fajnedziewcze 07.10.18, 10:13 Witam, czy ktoras z was moze polecic fajne spa dla dwojga, myslalam o Malinowy Raj, ale moze Wy cos polecicie? Termin sierpien- wrzesien '19 okolice swietokrzyskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triss_merigold6 Re: Gdzie do spa? 07.10.18, 10:19 lawendowetermy.pl/ Wprawdzie to Uniejów, ale tu byliśmy teraz we wrześniu, polecam z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Gdzie do spa? 07.10.18, 10:31 Szczerze? Najgorsze SPA w Polsce, w którym byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Gdzie do spa? 07.10.18, 10:40 W sumie z zabiegów nie korzystałam, bo nie było czasu, nastawialiśmy się na termy. Dzieciom się podobało ze względu na basen wieczorem. Wyjazd spontaniczny, a w Hotelu Uniejów i Kasztelu nie było miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Gdzie do spa? 07.10.18, 11:08 Basen jest fajny, ale tylko gdy jest ciepło. 2/3 to baseny zewnętrzne. Jeśli nie trafią jesienią z pogodą to będą się kisić nad brodzikiem. Strefa saun - fatalna. Obsługa - fatalna. Pokoje dwuosobowe to klity. No i najważniejsze. Płacisz za pokój jak w porządnym hotelu, a na miejscu dowiadujesz się, że tylko część pokoi ma klimatyzację. My akurat trafiliśmy na pokój na ostatnim piętrze bez klimy. Cały pobyt mieliśmy saunę w pokoju. Spać się nie dało. Otoczenie hotelu to szczere pole: nie ma gdzie iść na wieczorny spacer. Dla mnie hotel z gatunku: nigdy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Gdzie do spa? 07.10.18, 11:14 Bo termy to max do końca września, ale i tak było b.duzo ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnedziewcze Re: Gdzie do spa? 07.10.18, 12:42 Czyli Uniejow odpada, cos jeszcze polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Gdzie do spa? 12.07.21, 10:19 Hmmm do term w Uniejowie jezdzimy cały rok i śmiem twierdzić, że zimą jest tam najfajniej. Woda w basenach termalnych jest bardzo ciepła. Nawet zjeżdżać ze zjeżdżalni się moich dzieciom chce, jak są otwarte (a bywają nawet jak jest zimno). Mega miejsce tylko dość zatłoczone Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Gdzie do spa? 07.10.18, 12:47 Ja Nałęczów polecę, ze względu na masażystów - są rewelacyjni. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnedziewcze Re: Gdzie do spa? 07.10.18, 20:12 O! Naleczow ze tez nie pomyslalam, dzieki za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś