Dodaj do ulubionych

Gardło...

17.03.18, 21:28
Hej dziewczyny, może coś poradzicie. Otóż jakiegoś tygodnia lekko boli mnie gardło z lewej strony. Nie biorę żadnych leków, bo w zasadzie nie przeszkadza mi to w normalnym funkcjonowaniu, ale trochę się martwię, cóż to takiego może być. Węzły niepowiększone, żadnych grudek, guzków nie czuję.
To ból naprawdę leciutki, ale ciągły, takie poczucie dyskomfortu. Dodam, że pracuję głosem (ostatnio trochę więcej po przerwie) a w domu ciągle muszę śpiewać dzieckusmile
Obserwuj wątek
    • asia-loi Re: Gardło... 17.03.18, 22:10
      fil.lo napisała:

... Otóż jakiegoś tygodnia lekko boli mnie gardło z lewej strony. Nie biorę żadnych leków, ...

Kup sobie chlorchinaldin w aptece (takie tabletki do ssania), są niedrogie.
      • fil.lo Re: Gardło... 17.03.18, 22:14
        No może faktycznie coś na gardło zakończy ten temat. Dzięki za odzew!
    • per_gessle Re: Gardło... 17.03.18, 22:12
      Od tygodnia boli cię lekko gardło, do tego przy zmiennej pogodzie.
      BARDZO niepokojące
      • fil.lo Re: Gardło... 17.03.18, 22:15
        Haha. Od razu mi lepiej wink
        • per_gessle Re: Gardło... 17.03.18, 22:26
          Cieszę się, że pomogłam
    • eewkkaa Re: Gardło... 25.07.18, 17:53
      znam to, czego ja nie próbowałam smile psikam różności do gardła, piję tonik floradix na gardło, kupiłam ziołowe tabletki do ssania i jest trochę lepiej
    • bazia8 Re: Gardło... 25.07.18, 22:06
      Uwaga, będzie obrzydliwie. Czasem przyczyną bólu jest gromadząca się wydzielina w migdałkach. Jeśli zaobserwujesz taki biały czopek, to możesz go delikatnie usunąć (wyciskając np plastikowa końcówka łyżki, drewnianym patyczkiem po lodach, tylko uważaj, może boleć).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka