Dodaj do ulubionych

Chce Wam cos napisac.

13.09.18, 01:18
Zbieralam sie do tego od jakiegos czasu ale zawsze to nie byl ten moment. Nie bylam gotowa. Dzisiaj juz tak. Minelo 8 lat jak tu jestem. Czyli od kiedy zaczal sie moj nowy rozdzial w zyciu. Bylo raz zle, raz lepiej, bywalo dobrze no jak w zyciu. Ostatnie pol roku to idealny czas , takiego nie pamietam. Ten nowy rozdzial to facet dzieki ktoremu ale przede wszystkim dzieki sobie jestem dzisiaj juz chyba jakos pozbierana osoba. Jest mi dobrze samej ze soba, mam wreszcie jakies plany na sama siebie i zaczynam je realizowac.
Smialo moge napisac, ze w jakims nawet duzym stopniu przeszlyscie ta droge razem ze mna. Tu tez bywalo roznie. Byl smiech, byla zaabawa, byl bol czasami i lzy ale bylo wsparcie ktorego bardzo potrzebowalam i kazdej z osobna i wszystkim razem dzisiaj DZIEKUJE.
Za to co zle juz nie katem w jakims tam watku ale oficjalnie tutaj PRZEPRASZAM a troche sie tego nazbieralo. Przepraszam tez jesli kogos zranilam piszac jakas glupote. Pamietam jedna sytuacje o ktorej zapomniec sie nie da dlatego przepraszam osobe o niku mamaemmy, niezaleznie czy pamieta za co. Dziekuje przede wszystkim Rosie. Dzieki wielkie cosmeticwipes( jesli przekrecilam nik sory) za trafne riposty , czesto doprowadzala mnie do furii ale to co pisala dawalo do myslenia. Dziekuje Edel za co pozostawie dla siebie. Kkalipso i tutaj za dlugo by pisac za co, ale to ona potrafila swoimi postami wzruszyc mnie do lez. Dziekuje arwenie za pokazanie ze bialo czarne poglady na zycie tez czasami sie sprawdzaja i nie zawsze trzeba szukac szarosci a ja mam do tego nadmierna sklonnosc. Shell, bei jestescie super, dzieki. Na bank to nie wszyscy ale teraz juz gdy polowa zmienila niki niestety gubie sie.
Dziekuje calemu forum za te lata. Wiem ze bywalam meczaca smile.
Jeszcze raz dzieki a za zle przepraszam.

P.S. Niczego nie oczekuje po tym watku zeby nie bylo, mozecie nic nie pisac. Istotne ze ktos przeczyta.
Obserwuj wątek
    • minerallna Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 01:22
      Ja przeczytałam...
      • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 01:23
        smile
    • chocolatemonster Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 01:25
      Ja tez przeczytalam, trzymam kciuki za Twoje plany i marzenia. Wysylam mnostwo dobrej energii i...ide spac😁
      • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 01:43
        Dziekuje.
    • minerallna Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 01:27
      Jola, dopiszę, bo siedzę na ematce od samego początku ( nawet nie wiem czy wiesz ile lat ma to forum smile ) Widziałam Twoje wzloty i upadki. A od dłuższego czasu widzę wzlot. Zmieniłaś się.
      Jest chyba dobrze i niech tak zostanie.
      • 3-mamuska Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 01:34
        Lubisz mnie czy nie.
        Trzymam kciuki za plany ,dalsze życie💪🏻 Za nadzieje ze tak już zostanie na zawsze.
        Ważne ze robisz to dla siebie samej inni są mniej istotni. Powodzenia.
        • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 01:41
          Lubie smile. Ja nie mam tu nikogo kogo nie lubie. U mnie jest tak ze sie z kims zetne i zaczynam od nowa w nowym watku z czysta karta. A nie jest jedna osoba ktorej nie lubie ale serio tylko jedna i to nie jestes ty.
          • mag1_k Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 20:27
            chyba wiem która
            • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 21:53
              To napisz zobaczymy czy trafisz? smile
      • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 01:44
        Z 15 ma lat? Tak gdzies tu wyczytalam w jakims watku. Dziekuje.
        • hummorek Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 07:15
          Więcej 😉 eMama przeniosla się na gazetę, ale wcześniej była na portalu eDziecko. O ile dobrze pamiętam, wystartowała jakieś 18 lat temu. Ciekawe, czy ktoś pamięta chaty ( czaty :p) owczesne 😉
          • solejrolia Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 07:19
            Pamięta, pamięta.
            Ja nie uczestniczyłam bo miałam modem, i tak nie bardzo się dało.
            • hummorek Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 07:36
              Faktycznie, człowiek się przyzwyczaił, a to faktycznie na modemie się jechało. I ten charakterystyczny dźwięk podczas łączenia. Aaa! Boże, ależ się wiele rzeczy zmieniło przez te lata. Mam duży sentyment do ematki.
          • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 07:27
            To forum pelnoletnie juz jest , wow urodziny ma juz pokazne smile.
    • kkalipso Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 01:37
      Wzruszyłam się niesamowicie naprawdę - wiem że to szczere, odnośnie mnie, bo już raz kiedyś pisałaś co pamiętam co do słowasmile Dzięki za ten post! Wszystko ok? Jola pisz, bo fajnie z Tobą rozmawiać, bardzo ....
      • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 01:43
        Wszystko bardzo ok wink. Jestes super Kali. Tak cieplych osob sie juz nie spotyka.
        • kkalipso Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 01:49
          Odetchnęłam ...kurde wystraszyłaś mnie... Pamiętaj fajna z Ciebie babka i tak trzymajsmile Daj buziaka na noc : cmoksmile
      • kkalipso Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 01:44
        Jestem czekam pisz .....
        • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 01:46
          smile dzieki
    • luvyana Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 06:42
      Łapka w górę 👍 i ściskam.
      Lubię takie rzeczy poczytać o poranku .
      • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 07:27
        smile
    • lily_evans11 Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 06:51
      No cóż, zmierzaj wiec prosto ku dobremu w swoim życiu smile. Trzymam kciuki!
      • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 07:36
        👍
    • tojamarusia Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 07:06
      Cieszę się, że dobre moce wygrywają😊
      Oby tak dalej
      • karme-lowa Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 07:31
        Trzymaj się Jola, teraz już zawsze będzie tylko lepiej☺.
        • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 07:39
          Dzieki
      • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 07:35
        Dziekuje
    • kosmos_pierzasty Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 07:39
      smile
      Fajnie, że Ci się układa. Życzę, żeby tak już było zawsze.
      • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 07:57
        Dzieki smile
    • jematkajakichmalo Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 08:15
      Oby tak dalej! Tak się ostatnio zastanawiałam czy Ty się w ogóle z kimś kłócisz? Ale tak na poważnie? Bo jakos ciężko mi to sobie wyobrazić.
      Bo czasami naprawdę taka naiwność dziecka widac (w pozytywnym znaczeniu), ale może w dzisiejszych czasach to potrzebne. Rób swoje i wal do przodu!
      • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 09:20
        Czasami sie kloce smile.
    • bei Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 08:38
      😘
      • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 09:20
        😘
    • fawiarina Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 09:03
      Ja też czytam ematkę odkąd te 10 lat temu zachciało mi się zostać matką i pamiętam cię dobrze, bo wówczas chodziłam spać o 4 nad ranem i byłaś jedyną osobą, która o tej porze pisała w wątkach big_grin gratuluję i powodzenia!
      • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 09:21
        Do tej pory mi tak zostalo smile i czesto w nocy bywam na forum. Bardzo to lubie.
    • anahera Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 09:45
