Dodaj do ulubionych

Ameryka Express

05.09.18, 21:31
Właśnie się zaczyna.
Oglądacie?
Obserwuj wątek
    • leanne_paul_piper Re: Ameryka Express 05.09.18, 21:35
      Oglądam. Zazdroszczę im strasznie, zwłaszcza tego Peru.
      No i jestem ciekawa panów Chajzerów, lubię Filipa od czasu studiów.
      • mid.week Re: Ameryka Express 05.09.18, 21:47
        Też zazdroszczę. Poza tym to moj wymarzony urlop - ciągle w drodze, codziennie inne widoki, inni ludzie, coś nowego do zobaczenia. Ech...
        • mysiulek08 Re: Ameryka Express 27.09.18, 00:01
          Po kilku takich wakacjach masz dosc.
      • mysiulek08 Re: Ameryka Express 26.09.18, 23:58
        Ale z czym masz problem, po prostu zamiast do Kenii, jedziesz do Peru 😁
    • strasznymruk Re: Ameryka Express 05.09.18, 21:53
      mid.week napisała:
      > Oglądacie?

Nie oglądam.
      Nie wiem co to jest.
    • ewa_mama_jasia Re: Ameryka Express 05.09.18, 22:00
      Nie oglądam. Włączyłam po Twojej informacji, myślałam że to ten program gdzie podróżują oldboye - Bercik, Strassburger, Polk itd. To chciałam zobaczyć a nie pamiętam ani tytułu ani daty emisji ani programu, który to wypuszcza.
      • roks30 Re: Ameryka Express 05.09.18, 22:50
        Oglądam. Ciekawa jestem Chajzerow, Karolaka i Gesslerowej. W sumie fajna ekipa i fajna lokalizacja. Zobaczymy co będzie dalej.
      • maniaczytania Re: Ameryka Express 06.09.18, 14:17
        To na Polsacie ma być, zdaje się w piątki
        • mid.week Re: Ameryka Express 06.09.18, 14:46
          O chętnie zobaczę. Pora emisji tez taka bardziej moja. Nie dla mnie programy po 22 w srodku tygodnia wink
        • ewa_mama_jasia Re: Ameryka Express 07.09.18, 09:39
          Już wiem, widziałam dziś reklamę. Polsat, od 14 września, tytuł "Lepiej późno niż wcale". Jednak to prawda, że podróże kształcą, nawet takie poranne tramwajem do pracy smile
          • maniaczytania Re: Ameryka Express 07.09.18, 10:01
            smile
    • leanne_paul_piper Re: Ameryka Express 05.09.18, 22:50
      O matko, ale z tego Karolaka jest dupeq żołędny 'ajm wery fejmos aktor in da Poland' big_grin
      Jak ta Violka wytrzymywała z takim świniokiem, jednak bycie DDA to kanał
      • ala_bama1 Re: Ameryka Express 06.09.18, 12:39
        Mnie też rozwalił mnie Karolak i jego luzackie podejście. "Kawka, papieroski" a wy się martwcie i organizujcie całą resztę.
        Długo nie pociągnie, prognozuje że szybko odpadnie, przy pierwszym zadaniu wymagającym wysiłku i zaangażowania.
        I ten znany aktor...
        • mid.week Re: Ameryka Express 06.09.18, 14:45
          Zasnęłam w połowie. Jednak brak Renulki ujmuje kolorytu smile
    • rejczel02 Re: Ameryka Express 06.09.18, 15:05
      Oglądam, ale nie od początku, więc nie widziałam przedstawiania uczestników. Połowy tych celebrytów nie znam. Tego z dredami z dziewczyną, takich dwóch babek, gościa co ciągle gra na ukulele. Będę oglądać dla tekstów Chajzerów i Karolaka i żeby przypomnieć sobie klimaty Ameryki Płd.
    • zazou1980 Re: Ameryka Express 07.09.18, 10:14
      Córka bardzo lubi, więc nagrywamy i oglądamy w wolnym czasie. Po środowym odcinku najlepsze wrażenie zrobili Chajzerzy, a najgorsze Steczkowska z mężem, skład buraczany z niej wylazł już przy pierwszym zadaniu, mimo iż później starała się kreować na dowcipną. Karolak też nie błyszczał, ale przynajmniej jego teksty i poziom angielskiego dają powody do polewki...
    • leanne_paul_piper Re: Ameryka Express 26.09.18, 21:45
      No i jak wrażenia po paru odcinkach?
      Ja bardzo polubiłam Olę Domańską, lubię ludzi prawdziwych, szczerych, z prawdziwymi emocjami, nawet jeżeli ryczą przy dojeniu krowywink.
      Natomiast coraz bardziej wkurza mnie młody Chajzer, który gra swoje show. Jego wiarygodność i prawdziwość w tym programie to 0%.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka