niki_kis 21.03.18, 20:32 kobieta.gazeta.pl/kobieta/7,107881,23164680,ma-zone-i-nie-lubi-trumpa-aktorka-seksu-w-wielkim-miescie.html#TRNajCzytSST najbardziej się w serialu utożsamiałam z tą panią, a ona woli kobiety. i co ja mam teraz o sobie myśleć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiosennaburza1 Re: Jestem zdegustowana 21.03.18, 20:40 bez jaj. jak przeczytałam twój post, jakoś tak od razu wiedziałam o kogo chodzi. chociaż wcześniej nie wiedziałam o orientacji tej pani. czuja mam? co masz o sobie myśleć? co chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Jestem zdegustowana 21.03.18, 20:48 o sobie to możesz mysleć co chcesz, natomiast to, co my po twoim poście o tobie wiemy to to, że najwidoczniej kiepsko u ciebie z odróżnianiem kobiety, wykonującej zawód aktorki od jej serialowej roli. Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: Jestem zdegustowana 21.03.18, 20:51 Musisz jak najszybciej przelecieć koleżankę, żeby się upewnić 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
niki_kis Re: Jestem zdegustowana 21.03.18, 21:36 Uff... uratowałaś honor forum. W najśmielszych snach nie zakładałam, że ktoś wątek potraktuje serio A jednak! Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: Jestem zdegustowana 21.03.18, 22:14 A ty serio myślisz, ze ja tak na serio??? Odpowiedz Link Zgłoś
niki_kis Re: Jestem zdegustowana 21.03.18, 22:26 Nie chodzi o to, że jak na razie jedna jedyna tu żartujesz jak i ja Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Jestem zdegustowana 21.03.18, 23:06 A możesz dokładnie napisać, na czym polega żart? Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Jestem zdegustowana 21.03.18, 20:52 Byłaś pewna, że ma naprawdę na imię Miranda i pisałaś prośby o porady prawne? Kiedyś prządki z łodzkiej fabryki zbierały na wykup Izaury... Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Jestem zdegustowana 21.03.18, 23:19 > Kiedyś prządki z łodzkiej fabryki zbierały na wykup Izaury... Chciałabyś je wrzucić do swojego wątku sprzed paru dni "Nie mogę uwierzyć, że ludzie są tak głupi" czy skromnych prządek nie wypada? Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Jestem zdegustowana 22.03.18, 17:53 Czyżbyś zapomniał, że teraz już udajesz, że nie jesteś psychopatą psychofanem, tylko sympatycznym i merytorycznym wyborcą pisu? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Jestem zdegustowana 21.03.18, 22:25 Mam nadzieje ze ten watek to zart tak wole myslec. Mi do jej postaci w filmie uuu bardzo daleko ale aktorka dobra natomiast z kim ona spi czy ma meza czy zone to jest jej prywatna sprawa . Nie rozumiem jakie to ma znaczenie mozesz mi wyjasnic? Odpowiedz Link Zgłoś
niki_kis Re: Jestem zdegustowana 21.03.18, 22:27 Nie mogę. To zbyt skomplikowane na nieprawniczy umysł. Odpowiedz Link Zgłoś
ongoing Re: Jestem zdegustowana 22.03.18, 00:11 co masz myśleć? może to, że od lat nie jesteś na bieżąco z tym, co się dzieje w showbizie? przecież od kilkunastu lat wiadomo, że ona jest lesbijką albo że czas się odwoić z tym, że rola w serialu, a prawdziwe życie to nie to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
misoune Re: Jestem zdegustowana 22.03.18, 07:32 Od dawna wiadomo o jej orientacji. Jesteś mocno niezorientowana. I kiepski u Ciebie z tolerancją. Odpowiedz Link Zgłoś