Dodaj do ulubionych

Gdzie do spa?

07.10.18, 10:13
Witam, czy ktoras z was moze polecic fajne spa dla dwojga, myslalam o Malinowy Raj, ale moze Wy cos polecicie? Termin sierpien- wrzesien '19 okolice swietokrzyskiego?
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: Gdzie do spa? 07.10.18, 10:19
      lawendowetermy.pl/
      Wprawdzie to Uniejów, ale tu byliśmy teraz we wrześniu, polecam z czystym sumieniem.
      • lauren6 Re: Gdzie do spa? 07.10.18, 10:31
        Szczerze? Najgorsze SPA w Polsce, w którym byłam.
        • triss_merigold6 Re: Gdzie do spa? 07.10.18, 10:40
          W sumie z zabiegów nie korzystałam, bo nie było czasu, nastawialiśmy się na termy. Dzieciom się podobało ze względu na basen wieczorem.wink Wyjazd spontaniczny, a w Hotelu Uniejów i Kasztelu nie było miejsc.
          • lauren6 Re: Gdzie do spa? 07.10.18, 11:08
            Basen jest fajny, ale tylko gdy jest ciepło. 2/3 to baseny zewnętrzne. Jeśli nie trafią jesienią z pogodą to będą się kisić nad brodzikiem.
            Strefa saun - fatalna.
            Obsługa - fatalna.
            Pokoje dwuosobowe to klity.
            No i najważniejsze. Płacisz za pokój jak w porządnym hotelu, a na miejscu dowiadujesz się, że tylko część pokoi ma klimatyzację. My akurat trafiliśmy na pokój na ostatnim piętrze bez klimy. Cały pobyt mieliśmy saunę w pokoju. Spać się nie dało.
            Otoczenie hotelu to szczere pole: nie ma gdzie iść na wieczorny spacer.
            Dla mnie hotel z gatunku: nigdy więcej.
            • triss_merigold6 Re: Gdzie do spa? 07.10.18, 11:14
              Bo termy to max do końca września, ale i tak było b.duzo ludzi.
              • fajnedziewcze Re: Gdzie do spa? 07.10.18, 12:42
                Czyli Uniejow odpada, cos jeszcze polecacie?
              • madame_edith Re: Gdzie do spa? 12.07.21, 10:19
                Hmmm do term w Uniejowie jezdzimy cały rok i śmiem twierdzić, że zimą jest tam najfajniej. Woda w basenach termalnych jest bardzo ciepła. Nawet zjeżdżać ze zjeżdżalni się moich dzieciom chce, jak są otwarte (a bywają nawet jak jest zimno).
                Mega miejsce tylko dość zatłoczone
    • kanna Re: Gdzie do spa? 07.10.18, 12:47
      Ja Nałęczów polecę, ze względu na masażystów - są rewelacyjni.
      • fajnedziewcze Re: Gdzie do spa? 07.10.18, 20:12
        O! Naleczow ze tez nie pomyslalam, dzieki za podpowiedzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka