mallard 27.08.18, 10:02 czyli wybryki autokorekty. 😀 Taki proponuję wątek. Niestety nie mogę zacząć od siebie, bo na ten moment nie pamiętam swoich. Jak "chwyci", to poszperam w sms-ach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strasznymruk Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 10:07 mallard napisał: > czyli wybryki autokorekty. 😀 Nie można wyłączyć autokorekty? Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 10:57 strasznymruk napisał > Nie można wyłączyć autokorekty? Geniusz!!! Wiesz, staram się nie wyłączać tego, z czego korzystam, obojętnie czy to jest lampa na biurku, czy autokorekta właśnie. Problem w tym, że z rozpędu zdarzy mi się nie zauważyć co ona "proponuje". 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
strasznymruk Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 11:06 mallard napisał: > Wiesz, staram się nie wyłączać tego, z czego korzystam, obojętnie czy to jest l > ampa na biurku, czy autokorekta właśnie. Problem w tym, że z rozpędu zdarzy mi > się nie zauważyć co ona "proponuje". 😁 > Ale lampa nic głupiego nie robi a autokorekta tak. Jeśli jest głupia, to bym wywalił. Mam na myśli autokorektę a nie babę Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 15:22 > Jeśli jest głupia, to bym wywalił. Mam na myśli autokorektę a nie babę Baby byś nie wywalił? to wielkoduszne z Twojej strony Odpowiedz Link Zgłoś
strasznymruk Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 15:27 tiszantul napisała: > Baby byś nie wywalił? to wielkoduszne z Twojej strony Właśnie niedawno wywaliłem babę, ale nie za samą głupotę. Baba może być głupia a mimo to miła i całkiem sympatyczna. Tak jak ty w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 11:12 mallard napisał: > strasznymruk napisał > > > Nie można wyłączyć autokorekty? > > Geniusz!!! > > Wiesz, staram się nie wyłączać tego, z czego korzystam, obojętnie czy to jest l > ampa na biurku, czy autokorekta właśnie. Problem w tym, że z rozpędu zdarzy mi > się nie zauważyć co ona "proponuje". 😁 No ale po co komu korzystać z autokorekty, skoro daje takie efekty, a przecież każdy chyba wie, co chce napisać i ortografię zna? Ja powyłączałem wszelkie takie wynalazki w telefonie, pisze mi się całkiem wygodnie bez "ułatwiaczy", błędów nie ma, literówki z pośpiechu czasem robię we własnym zakresie i nic mi nie pisze do teściowej "mam ochotę na twoją pupkę". Odpowiedz Link Zgłoś
alaveda Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 10:20 Twoje wątki za zawsze takie emocjonujące, prawdziwa jazda po bandzie. Prognozuję 500+ wpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 11:00 alaveda napisała: > Twoje wątki za zawsze takie emocjonujące, prawdziwa jazda po bandzie. Prognozuję 500+ wpisów. Dobra dobra, nie mądruj się, tylko zaraz mi tu coś wrzucaj! 😋 Odpowiedz Link Zgłoś
same-old_mona Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 11:02 Poczytaj moje posty, znajdziesz na kopy różnych kwiatków typu " dziwne sześciopak " np :p Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 11:12 Tytuł nie chwyci. Miasteczka bez stanika - to by było coś! Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 12:17 Czasem jak mam zły humor lubię sobie poczytać w necie takie wybryki. I naprawdę jest się z czego pośmiać. Moje osobiste - kiedyś, dawno temu omawiałam z klientem na messengerze (dawny msn messenger) kwestie lakierów do paznokci, które mieliśmy robić. No i z nail enamel bottles udało mi się wysłać pytanie o anal bottles. Do tej pory nie wiem jakim cudem. Na szczęście udało się jakoś sprawę wyjaśnić bez pytań dodatkowych. No zamiast pocieszenia koleżanki: nie martw się. Wysłałam: nie narty się. Które weszło do naszego wspólnego słownika w towarzystwie - coś jak: współczuje twoim dziecią. Odpowiedz Link Zgłoś
same-old_mona Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 12:25 Koleżanka mi kiedyś napisała "wszystkiego się wypiorę " . Też weszło do słownika :p Odpowiedz Link Zgłoś
argentea Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 14:53 Napisałam "dzięki", a przerobiło mi na "dziwki". Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 15:26 Mój hit stulecia: "Jedziemy na airport", chciałam napisać w polgliszu. Wyszło mi... "jedziemy na aborcję". Zauważyłam po wysłaniu SMS-a. Do własnej rodzicielki. Odpowiedz Link Zgłoś
frey.a86 Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 15:35 Mój ulubiony to mail, który przyszedł kiedyś do szkoły językowej, w której pracowałam: "Zwracam się z prośbą o przysłanie oferty na ku... dla firm." Odpowiedz Link Zgłoś
frey.a86 Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 15:36 No i wykropkowało. W każdym razie człowiek chciał napisać "kursy", ale zrobił literówkę i napisał przez "w". Odpowiedz Link Zgłoś
osmycud8 Re: "Miasteczka stanika", 27.08.18, 15:36 Siedząc w przychodni pisałam do męża "wszyscy tu dychają" musiał mi się palec omsknać z "y" na "u" bo wyszło "ru...ą". Odpowiedz Link Zgłoś