      Wiele osob zarzuca Ci ze jestes trollem, wyimaginowanym bytem. DLa mnie zawsze bylas jedna z najprawdziwszych osob na tym forum i wcale Cie nie postrzegam jako osobe z tendencjami do odcieni szarosci, podoba mi sie wlasnie to ze nie naginasz pogladow i zachowan do oczekiwan forum. Tak trzymaj.
      • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 10:03
        Nie zwracam juz uwagi na osoby,ktore maja mnie za trolla. Ich sprawa. Dzieki smile
    • princesswhitewolf Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 10:07
      przestan jolka z tym tekstem ze jestes meczaca i przepraszaniem. Wg mnie to ty lagodny kociak jestes w porownaniu z niektorymi. Nochal w gore. Jest ok
      • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 10:20
        Odnioslam sie do tego co mi zarzucano. Padalo ze zasmiecam forum czyli kogos tam meczylam swoja osoba. A przeprosic to akurat mam za co. Dziekuje smile
        • princesswhitewolf Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 10:30
          bo to sa osoby ktore zywia sie wiecznym czepianiem. Typ ktory przyczepi sie do jakiegos bledu twojego z przeszlosci i cale lata sie bedzie tym dowartosciowywac. Trujodupy z jkompleksami ktore lecza cudzym kosztem na forum
          • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 15:01
            No moje winy nie byly od takie do zapomnienia na juz nie oszukujmy sie.
    • koralik37 Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 10:44
      boszsze, już myślałam, że się tak żegnasz. uff, że nie smile
      wszystkiego dobrego smile
      • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 10:52
        smile
    • amsterdama Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 10:55
      Cześć. My się tak za bardzo nie znamy.Prawdopodobnie, kiedy Ty się rozkręcałaś, ja miałam przerwę na forum. Wiem,że jesteś ematka niematka- taki rodzynek w tym forumowym serniku smile Pozdrawiam. Lubię Cię czytać.
      • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 10:57
        👍
    • wegatka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 17:26
      Jolu, skoro już założyłaś taki szczery wątek, to chyba jest pora, żebym napisała co od jakiegoś czasu myślę o Twojej osobie. Kilka lat temu, gdy miałaś jakiś gorszy czas, myślałam, że jesteś trollem, który z nudów lubi sobie robić z ludzi jaja. Bardzo mnie to irytowało. Może nawet pamiętasz, że miałyśmy trochę zgrzytów (niestety bywałam złośliwa) i sympatią do siebie nie pałałyśmy. Potem przestałam na forum zaglądać i przez długi czas nie miałam pojęcia, co się tutaj dzieje. Jakiś czas temu zaczęłam znowu ematkę czytywać - nie tak często jak kiedyś, jednak zauważyłam dużą zmianę w Twoich wypowiedziach. Sama niejednokrotnie się nawet dziwiłam, że często mam podobne zdanie do Twojego i pomimo pewnych drobnych "wariactw" wink wyłazi z Ciebie dobry i sympatyczny człowiek smile Niech więc Ci tak zostanie. Ja za swoje złośliwości również przepraszam, wiesz, byłam młoda i głupia https://emotikona.pl/emotikony/pic/035.gif Fajnie, że Ci się w życiu układa. Powiem Ci jeszcze, że musisz mieć cholernie twardy charakter, że Cię nie złamały te wszystkie przykre teksty, które dane Ci było czytać o sobie na forum i że nadal tu jesteś. Obyś już teraz miała same dobre dni smile
      • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 19:10
        A ja pozniej sie zastanawialam co sie z toba stalo. Pamietalam bo bylas jedna z tych ktore pomimo zlosliwosci glupio nie pisaly.smile. Nie wiem czy to twardy charakter czy inne nastawienie. To wlasnie min. Te zlosliwosci tutaj pokazywaly mi co jedt zle, jaka jestem. Nikt chyba w historii forum nigdy nie analizowal swoich watkow tak jak ja slowo po slowie i nie rozmyslal nad nimi. To forum dalo mi duzo prawdy o mnie w realu to juz tyle odwagi ludzie nie maja. Bylo cenne dzien po dniu. Do nikogo za te zlosliwosci nie mam zalu.
        • wegatka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 20:16
          Nie pomyślałabym, że ematka może pełnić funkcję terapii. Na mnie zawsze motywująco działały pozytywne opinie, a krytyka w nadmiarze - przeciwnie, więc tym bardziej Cię podziwiam smile
          • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 20:21
            Okazalo sie ze moze smile. Dzieki
    • mamablue Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 17:29
      No no, jolka, szacun
      • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 19:12
        smile
    • memphis90 Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 19:16
      No i bardzo dobrze... Tylko nie czuj się ZA dobrze, bo się w jedzę zamienisz 😂
      • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 19:34
        Etap jedzy juz chyba mam za soba smile
    • ortolann Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 19:50
      Ja nie znam Twojej historii, łapię jedynie jakieś strzępki informacji, z których wynika dla mnie, że masz za sobą jakąś trudną historię, która chyba mocno pokomplikowała Ci życie. I domyślam się, że musiałaś stoczyć trudną walkę sama ze sobą. Niektóre Twoje wypowiedzi wydają mi się naiwne, ale przecież, po pierwsze, to tylko moja opinia, a po drugie każdy widzi świat inaczej. Ale generalnie odbieram Cię jako bardzo życzliwą osobę, pełną empatii i wyrozumiałości. I często mam podobne zdanie, jak Ty. Mam nadzieję, że ten post nie powstał pod wpływem jakiegoś żalu, ale pod wływem miłych wrażeń. A w każdym razie życzę Ci szczęścia i poczucia siły.
      Tylko nie żegnaj się z forum, bo wtedy pomyślę, że jesteś trollem. 😉
      • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 20:12
        Ja z forum odejde pewnie jak je zlikwiduja smile. Mialam dwie przerwy dlugie raz jak bylam w szpitalu, drugi raz jak moj maz walczyl z nowotworem. Tak to jestem wierna jak pies i ja sporo tu jestem czesto kosztem czegos tam, ryzykujac zycie bo np. Jade autem i zagladam na emame smile.
        • wieczorny-motyl Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 20:25
          jola-kotka napisała:

> Ja z forum odejde pewnie jak je zlikwiduja smile. Mialam dwie przerwy dlugie raz j
          > ak bylam w szpitalu, drugi raz jak moj maz walczyl z nowotworem. Tak to jestem
          > wierna jak pies i ja sporo tu jestem czesto kosztem czegos tam, ryzykujac zycie
          > bo np. Jade autem i zagladam na emame smile.
          To lepiej uważaj na siebie,trzymaj się.
          • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 21:55
            smile
        • memphis90 Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 21:08
          Po dupie powinnaś dostać za zerkanie w komórkę kiedy prowadzisz!
          • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 21:56
            Wiem smile
        • aj.riszka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 21:15
          jola-kotka napisała:

> tu jestem czesto kosztem czegos tam, ryzykujac zycie
          > bo np. Jade autem i zagladam na emame smile.

Nie rob tak nigdy. Ryzykujesz swoim i cudzym (!) zyciem rowniez.
          • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 21:56
            Ok masz racje od jutra obiecuje nie bede.
    • rosapulchra-0 Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 20:27
      Rany, dopiero teraz zobaczyłam twój wątek smile
      Dziękuję.
      Nie przejmuj się opiniami niektórych forumek, które od zawsze żywią się wyrzygiwaniem innym ich błędów, jakby to same były doskonałe pod każdym względem i one nigdy, ale to nigdy by tak nie postąpiły (cokolwiek ktokolwiek zrobił) i nie wyobrażają sobie, jak w ogóle tak można, a jednocześnie tymi rzygami pokazują jak bardzo są podłe, głupie i małostkowe. Pamiętaj o tym!

I teraz to już ma być tylko lepiej!

smile
      • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 13.09.18, 21:54
        😘
    • czarlisss Re: Chce Wam cos napisac. 14.09.18, 20:27
      Aż się zarejestrowałam, żeby Ci odpisać. Czytam od dłuższego czasu, ale nie komentuję, do dzis😊jes5es super babką. Podziwiam Cię, że jesteś sobą, szczera, nie bijące się opinii innych. Widzę, że niektóre foremki to żyją dzięki zgryźliwosci. Same n9e są szczęśliwe i starają się dowalic komuś. Pozdrawiam Cię ciepło i życzę wszystkiego co najlepsze
      • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 14.09.18, 21:27
        Dziekuje, specjalnie dla mnie sie zarejestrowalas, jestem zaszcxyscona. Buziaczki.
        • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 14.09.18, 21:27
          Zaszczycona smile
          • czarlisss Re: Chce Wam cos napisac. 15.09.18, 11:17
            ☺☺
    • yenna_m Re: Chce Wam cos napisac. 14.09.18, 21:12
      Wiesz, jolka. Życie pisze tak nieprawdopodobne scenariusze, że dla mnie zawsze byłaś prawdziwa. Czasem sobie potrollowałaś jak każda, czy pisałaś głupoty, tez jak każda. Ale wszystko w dopuszczalnej normie.
      Pewnie nie spodziewasz sie po mnie tego, co napiszę, ale jestes takim kolorowym ptakiem tego forum.
      I cieszę się, że się układa.

Uściski smile
      • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 14.09.18, 21:26
        Wow , dziekuje po tobie sie nie spodziewalam smile . Dlatego jeszcze raz wielkie dzieki.
        • yenna_m Re: Chce Wam cos napisac. 14.09.18, 21:37
          Czasem mnie wkurzasz ale lubię Cię jako osobę piszacą tu smile
          • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 14.09.18, 21:45
            smile
    • biala_adelajda Re: Chce Wam cos napisac. 14.09.18, 23:11
      Nie udzielam się tu zbytnio, ale czytam forum od lat. I kojarzę Cię od czasu sławetnego wątku, który jest tu wyciągamy od lat. Wątku, z którego mało kto z twarzą wyszedł (oprócz zgagi), więc zupełnie nie rozumiem dobrego samopoczucia ogółu w związku z tym. Ale do rzeczy. Uważam, że pomimo naiwności i oderwania od rzeczywistosci jesteś sympatyczna i masz serce. I jesteś jedyną osobą na tym forum, która wielokrotnie przyznała się do błędu, nie tylko à propos paczek. Tak ogólnie, w poszczególnych wątkach potrafisz przyznać, że się zagalopowałaś lub nie zrozumiałaś. I to sprawia, ze jestes ewenemetem na skalę krajową. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego. PS. Jakieś pół roku/roku temu miałaś oczywisty zjazd, bywałaś wredna i kompletnie oderwana od rzeczywistości. Taka uwaga, może wiesz z czym to było związane i wyciagniesz wnioski.
      • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 14.09.18, 23:22
        Wyszlismy wtedy z choroby nowotworowej mojego meza. Wtedy w czasie leczenia bylam w dramatycznym stanie, myslalam, ze moje zycie zaraz sie skonczy chwile po tym jak jego ten rak zabije. Wtedy tez przestalam pisac na forum swiadomie, zeby nie wywlekac tu tych swoich stanow. Moj maz to tu temat dziwny, ktorego ja do dzisiaj nie rozumiem i nie zrozumiem. No i ta choroba to jego prywatnosc ja moge pisac o sobie o swojej chorobie ale nie o kims i kogos walce o zycie. Potem troche zajelo mi ponowne dojscie do siebie i to byl ten " zjazd" jak sie okazuje zauwazalny tez po powrocie na forum. W zyciu nie cxulam sie tak bezradna jak wtedy, nigdy wczesniej tak sie nie balam, nie zycze nikomu takich przezyc, perspektywy smierci najdrozszej osobyna swiecie.
        • jola-kotka Re: Chce Wam cos napisac. 14.09.18, 23:24
          Pomijam juz fakt, ze jak wreszcie bylo ok to ja zaczelam znowu pic nocami ale szybko sama sie opamietalam, nie trwalo to dlugo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka