Dodaj do ulubionych

Adam Woronowicz

22.08.18, 22:44

Był aktor Piotr Polk, to może być i Woronowicz. Adam Woronowicz w odniesieniu do Piotra Polka jest aktorsko chyba kilka klas wyżej, ale co do atrakcyjności to nie wiem...Jak go oceniacie czysto fizycznie? Może się podobać? Lubicie tego aktora? smile

Mnie rozbawiło, jak na przestrzeni roku okazało się, że tę twarz widzę praktycznie wszędzie. W reklamach (bank ING), w kinie (film - biografia "Najlepszy", "Pitbull: Ostatni pies" Pasikowskiego), w telewizyjnych serialach ("Diagnoza" TVN - u z mają Ostaszewska)...Ostatnio oglądałam po raz drugi już polski film "Chrzest", w którym wtedy jakoś go przeoczyłam, a zagrał fajnie, a potem widziałam jeszcze przypadkowo w dwóch innych filmach, gdzie epizodycznie grał lekarza. Tylko w roli Popiełuszki go jeszcze nie widziałam (chyba wstyd)... Gość zagrał w 62 filmach, a właściwie to dopiero teraz mam wrażenie, że jest wszędzie. Czy jest wg Was właśnie tym typem aktora, który z byle czego potrafi zrobić coś? Zbyt wielu takich nie ma - wiadomo. Co o nim sądzicie? Może się podobać jako mężczyzna ? wink Podobno ma niezły głos.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSWX6sW2QrpTvfw-OWt9Euvs3bZxF-b1Qf3D_uA1PbviC2_bvE4

https://i.iplsc.com/adam-woronowicz-fot-marek-ulatowski/00021XYAVTLGI9R2-C122-F4.jpg
Obserwuj wątek
    • dziennik-niecodziennik Re: Adam Woronowicz 22.08.18, 22:48
      Na górnym zdjeciu wyszedl fajnie, aktor świetny, glos ok, ale ogolnie to bardzo nie w moim typie.
      • nolus Re: Adam Woronowicz 22.08.18, 22:54
        dziennik-niecodziennik napisała:

> Na górnym zdjeciu wyszedl fajnie, aktor świetny, glos ok, ale ogolnie to bardzo
        > nie w moim typie.
        >

On już tak ma. Na połowie zdjęć wygląda całkiem fajnie/interesująco, na drugiej połowie niespecjalnie. Ale charyzmę czy też inaczej mówiąc jakiś dar przyciągania chyba posiada, a tak mi się przynajmniej wydaje...
    • maniaczytania Re: Adam Woronowicz 22.08.18, 22:51
      Dla mnie jeden z najlepszych polskich aktorów i to już od bardzo dawna, wreszcie ma swoje zasłużone '5 minut'.
      Równie wiarygodnie wciela się w 'świętego', jak i kryminalistę. Głos ma fantastyczny, bardzo lubię.
      Co do podobania i przystojności - nie mój typ 😉
      • wheels.of.fire Re: Adam Woronowicz 22.08.18, 22:55
        To jest właśnie kobiece podejście. Od procesora lepszy przystojny dresiarz z dyskoteki, bo taakk łaadny big_grin
        • nolus Re: Adam Woronowicz 22.08.18, 22:58
          wheels.of.fire napisał:

> To jest właśnie kobiece podejście. Od procesora lepszy przystojny dresiarz z dy
          > skoteki, bo taakk łaadny big_grin

Na temat kobiet to Ty za wiele nie wiesz. Twój komentarz jest zbędny, bo w ogóle się nie znasz.
        • maniaczytania Re: Adam Woronowicz 22.08.18, 23:35
          a z czego wyciągnąłeś taki światły wniosek?

Chociaż ... możliwe - bardzo mi się podoba Jason Statham tongue_out
      • nolus Re: Adam Woronowicz 22.08.18, 23:01
        maniaczytania napisała:

> Dla mnie jeden z najlepszych polskich aktorów i to już od bardzo dawna, wreszci
        > e ma swoje zasłużone '5 minut'.

Oj, tak i tez mnie to bardzo cieszy. I jest to budujące chyba - że kariere można robić , nie tylko w wieku lat 22, ale też 44. Co potwierdza także przypadek Agaty Kuleszy i paru innych dobrych aktorów.

> Równie wiarygodnie wciela się w 'świętego', jak i kryminalistę. Głos ma fantas
        > tyczny, bardzo lubię.

I to jest własnie kwintesencja bycia aktorem smile Dla mnie jeszcze - genialny aktor chyba powinien mieć w sobie szaleńca/psychopatę wink
        >
    • zasiedziala Re: Adam Woronowicz 22.08.18, 22:52
      Nie znam - za młody, żebym go widziała w jakimkolwiek filmie wink A czysto fizycznie jest zupełnie przeciętny - nie zachwyca i nie straszy. Na pewno się może podobać, choć zupełnie nie jest w moim typie. Obstawiam, że częściej podoba się nie ze względu na sam wygląd <może głos, może charyzma?>.
      • nolus Re: Adam Woronowicz 22.08.18, 22:56
        zasiedziala napisała:

Obstawiam, że częściej podoba się n
        > ie ze względu na sam wygląd <może głos, może charyzma?>.
        >
        Dokładnie. Tak właśnie myślę -to właśnie te 2 czynniki robią robotę smile
    • tryggia Re: Adam Woronowicz 22.08.18, 23:00
      Pierwszy raz zobaczyłam go w roli Mirona Białoszewskiego i trochę zemdlałam z wrażenia.
      Przystojny nie jest, ale bardzo niesamowity.
    • mamolka1 Re: Adam Woronowicz 22.08.18, 23:01
      Fizycznie niekoniecznie - no chyba, że ogólnie łepetynę bo to po bokach to słabo wygląda..
      Aktor świetny, głos fantastyczny.
      Czerwony pająk i Pakt zobacz..
      • mamolka1 Re: Adam Woronowicz 22.08.18, 23:03
        Mały edit bo mi telefon zmienił
        Jak ogoli łepetynę - te resztki słabo wyglądają, to fajny może być
        • nolus Re: Adam Woronowicz 22.08.18, 23:14

Tez tak sądzę. Zupełnie łysy wygląda lepiej, te boki strasznie postarzają - to zresztą dotyczy chyba 98% łysych.W tfilmie "Chrzest" wyglądal spoko :

https://ssl-gfx.filmweb.pl/ph/29/42/532942/200305.1.jpg
          • truscaveczka Re: Adam Woronowicz 23.08.18, 07:24
            O! No proszpaństwa, od razu znacząco lepiej <3
      • nolus Re: Adam Woronowicz 22.08.18, 23:17
        mamolka1 napisała:

> Fizycznie niekoniecznie - no chyba, że ogólnie łepetynę bo to po bokach to słab
        > o wygląda..
        > Aktor świetny, głos fantastyczny.
        > Czerwony pająk i Pakt zobacz..
        >
        Dzięki, przeglądałam jego filmografię i na te pozycję już zdążyłam zwrócić uwagę - przyciągnęły moje oko jak te, które mogą być niezłe/fajne wink Nawet "Demona" mogłabym obejrzeć.
        • mamolka1 Re: Adam Woronowicz 22.08.18, 23:25
          On taki hipnotyczno - magnetyczny jest.. ( jak wampir normalnie 😜)
        • maniaczytania Re: Adam Woronowicz 22.08.18, 23:38
          świetny był w "Czasie honoru" - grał postać negatywną, a i tak się go lubiło
          • nolus Re: Adam Woronowicz 23.08.18, 00:17

>
            maniaczytania napisała:

> świetny był w "Czasie honoru" - grał postać negatywną, a i tak się go lubiło
            >

Zauważyłam to również - "Czas honoru" lubiłam, ale nie obejrzałam całego - i też mi umknął. No i proszę, gość zagrał tyle epizodycznych ról zanim doszedł do jakiejś lepszej pozycji. Ale może dobrze? Zdarzają się i tacy, co tak lubią i służy im taka długa, artystyczna droga - wg mnie Woronowicz należy do tej frakcji ludzi, która chyba urodzili się po to aby być aktorem (wink) i naprawdę... kto lubi kino, ten wie o co chodzi - żadna to ekscytacja czy przesada z mojej strony.
    • kota_marcowa Re: Adam Woronowicz 23.08.18, 00:23
      No przystojny to on na pewno nie jest tongue_out
      • nolus Re: Adam Woronowicz 23.08.18, 00:30

kota_marcowa napisała:

> No przystojny to on na pewno nie jest tongue_out

Tego nigdzie nie napisałam. Ale ja chyba jednak nie z tej frakcji, co na piedestale widzi tylko pięknego Deląga (Pawła Deląga).
        • kota_marcowa Re: Adam Woronowicz 23.08.18, 01:02
          O ten to przystojny smile I z wiekiem wcale nie brzydnie tongue_out
    • lodomeria Re: Adam Woronowicz 23.08.18, 00:42
      Jako aktor ma jeszcze jedną niesamowicie przydatną umiejętność: potrafi robić wspaniałe tło i doskonale partneruje.
      • nolus Re: Adam Woronowicz 23.08.18, 01:01
        lodomeria napisała:

> Jako aktor ma jeszcze jedną niesamowicie przydatną umiejętność: potrafi robić w
        > spaniałe tło i doskonale partneruje.

To prawda - zwróciłam na to uwagę w "Pitbull : Ostatni pies". Nie cierpi na kompleks "Muszę być na pierwszym planie" , takiego wymuszonego ścigania się z innymi. Bardzo cenna cecha wink Lubię ten jego, jakby to ując...taki miękki sposób gry, który przy tym wszystkim wcale nie jest mało wyrazisty.
    • ginger.ale Re: Adam Woronowicz 23.08.18, 03:29
      Bdb aktor, wizualnie zdecydowanie nie mój typ.
      • pamel-a1000 Re: Adam Woronowicz 23.08.18, 03:38
        zdecydowanie polecam, zeby zobaczyc go tez w teatrze, jezeli go lubisz, szczegolnie w TR, ale tam sztuki mocno specyficzne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka