Był aktor Piotr Polk, to może być i Woronowicz. Adam Woronowicz w odniesieniu do Piotra Polka jest aktorsko chyba kilka klas wyżej, ale co do atrakcyjności to nie wiem...Jak go oceniacie czysto fizycznie? Może się podobać? Lubicie tego aktora?
Mnie rozbawiło, jak na przestrzeni roku okazało się, że tę twarz widzę praktycznie wszędzie. W reklamach (bank ING), w kinie (film - biografia "Najlepszy", "Pitbull: Ostatni pies" Pasikowskiego), w telewizyjnych serialach ("Diagnoza" TVN - u z mają Ostaszewska)...Ostatnio oglądałam po raz drugi już polski film "Chrzest", w którym wtedy jakoś go przeoczyłam, a zagrał fajnie, a potem widziałam jeszcze przypadkowo w dwóch innych filmach, gdzie epizodycznie grał lekarza. Tylko w roli Popiełuszki go jeszcze nie widziałam (chyba wstyd)... Gość zagrał w 62 filmach, a właściwie to dopiero teraz mam wrażenie, że jest wszędzie. Czy jest wg Was właśnie tym typem aktora, który z byle czego potrafi zrobić coś? Zbyt wielu takich nie ma - wiadomo. Co o nim sądzicie? Może się podobać jako mężczyzna ?

Podobno ma niezły głos.