unaragazza.bionda 09.05.18, 22:48 Czy macie ubrania z Riska? Jak z jakością? Tak sobie przeglądam stronę, kilka rzeczy mi się podoba i bym sobie kupiła, ale ceny mają dość wysokie i nie wiem czy ubrania są warte żeby na nie tyle wydać 😉 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pamel-a1000 Re: Risk Made in Warsaw 09.05.18, 23:27 mam bluzke i spodnice na razie jestem zadowolona z jakosci, raczej polecam mierzenie w sklepie (o ile masz mozliwosc), bo troche inaczej wyglada, niz w sklepie online Odpowiedz Link Zgłoś
dom.w.kotlinie Re: Risk Made in Warsaw 09.05.18, 23:29 Nie ma problemu ze zwrotami Odpowiedz Link Zgłoś
dom.w.kotlinie Re: Risk Made in Warsaw 09.05.18, 23:28 Patrz na sklady-wiskoza z mikromodalem jest względnie ok. Risk był bdb jakości gdzieś w 2012-13. Bluzy szyli ze 100% bawełny a nie z poliestrem jak teraz. Ryfka sztywniara (szafasztywniary) ma na instagramie kod rabatowy 10 czy 15% od przecenionych. Odpowiedz Link Zgłoś
dom.w.kotlinie Re: Risk Made in Warsaw 09.05.18, 23:31 dom.w.kotlinie napisała: > Patrz na sklady-wiskoza z mikromodalem jest względnie ok. > Risk był bdb jakości gdzieś w 2012-13. Bluzy szyli ze 100% bawełny a nie z poli > estrem jak teraz. > > Ryfka sztywniara (szafasztywniary) ma na instagramie kod rabatowy 10 czy 15% od > przecenionych. RISKYSZAFASZTYWNIARY Aha i niestety też mają downsizing czyli często zanizona rozmiarowka Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Risk Made in Warsaw 10.05.18, 00:07 >bym sobie kupiła, ale ceny mają dość wysokie i nie wiem c > zy ubrania są warte żeby na nie tyle wydać Na tym właśnie polega cały risk. Odpowiedz Link Zgłoś
kammik Re: Risk Made in Warsaw 10.05.18, 06:33 Mam dość sporo ubrań z Riska, lubię je, bo są na ogół świetnie zaprojektowane i skrojone. Z jakością bywa różnie - są rzeczy, które po wielokrotnym praniu wciąż wyglądają jak nowe, a są i takie, które szybko się mechacą i szmacą. Problematyczna jest tez rozmiarówka, bo z każdego modelu pasuje inny rozmiar - w szafie mam rozrzut od XS do M. Do tego zdarza się, ze ten sam model sukienki w różnych kolorach ma np rożna długość albo wysokość stanu. Ale no Risk no fun, pokaz, co ci się podoba Odpowiedz Link Zgłoś