liliawodna222 06.07.18, 12:04 Dziewczyny, moja córa dostała się do liceum pierwszego wyboru i do klasy, na której jej zależało!! Jestem taka z niej dumna!! Az musiałam to napisać, wybaczcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koronka2012 Re: Dostała się!!! :) 06.07.18, 12:06 Fajnie mieć taką radochę, że człowiek musi sie podzielić, bo go rozerwie gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
nutella_fan Re: Dostała się!!! :) 06.07.18, 12:09 Gratulacje My czekamy na listy przyjęć na medycynę i już czuję, że tak samo będę się cieszyć w przyszłym tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
dido_dido Re: Dostała się!!! :) 06.07.18, 12:14 GRATULACJE! Mój syn też się dostał tam gdzie chciał więc wiem jaka to radość Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: Dostała się!!! :) 06.07.18, 12:20 Bardzo, bardzo Wam dziękuję!!! Tak jak napisała Koronka - radocha aż człowieka rozrywa Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Dostała się!!! :) 06.07.18, 12:20 Gratuluję jak bym chciała założyć taki wątek za rok jak syn będzie szedł do liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: Dostała się!!! :) 06.07.18, 12:23 Będziemy trzymać kciuki Heco Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Dostała się!!! :) 06.07.18, 13:11 Ja też. A tymczasem gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Dostała się!!! :) 06.07.18, 14:13 Dziękuję kciuki się przydadzą przy przyszłorocznej kumulacji. Tymczasem zadzwoniłam do córki. Ona tydzień temu dostała się do niepublicznego ale brała też udział w państwowej rekrutacji. Dostała się do dwujęzycznej do Herberta (wawa) ale wiadomo zwalnia to miejsce więc jakby co to jedno wolne Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Dostała się!!! :) 06.07.18, 12:26 gratulacje, przed wami super wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Dostała się!!! :) 06.07.18, 12:30 Super👍👍👍👍, to teraz już prawdziwe wakacje. A Ty pękaj z dumy, bo masz powod😘 Odpowiedz Link Zgłoś
ortolann Re: Dostała się!!! :) 06.07.18, 12:30 Gratulacje dla Ciebie i dla niej. Superfajnie czyta się takie wpisy. Mam nadzieję, że zrobicie sobie z tego powodu jakieś święto i miło spędzicie dzień Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Dostała się!!! :) 06.07.18, 12:41 gratulacje, też mamy tę radość dzisiaj )) Odpowiedz Link Zgłoś
kaha_org Re: Dostała się!!! :) 06.07.18, 12:48 Gratulacje serdeczne dla Was obu. I fajnie, że się podzieliłaś swoją radością. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Dostała się!!! :) 06.07.18, 12:54 Gratuluję!!! Mój też w wymarzonym Batorym. Umieram z radości widząc jak się cieszy. Dla takich chwil warto żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Dostała się!!! :) 06.07.18, 13:35 U nas niestety córka nie dostała sie tam gdzie chciała. Szkoła pierwszego wyboru była mocno na wyrost - ale do drugiej szkoły powinna się dostać, była nad zeszłorocznym progiem. Zabrakło niewiele ok 1,5 punkta - jak zechce będziemy się odwoływać. Szanse na drugą rekrutacje są bardzo duże - ale na razie córka załamana i nic nie chce. Mam nadzieję, że ochłonie. Inne szkoły jej nie interesują. Wtedy zostaje u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Dostała się!!! :) 06.07.18, 14:57 arwena_11 napisała: > U nas niestety córka nie dostała sie tam gdzie chciała. Szkoła pierwszego wybor > u była mocno na wyrost - ale do drugiej szkoły powinna się dostać, była nad zes > złorocznym progiem. Zabrakło niewiele ok 1,5 punkta - j Na pewno warto wziąc udział w rekrutacji uzupełniającej przy tak małej różnicy punktów. Moja córka sprawdziła i do jej klasy próg wzrósł aż o 5 punktów w stosunku do zeszłorocznego. No, a w przyszłym roku to będzie ogólny płacz i zgrzytanie zębami Mnie jeszcze czeka rekrutacja dziecka za rok i za dwa lata Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Dostała się!!! :) 06.07.18, 15:08 Arena nie martw się. Ochlonie to zdecyduje. Życzę dobrego wyboru i odwolujcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Dostała się!!! :) 06.07.18, 15:21 Dzięki. Właśnie poszła spać. Może spojrzy później inaczej na sprawę. Mamy tydzień na decyzje Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Dostała się!!! :) 07.07.18, 12:12 A wiesz, że to teraz jest taki decydujący moment, w którym ksztaltujesz jej przyszłe postawy? Czy kiedyś będzie walczyć, czy machnie ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Dostała się!!! :) 07.07.18, 12:23 Z nią to jest właściwie taki problem - że ona od początku chciała zostać w "swojej" szkole. Teraz to trochę działa urażona duma. Ale już wiem że w szkole wyżej w rankingu niż Reytan, do profilu bardziej jej pasującego - zabrakło 0,3 pkt. Będziemy się odwoływac do dwóch szkół Odpowiedz Link Zgłoś
sabina211 Re: Dostała się!!! :) 06.07.18, 13:48 Gratuluję wszystkim cieszącym się. U nas też szkoła 1 wyboru. Jakoś jednak bez emocji...Ale dobrze, że się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Dostała się!!! :) 06.07.18, 14:10 Gratulacje! Teraz przed Wami spokojne wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Dostała się!!! :) 06.07.18, 16:23 liliawodna222 napisał(a): > Dziewczyny, moja córa dostała się do liceum pierwszego wyboru i do klasy, na kt > órej jej zależało!! Jestem taka z niej dumna!! Az musiałam to napisać, wybac > zcie Wybaczamy gratulacje, macie już zasłużone wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
segregatorwpaski Re: Dostała się!!! :) 06.07.18, 19:13 Gratuluję Wiem, jaka to ulga - przeżywaliśmy w zeszłym roku Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: Dostała się!!! :) 06.07.18, 20:58 Kochani, jeszcze raz bardzo Wam dziękuję i również gratuluję sukcesów Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: Dostała się!!! :) 06.07.18, 21:27 Dziecku gratuluję. Dziś dobry dzień, syn przyjaciółki też się dostał w fajne miejsce. Aż strach pomyśleć co to za rok będzie się działo. Odpowiedz Link Zgłoś