seksualne nie istnieje to szkoda fatygi z tym testem ciazowym.

Ale pamietam, jaka mialam omnipotencje jak urodzilam synusia, w zyciu nie mialam takiego kopa energii, moglam gory przenosic.
        • vasaria Re: Nie moge sie obudzic 07.02.18, 12:56
          ja rodziłam odpowiednio 18 i 13 lat temu, więc kop z tym związany to chyba na wykopaliskach archeologicznych musiałby być poszukiwany tongue_out.
          • adriana.la.cerva Re: Nie moge sie obudzic 07.02.18, 13:14
            no ja dopiero 6 lat temu aczklowiek widze, ze lawinowo spada wydolnosc mojego organizmu. Teraz mam 37 lat, co bedzie za 10 ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka