Dodaj do ulubionych

Netflix dokument

27.04.18, 18:05
Niestety nie mogę znaleźć wątku Netflixowego, ale chciałam polecić wam dokument "Córki przeznaczenia", 4 odcinki, póki co oglądam pierwszy, o edukacji w Indiach, systemie kastowym. Naprawdę jestem pod wrażeniem determinacji, chęci nauki i dojrzałości "głównych bohaterow". Polecam! W ogóle bardzo "pozytywny" odcinek, ciekawe co będzie dalej...
Obserwuj wątek
    • saszanasza Re: Netflix dokument 27.04.18, 18:27
      W sumie, bardzo spłycilam prezentację bo im dłużej oglądam, tym więcej "wielowymiarowości" zauważam. W każdym razie dobry material na głębszą refleksję, być może nawet i dyskusję
    • ira_08 Re: Netflix dokument 27.04.18, 18:37
      Dzięki smile Ja teraz oglądam dokument o Trumpie - i polecam "The toys that made us" - o kultowych zabawkach smile
    • afro.ninja Re: Netflix dokument 27.04.18, 18:55
      Netflix mnie kupił dokumentami, bardzo lubię tez seriale dokumentalne.
      • jan.kran Re: Netflix dokument 27.04.18, 21:31
        Ja mam norweski Netflix więc nie wiem czy macie to samo.Obejrzałam ostatnio dokumentację Cuba Libre bardzo ciekawa historia Kuby.Poza tym Hitlers circle of evil i Hitler a carier Joachima Festa. I sporo dokumentacji star trekowych.Znakomity film syna Leonarda Nimoya Adama For the love of Spock ,The Captains i Chaos on the bridge.Chasing Trane o Coltranie bardzo warto obejrzeć, The Beatles chanched the world, dokumentacja o Windsoach,dokumentacje Wernera Herzoga. ,Mssion Controls o programie Apollo.
        • jan.kran Re: Netflix dokument 27.04.18, 21:32
          ***dokumentacja o Windsorach

• valtho Re: Netflix dokument 27.04.18, 22:09
          jan.kran napisała:

> Ja mam norweski Netflix więc nie wiem czy macie to samo.Obejrzałam ostatnio dok
          > umentację Cuba Libre bardzo ciekawa historia Kuby.Poza tym Hitlers circle of ev
          > il i Hitler a carier Joachima Festa. I sporo dokumentacji star trekowych.Znakom
          > ity film syna Leonarda Nimoya Adama For the love of Spock ,The Captains i Chao
          > s on the bridge.Chasing Trane o Coltranie bardzo warto obejrzeć, The Beatles ch
          > anched the world, dokumentacja o Windsoach,dokumentacje Wernera Herzoga. ,Mss
          > ion Controls o programie Apollo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka