Dodaj do ulubionych

"Miasteczka stanika",

27.08.18, 10:02
czyli wybryki autokorekty. 😀
Taki proponuję wątek.
Niestety nie mogę zacząć od siebie, bo na ten moment nie pamiętam swoich. Jak "chwyci", to poszperam w sms-ach.
Obserwuj wątek
    • strasznymruk Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 10:07
      mallard napisał:
      > czyli wybryki autokorekty. 😀

Nie można wyłączyć autokorekty?

• mallard Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 10:57
        strasznymruk napisał

> Nie można wyłączyć autokorekty?

Geniusz!!!

Wiesz, staram się nie wyłączać tego, z czego korzystam, obojętnie czy to jest lampa na biurku, czy autokorekta właśnie. Problem w tym, że z rozpędu zdarzy mi się nie zauważyć co ona "proponuje". 😁
        • strasznymruk Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 11:06
          mallard napisał:
          > Wiesz, staram się nie wyłączać tego, z czego korzystam, obojętnie czy to jest l
          > ampa na biurku, czy autokorekta właśnie. Problem w tym, że z rozpędu zdarzy mi
          > się nie zauważyć co ona "proponuje". 😁
          >

Ale lampa nic głupiego nie robi a autokorekta tak.
          Jeśli jest głupia, to bym wywalił. Mam na myśli autokorektę a nie babę big_grin
          • tiszantul Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 15:22
            > Jeśli jest głupia, to bym wywalił. Mam na myśli autokorektę a nie babę big_grin

Baby byś nie wywalił? to wielkoduszne z Twojej strony
            • strasznymruk Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 15:27
              tiszantul napisała:
              > Baby byś nie wywalił? to wielkoduszne z Twojej strony

Właśnie niedawno wywaliłem babę, ale nie za samą głupotę.
              Baba może być głupia a mimo to miła i całkiem sympatyczna. Tak jak ty w realu.
        • 45rtg Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 11:12
          mallard napisał:

> strasznymruk napisał
          >
          > > Nie można wyłączyć autokorekty?
          >
          > Geniusz!!!
          >
          > Wiesz, staram się nie wyłączać tego, z czego korzystam, obojętnie czy to jest l
          > ampa na biurku, czy autokorekta właśnie. Problem w tym, że z rozpędu zdarzy mi
          > się nie zauważyć co ona "proponuje". 😁

No ale po co komu korzystać z autokorekty, skoro daje takie efekty, a przecież każdy chyba wie, co chce napisać i ortografię zna?
          Ja powyłączałem wszelkie takie wynalazki w telefonie, pisze mi się całkiem wygodnie bez "ułatwiaczy", błędów nie ma, literówki z pośpiechu czasem robię we własnym zakresie i nic mi nie pisze do teściowej "mam ochotę na twoją pupkę".
    • alaveda Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 10:20
      Twoje wątki za zawsze takie emocjonujące, prawdziwa jazda po bandzie. Prognozuję 500+ wpisów.
      • mallard Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 11:00
        alaveda napisała:

> Twoje wątki za zawsze takie emocjonujące, prawdziwa jazda po bandzie. Prognozuję 500+ wpisów.

Dobra dobra, nie mądruj się, tylko zaraz mi tu coś wrzucaj! 😋
    • same-old_mona Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 11:02
      Poczytaj moje posty, znajdziesz na kopy różnych kwiatków typu " dziwne sześciopak " np :p
    • lady-z-gaga Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 11:12
      Tytuł nie chwyci.
      Miasteczka bez stanika - to by było coś!
    • beataj1 Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 12:17
      Czasem jak mam zły humor lubię sobie poczytać w necie takie wybryki. I naprawdę jest się z czego pośmiać.

Moje osobiste - kiedyś, dawno temu omawiałam z klientem na messengerze (dawny msn messenger) kwestie lakierów do paznokci, które mieliśmy robić. No i z nail enamel bottles udało mi się wysłać pytanie o anal bottles. Do tej pory nie wiem jakim cudem.
      Na szczęście udało się jakoś sprawę wyjaśnić bez pytań dodatkowych.
      No zamiast pocieszenia koleżanki: nie martw się. Wysłałam: nie narty się. Które weszło do naszego wspólnego słownika w towarzystwie - coś jak: współczuje twoim dziecią.
      • same-old_mona Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 12:25
        Koleżanka mi kiedyś napisała "wszystkiego się wypiorę " . Też weszło do słownika :p
        • pade Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 15:18
          supersmile
    • argentea Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 14:53
      Napisałam "dzięki", a przerobiło mi na "dziwki".
    • angazetka Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 15:26
      Mój hit stulecia: "Jedziemy na airport", chciałam napisać w polgliszu. Wyszło mi... "jedziemy na aborcję".
      Zauważyłam po wysłaniu SMS-a. Do własnej rodzicielki.
    • frey.a86 Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 15:35
      Mój ulubiony to mail, który przyszedł kiedyś do szkoły językowej, w której pracowałam:

"Zwracam się z prośbą o przysłanie oferty na ku... dla firm." big_grin
      • frey.a86 Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 15:36
        No i wykropkowało. W każdym razie człowiek chciał napisać "kursy", ale zrobił literówkę i napisał przez "w". big_grin
    • osmycud8 Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 15:36
      Siedząc w przychodni pisałam do męża "wszyscy tu dychają" musiał mi się palec omsknać z "y" na "u" bo wyszło "ru...ą".
      • osmycud8 Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 17:18
        U mnie zjadło "chaj"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka