evolventa 20.08.18, 14:14 Dziewczyny, czy u Was też, jak wejdziecie na forum humorum są chińskie znaczki, czy tylko ja tak mam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evolventa Re: Forum Humorum 20.08.18, 14:25 uff, bo już myślałam, że mam zainfekowany komputer i coś mi porobił Odpowiedz Link Zgłoś
muchy_w_nosie Re: Forum Humorum 20.08.18, 14:26 Nie moglam się wbić na ematkę przez pół dnia ... już mylałam, że nas rewolucjoniści załatwili Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Forum Humorum 20.08.18, 14:32 Ja też ale myslałam, że to awaria na forum. Okazalo sie jednak, że inne emamy pisały w tym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Forum Humorum 20.08.18, 15:05 Była jakaś awaria na łączach bo nie działało żadne forum od rana do mniej więcej południa. Możliwe, że zależało to od dostawcy netu co komu działało i gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Forum Humorum 20.08.18, 14:28 A mnie dzis od rana juz pare razy znikala emama, i wyswietlal sie komunikat "Proxy error". Przypuszczam, ze jakis problem z serwerem. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Forum Humorum 20.08.18, 14:29 U mnie to samo, zastanawialam sie nawet czy to nie pracowe WIFI... Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Forum Humorum 20.08.18, 14:34 Tak. W ogóle od rana mam problem z forum. Chyba coś im szwankuje. Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Forum Humorum 20.08.18, 15:40 Te chińskie znaczki to efekt działania jakiegoś bota spamującego; niewykluczone, że przez to padło forum od rana. Reklama kasyna internetowego Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Forum Humorum 21.08.18, 10:10 Jeszcze wczoraj na forum "O forum" można było czytać skargi na spamerski atak i odpowiedzi moderacji na temat tego, jak dzielnie walczą. Dzisiaj nie ma juz forum "O forum", ani "O moderacji". Poległy. Szykujcie się na odwyk, bo ematka może byc następna. Informatycy gazety, jak widac, zupełnie sobie nie radzą. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Forum Humorum 21.08.18, 10:20 Na odwyk tak czy siak się trzeba szykować. Podejrzewam, że to forum jeszcze jakoś na siebie zarabia, ale prędzej czy później fora i blogi na gazecie znikną. Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Forum Humorum 21.08.18, 10:25 Już znikają. Na forach miast już kilka miesięcy temu były czystki; tam, gdzie kiedyś w Łodzi było kilka tematów typu komunikacja, kultura etc. został jeden; Warszawę też okrojono. Odpowiedz Link Zgłoś