Dodaj do ulubionych

Mój urlop :(

26.07.18, 17:59
W pierwszym tygodniu urlopu przez cały tydzien lał deszcz ,zaleglosc domowe zrobione typu weki,sprzatanie i taki tam zrobilam.Drugi tydzien piekna pogoda a ja od srody leze z rwa kulszowa.Boli jak cholera rehabilitant mnie w piatek dopiero przyjmie.
A na dobicie jutro maz zaczyna remont pokoju,malowanie wymiane okna.
Nie lubie urlopow w domu 😵
Obserwuj wątek
    • mae224 Re: Mój urlop :( 26.07.18, 18:18
      szkoda sad a masz szansę na urlop poza domem?
    • manala Re: Mój urlop :( 26.07.18, 18:42
      Łączę się w bólu. W zeszłym tygodniu na wyjeździe - 2 dni bez deszczu...(raz udało się pójść w góry). W tym tygodniu gownie w domu bo też mam problem z kręgosłupem. Wzięłam dziś dzieci do aquaparku i wróciłam jeszcze bardziej połamana. Przeciwbólowce już mi się kończą. I też mam remont w planie na sierpień...
    • peonka Re: Mój urlop :( 26.07.18, 19:06
      Jesteś pewna, że to rwa kulszowa? Podobno często jest mylona z zapaleniem mięśnia gruszkowatego, czy jakoś tak, a to mozna ćwiczyć samemu... Wygugluj sobie. Trzymaj się, znam ten bol sad
    • pomnikdeszczu Re: Mój urlop :( 26.07.18, 19:12
      Przebije Cię. Mam w przyszłą sobotę ślub, a wczoraj dostałam diagnozę: półpasiec i zdycham w łóżku sad
      • bialeem Re: Mój urlop :( 26.07.18, 23:02
        Ale swój? Cholera. Nie chodzę do lekarza kolejne 2 miesiące.
        • pomnikdeszczu Re: Mój urlop :( 27.07.18, 08:14
          Swój, swój smile przynajmniej się wyspie porządnie smile
      • beneficia Re: Mój urlop :( 26.07.18, 23:33
        Moja koleżanka tydzien przed slubem złamała palec u nogi wywijajac na wieczorze panieńskim i do ołtarza szła zagipsowana do biodra, pozostałości po polpascu latwiej ukryćsmile
        • pomnikdeszczu Re: Mój urlop :( 27.07.18, 08:15
          No to mnie pocieszylassmile ja na szczęście już panieński miałam tydzień temu smile za to złamaną nogą przynajmniej nikogo się nie zarazi wink
          • viridiana73 Re: Mój urlop :( 27.07.18, 08:31
            Mój mąż też brał ślub z kilkoma szwami na nodze. Tak się dobrze bawił na wieczorze kawalerskim. To znaczy chyba się dobrze bawił, bo nie bardzo pamięta😀
            Ale tańczył na weselu, tak że da się.
        • bramstenga Re: Mój urlop :( 27.07.18, 08:50
          Serio zagipsowali dziewczynę DO BIODRA z powodu złamanego palca u nogi? Przecież to idiotyzm. Też złamałam palec, na pogotowiu oczywiście w gips po kolano, następnego dnia poszłam do ortopedy, który pomysł wyśmiał i gips zdjął.
          • mildred.pierce Re: Mój urlop :( 27.07.18, 13:50
            Dziwnie to brzmi. Złamania do kostki gipsuje się do kolana. A powyżej kostki tym wielkim gipsem do biodra. Tak mi powiedział gipsownik i z doświadczenia wiem, że tak rzeczywiście jest.
            • bramstenga Re: Mój urlop :( 27.07.18, 14:44
              Nie rozumiem sensu gipsowania złamanego PALCA do kolana. Po co usztywniać kostkę, skoro chodzi o palec? Przecież wystarczy usztywnić dwa sąsiadujące stawy, a w przypadku palców stóp, które w ogóle są mało ruchome, wystarczy zwykły bandaż.
        • summerland Re: Mój urlop :( 27.07.18, 09:01
          A moja zlamala noge jak byla w ciazy i musiala rodzic z gipsem do biodra sad
          • hosta_73 Re: Mój urlop :( 27.07.18, 16:40
            O rany😲😁, to nie miała zbyt wielkiego wyboru pozycji do porodu...
    • mari.sol Re: Mój urlop :( 26.07.18, 19:30
      Oczywiście wzięłaś zwolnienie lekarskie?
    • bergamotka77 Re: Mój urlop :( 26.07.18, 19:36
      Nigdy nie wzięłam urlopu by spędzić go w domu. Bez sensu.
      • mildred.pierce Re: Mój urlop :( 27.07.18, 13:52
        Dla Ciebie bez sensu, dla innych nie. Ja spędzam zwykle w domu i się bardzo z tego cieszę.
        • hosta_73 Re: Mój urlop :( 27.07.18, 16:49
          Ja tez kilka lat siedziałam w domu na urlopie i całkiem mi się podobało. I jest wysoce prawdopodobne, że gdy już córka nie bedzie z nami jeździć nieraz będziemy spędzać urlop w domu.
    • bergamotka77 Re: Mój urlop :( 26.07.18, 20:01
      E tam srutututu. Mój tez dpiero 6 lipca mial wynik rekrutacji do liceum. Wrocil z wakacji złożył dokumenty i wyjechał znowu. Dzizas to dorosła osoba. Żyj swoim życiem. Planuj odpoczynek gdziekolwiek ale poza domem.
    • kk345 Re: Mój urlop :( 26.07.18, 21:08
      salamandra71 napisała:

> Tak sie zlozylo .W tym roku corka miala mature,potem studia ,wielka byla wielka
      > niewiadoma gdzie sie dostanie.Ech....potem juz na urlopie latanie z dokumentam
      No OK, to wyjaśnia, dlaczego córka nie jest na wakacjach, ale co to ma wspólnego z twoim urlopem? Ty biegasz z dokumentami, czy ona?
    • patunki Re: Mój urlop :( 26.07.18, 21:25
      Mój urlop - szpital męża, szpital mojej matki, umierająca córka i zdiagnozowana cukrzyca.
      • a.va Re: Mój urlop :( 26.07.18, 21:34
        O Boże, strasznie ci współczuję.
      • bazia8 Re: Mój urlop :( 26.07.18, 21:52
        Bardzo mi przykro, trzymaj się Patunki!
      • mae224 Re: Mój urlop :( 26.07.18, 23:10
        Jak to możliwe?? Że aż wszystko na raz?
        • jola-kotka Re: Mój urlop :( 26.07.18, 23:29
          Unierajaca corka? Jezu . Napisze ze jest lepiej blagam.
          • jola-kotka Re: Mój urlop :( 26.07.18, 23:29
            Napisz
            • karme-lowa Re: Mój urlop :( 31.07.18, 13:12
              Patunki, współczuję bardzo😞
      • viewiorka Re: Mój urlop :( 27.07.18, 16:09
        OMG współczuję i "wygrałaś" ranking na najgorszy urlop. To już wolę (nie)mieć mojego.
    • mebloscianka_dziadka_franka Re: Mój urlop :( 26.07.18, 21:28
      No nie wiem, chyba lepsza rwa kulszowa w domu niż na wyjeździe...
    • bialeem Re: Mój urlop :( 26.07.18, 23:01
      Idź do ogólnego po olfen o przedłużonym uwalnianiu. Natentychmiast awaryjnie.
    • muchy_w_nosie Re: Mój urlop :( 31.07.18, 10:34
      Nie chcialabym być na wyjeździe ani jak leje deszcz ani jak jestem chora. Raczej powinnaś się cieszyć, ze w domu byłaś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka