fraudes Re: Smierdzacy pot moj problem :( 22.10.18, 13:22 Spróbuj po myciu przetrzeć (co 3 dni) najbardziej pocące (i woniejące) miejsca antybakteryjnym żelem do rąk (taki "do mycia bez wody"). U mnie działa ! Odpowiedz Link Zgłoś
asia06 Re: Smierdzacy pot moj problem :( 22.10.18, 18:15 Spróbuj z oliwą magnezową. Może pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
bovirag Re: Smierdzacy pot moj problem :( 22.10.18, 18:27 Olejek z drzewa herbacianego! Dziala świetnie p/bakteryjne i na prawdę pomaga przy brzydkie zapachu. Tylko nie wolno stosować od razu po goleniu- robi masakra że skory! Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Smierdzacy pot moj problem :( 22.10.18, 18:39 Ponoć dobrze jest przemywać pachy płynem do ust. Kilka razy w ciągu dnia. Ja kupuje antyperspirant w żelu ,są tej samej firmy w kremie ,w kulce i w spreju ,ale tylko w żelu hamuje zapach nawet kiedy się spoce. Żel należy nakładać wieczorem po prysznicu na suche pachy i on po wchłonięciu działa. Może być tez tak ze tkaniny z jakich masz bluzki utrzymują zapach i zaraz po złożeniu i rozgrzaniu się pod wpływem ciała wydzielają zapach potu. ( ja mam kilka takich z h&m i niesety do wywalenia) A ten co ja kupuje jest mitchum Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Smierdzacy pot moj problem :( 22.10.18, 23:36 Moje pachy po tym umieraja To musi być ciekawe zjawisko , a co konkretnie się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Smierdzacy pot moj problem :( 23.10.18, 13:26 Wszelkie sposoby zewnętrzne (smarowanie itd) nie rozwiązują problemu, w końcu człowiek nie poci się tylko pod pachami. Koleżanka z pracy capiła potwornie parę lat, mimo że się myła maniakalnie - wykryto jakąś infekcję w układzie trawiennym, nie pamiętam co to było, w każdym razie nalatała się po lekarzach i pomogli dopiero zielarze. Parę lat była na diecie i piła jakieś ziółka, żeby to przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
laste Re: Smierdzacy pot moj problem :( 21.08.22, 11:56 Miałam podobny problem. Co chwilę zmieniałam antyperspirant bo po każdym był ten sam efekt - zapach cebuli... Ale ostatnio przypadkiem kupiłam taki bez soli aluminium - nie wiem czy to brak tego składnika czy konkretny zapach ale nagle jak ręką odjął. Cały dzień przy 34stopniach a wieczorem pachy pachniały jakby były świeżo umyte! Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Smierdzacy pot moj problem :( 21.08.22, 12:08 Miałam przez chwilę podobny problem przy braniu encortonu, pomagał medispirant, nie uczulał mnie, jest delikatny. Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakrysia Re: Smierdzacy pot moj problem :( 21.08.22, 15:26 Polecam pedipur do stóp użyć pod pachy raz na dwa tygodnie. U mnie działa Odpowiedz Link Zgłoś